Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Én anno 2007-ben nézegettem Londonban egy marha nagy LEGO Millenium Falcont, de nem elég, hogy az is volt vagy 80 eFt fontban akkor, a bőröndbe sem fért volna bele a doboz, így le kellett mondani róla. Nem vagyok különösebben nagy LEGO-s, de egy ilyen komplexitású SW darabot azért szívesen birtokolnék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Láttam pár összerakott kisebb SW makettet is, és egyet-egyet én is el tudnék képzelni itthon belőlük. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Mennnnyi? Azt a paszta. Durva hogy egy tv ára. Egy kollégám a gyereknek Amerikából rendel Legot azt mondja olcsóbb még szállítással együtt is mint itthon. Igen, jelentős árkülönbségek vannak. Nekem is van pár darabom Hollandiából, még ott is olcsóbb. Bár itt hazánkban is tudni kell honnan rendelni (boltban már évek óta nem vettem legot), és akkor meg lehet úszni olcsóbban. De a legjobb, ha tudsz külföldről vásárolni, mert az a legolcsóbb. Nem semmi! De annál jobban néz ki. Jut eszembe, a múltkor volt egy film a svéd LEGO gyárról a Discovery-n. A gyár akkora mint nálunk egy kisebb város... Én is láttam. Hatalmas az a gyár! Egyszer szívesen körbe járnám. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Biztos, hogy svéd? Csak mert a LEGO dán... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Biztos, hogy svéd? Csak mert a LEGO dán... Lehet, hogy dán volt.... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. (szerkesztve) Hurrá, a JediRenden megnyertem Obi-Wan Erő-szellemét. Grievous-szel együtt már 2-re bővült a hatalmas SW-figuragyűjteményem tárháza. Elvileg hamarosan Tano kisasszony is meglesz, de ez még a jövő zenéje. Szerkesztve: 2011. November 23. - Darth Sky Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Grat. Az Erő-szellem gondolom nem láthatatlan. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Grat. Az Erő-szellem gondolom nem láthatatlan. Kap egy üres dobozt, felháborodva reklamál: - Hát hol van az erőszellem?? - Ott van az, csak láthatatlan. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Gratula Sky! Én pedig Shaak Ti figuráját nyertem meg, úgyhogy ma egész nap fülig ér a szám: Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Gratula Sky! Én pedig Shaak Ti figuráját nyertem meg, úgyhogy ma egész nap fülig ér a szám: Köszi. Remélem tudsz róla, hogy mázlista vagy. Nekem is Shaak Tire fájt a fogam. De persze Obinak is örülök. Grat. Az Erő-szellem gondolom nem láthatatlan. Érdekes lenne, mondjuk nekem előbb jut róla eszembe egy jégszobor, de annyi baj legyen. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Érdekes lenne, mondjuk nekem előbb jut róla eszembe egy jégszobor, de annyi baj legyen. Szerintem is inkább jégszoborra hasonlít, de gratula hozzá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Jó ez az Obi szellem. Nekem Darth Maul -os tusfürdőm volt anno. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Hozzászólás ideje: 2011. November 28. "Obi-Wan szellemét feladtuk, várhatóan szerda-csütörtök magasságában érkezik majd meg." Először nem tudtam hova tenni a dolgot, de végül leesett. Kicsit néztem volna, ha felbontom a csomagot, és előszivárog belőle Kenobi szelleme. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Hozzászólás ideje: 2011. November 28. És még Yodához is elküldött volna, mi? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Még az sem kizárt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Dzséjt! Csak neked! Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. (szerkesztve) Én a Tescoban láttam 4200 HUF-ért Grievous babát, kinyitja a karjait és úgy 4 lesz neki, meg a fénykardja is villog asszem, és van még hozzá egy talapzat is. Ez mennyire reális ár? Most néztem meg a Mimic a júdás fajt és a férfi főszereplő: Hasonlít? Szerkesztve: 2012. Április 20. - FlóriBá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Fogalmam sincs mennyire reális ár, nem szoktam venni ilyeneket. Pénzt nem igen adnék ilyenért. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Én sem, de most jön a névnapom.... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Én sem, de most jön a névnapom.... Szerintem ami a Tescóban van, nem gyűjtői változat Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Egymás mögött volt 4-5 karkater, én ezt láttam meg először, oda is mentem, megtapiztam, nézegettem. Meg is találtam neten: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Elég jól néz ki. Offical, szóval szerintem megéri az árát. Nem nézted még az order66 oldalt? Itt van oldalt a linkje. Érdemes megnézni ott mennyibe kerül. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Rákerestem, tényleg olyan dolgok is vannak, amiről nem is hallottam még, vagy tényleg csak egy maximálisan mellékszereplő (pl. Ody Mandrell), de a droid hadsereg vezetőjét nem lehet megvenni tőlük. Szégyen! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hú Ody, ez a Lego Venator (remélem jól látom, hogy az ) nagyon üt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hú Ody, ez a Lego Venator (remélem jól látom, hogy az ) nagyon üt Szerintem is. Sose gondoltam volna, hogy ekkora. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. A szegedi Árkádban Lego-kiállítás van, erőteljes SW-felhozatallal. Van sok minden más is, de egy életnagyságú Vader után nem sok minden tűnik érdekesnek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Dzséjt máris úton van egy kamionnal Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Már visszafelé jövök. Erről jut eszembe, idén még nem vettem SW legot. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. (szerkesztve) Hali senkit nem akarok megserteni de alltalaban a hasbro figurak kekben azok ha jol tudom holgrammkepek mar csak azert mert enis rakattantam ezeknek a gyujtesere miutan az ocskan egy bacsika eladta a padlasrol a fianak a dolgait azota nem fereka vitrines szekrenyben 1977 figuraktol kezdve egeszen maig . maar valahol 360 tartok es meg gyul jo dolog hogy az ebay en is viszonylag olcson marm int nemet viszonylatban meglehet szerezni ezeket kar hogy nincs sok olyan ember aki megengedheti ezeket a cucokat horibilis arai vannak pl 2.600 euro egy halalcsilag legoban 4.000 euro egy ezereves solyom hasbroban meg csak 3 lattam de azok is 1000 eurotol kezdodnek ha valaki hasbrot gyujt dobna egy PM et Szerkesztve: 2012. Augusztus 5. - Hunner Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Ha már voltak, akkor bocsi... Elképesztő, különösen az első. Régen még én is nézegettem markolat replikákat, de összeszedni iszonyat drága lenne. Ezért csak műanyag játékban van jópár... http://www.bitrebels.com/geek/greatest-star-wars-collection/ http://damnfreshpics.blogspot.hu/2010/01/best-star-wars-fans-collection-ever.html Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.