Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Hát akkor se volt már fiatal, annyi szent. Nyugodjék békében. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Eltávozott a Zsivány Osztag legidősebb tagja. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. A "régiek" egy újabb tagja hagyott itt minket. A Wookiee FB oldala tudatja, hogy Malcolm Tierney a.k.a. Shann Childsen hadnagy 75 évesen elhunyt, nyugodjék békében. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Meghalt Bicskey Lukács, szeretett Jar Jarunk szinkronhangja. Utolsó szerepe az Argo 2-ben volt, amit pár hét múlva fognak adni a mozikban. Nagyon jó ember volt, nekem személyes élményem is van vele, mindketten katonát játszottunk a Borgias-ban (persze ő beszélő szerepet kapott). A szünetekben lehetett vele poénkodni, kértük, hogy adja elő Jar Jart vagy nézzen úgy, mint Pszicho a nikotintapaszok felrakása előtt. Isten nyugosztalja. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. (szerkesztve) Sajnálatos..És nagyon fiatal is még. Betegség vagy tragédia áll a háttérben? Az Argo-ban amúgy nem is beszélt. Én meg rájöttem, hogy a Jar-Jaron kívüli hangját nem is ismerem. Nyugodjon békében. szerk.: Be is pótoltam a művész úr valódi hangját ezzel a rövid videóval, ami utolsó üzenetnek is megteszi: http://www.youtube.com/watch?v=2CERe9seO8E Szerkesztve: 2015. Április 8. - csoli1138 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Szegény, nyugodjék békében. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Nyugodj Békében !!! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Ez borzasztó, még annyi minden álhatott volna előtte. Nyugodjon békében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Megdöbbentő. Bár nem volt mainstream színész, azért ott volt a szeren. Vajon mi történhetett vele? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Béke poraira. Nagyon jó ember volt, nekem személyes élményem is van vele, mindketten katonát játszottunk a Borgias-ban (persze ő beszélő szerepet kapott). A szünetekben lehetett vele poénkodni, kértük, hogy adja elő Jar Jart Jó néhány éve egy haverja megkérte hogy Jar Jar-ozzon a (haver) gyerekének. Erre a srác meglepetésében úgy bámult Lukács bátyánkra mint borjú az újkapura. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Kiváló szinkronszínész és remek ember volt. R.I.P. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Nyugodjék békében! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. Nyugodjék békében Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Nyugodjék békében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. 93 éves korában, vasárnap meghalt Sir Christopher Lee. Nyugodjék békében, gróf úr! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Ó, szegény, nyugodjék békében! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Kicsit szívtelennek hangozhat, de az idős hírességek halála általában ritkán ráz meg. De ez most kivétel: sajnos elkoptatott jelző, de Christopher Lee tényleg egy élő legenda volt. Pilótaként harcolt a második világháborúban. Peter Cushinggal (alias Tarkin kormányzó) együtt a gótikus európai horror legnagyobb csillagai voltak. Fantasztikus orgánuma volt, a legkisebb szerepekbe is elképesztő életet tudott vinni. Mikor láttam a Hobbit werkfilmjein, hogy már nem bírja úgy magát -bár a sztorikból sose fogyott ki, a mozgás már láthatóan nehezére esett-, már szomorúan gondoltam bele, hogy lehet hogy már csak pár évig mondhatjuk el, hogy még köztünk van. Nyugodjon békében! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. RIP! Tényleg kiemelkedő színész volt, remek szerepekkel. A SW-ban is nagyon jól hozta az arisztokratikus és elegáns sith-et, noha nem volt túl sok jelenete. Volt benne valami nyugtalanító nyugodtság. A LotR filmekben engem annyira nem fogott meg (bár ez az egészre elmondható), a Hobbit-trilógiában már valamivel többet mutatott nekem, de nem onnan fogok rá emlékezni. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Ez nagyon szomorú hír, nyugodjon békében! Ha jól emlékszem nála több filmben egy színész sem játszott, legenda! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Sajnálattal hallom ezt a szomorú hírt Nyugodjék békében! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Dooku gróf, Szarumán, meg a bíró az Álmosvölgy elejéről... Nyugodjék békében! Tartalmas élete volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Nagy veszteség, és a magam részéről örülök is, hogy köze volt az SW -hez. Kaptunk egy remek karaktert általa. Egyébként Yoda szavai jutnak eszembe most. Isten veled Dooku! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. A kihalófélben tespedő európai elegancia és kultúra egyik utolsó élő képviselője volt. Megjelenésével arisztokrata származását le sem tagadhatta volna. Szeretnék én is ilyen aktív lenni és fessen kinézni 93 évesen, mint amilyen ő volt... Isten nyugosztalja! Bár a filmvásznon Dooku gróf viszonylag kevés szerepet kapott, kiváltképp a ROTS-ben. Mégis, a harmadik film egyik leghatásosabb jelenete számomra az, amikor a kezeit vesztett Sith-tanítvány az utolsó pillanatban, Anakin előtt térdepelve rájön, hogy Palpatine bizony rútul becsapta őt (is). Lee döbbent és megtört arckifejezése felejthetetlen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Én még azt is megemlíteném Lee-vel kapcsolatban, hogy azon kevés Star Wars színészek közé tartozik, akik a TCW-re is "visszabújtak" szerepükbe, még ha csak a mozifilm erejéig is. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Az igaz egyébként, hogy Lee több esetben is kifejezetten ragaszkodott ahhoz, hogy bizonyos fénykardpárbajhoz vagy harchoz kapcsolódó jeleneteket vele rögzítsenek, ne pedig dublőrrel? Több helyen olvastam/hallottam már erről és ha tényleg így volt, akkor nem semmi abban a korban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Nagyon sajnálom, nyugodjon békében Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Méltatnám én is. De mindent leírtatok, vele kapcsolatban. Azért Lucasnak hihetetlen jó érzéke van castinghoz. Lee az egyik legjobb példa rá. Isten nyugosztalja. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Sajnálattal hallom. Már az sw idején is aggódtam a kora okán, de aHobbitra is kitartott, nem is akárhogy..köszönjük a nagyszerü teljesítményeket. Ha jöhet egy kis "képzavar": hosszú hasznos életet élt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.