Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az nem is kétséges, hogy Luke fog szerepelni, de most már én is hajlok arra, hogy ez nem lesz sok jelenet. Talán azért nem lehetett szerepeltetni a poszteren, mert a kinézete fontos információkat árulna el. Van egy olyan érzésem, hogy Luke csak a film második felében fog felbukkanni.

De már láthattunk képet Luke kinézetéről. A szerepe attól még nem lenne kevésbé rejtélyes, ha rajta lenne a plakáton. Érthetetlen a mellőzése... ha keveset is fog szerepelni, attól még minden bizonnyal jelentős funkciója lesz. Ha egy Revenge of the Sith poszterre rá tudták tenni a hatalmas Vader maszkot (ami látható volt úgy 2-3 percig), akkor szvsz az esetleges minimális szereplése ellenére is fel kellett volna tüntetni a Star Wars Saga egyik legjelentősebb karakterét.

Mondjuk Snoke hiánya se teljesen világos.

Ezeket leszámítva, maga a poszter látványvilága nem rossz. Bár az a bolygóba épített szuperfegyver (vagy mi az), nagyon erős Halálcsillag szagot áraszt.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Jól látom hogy nincs rajta Luke? Ennek biztosan jelentősége van. Így egyre inkább megalapozottnak gondolom azokat a pletykákat, miszerint ez a film az ő kereséséről (is) fog szólni.

Viszont Leia és Han annyira vagány. Olyan jó hogy láthatjuk őket még SW filmben :)

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Vajon a leghátul álló trooperek lennének a Riot Control Stormtrooperek? :hmm:

R2 mellett az Maz Kanata lesz valószínűleg.

Egyébként imádom a piros, sárga és kék színösszetételt a poszteren.

Szerkesztve: - Dei
Hozzászólás ideje:

Nekem nem meglepetés Luke hiánya. Ez már megszokott dolog.

Leia a nagy meglepetés! Csinos a "banya" nagyon!

Finn-t nem kommentálom. Lassan elfogadom, hogy ezt nem úszom meg! (mégis kommentáltam.. ;) )

Amúgy nagyon tetszik.

A nevekről és sorrendjükről. Ez nekem a fájó pont.

Ford az egyetlen igazi a világsztár, de a starwars-ban mindig Hamill után jött. Ez szentségtörés.

De az is fura, hogy a régi triót írták fel először. Nyilván nem föszereplők. Az ilyenre van az "and" meg a "with". Mikor ki kell emelni, de nem irható ki azért elsőként valaki.

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik, főleg a szteroidon nevelt Halálcsillag és az, ahogy Rey botja mentén végigfut Kylo kardja. Az, hogy ő áll a plakát középpontjában, még inkább megerősíti a hitem, hogy ő a Skywalker leszármazott. Illetve bejövős még, hogy hangulatára és felépítésében az ep1-2-3 plakátjaira hajaz. Élénk színek, a piros és a kék árnyalatai dominálnak, a főbb szereplők kihangsúlyozása, stb.

Hozzászólás ideje:

Ötletes, hogy félig gép felig valami természetes. Nem semmi.

Szerintem hajaz kicsit az eredeti Halálcsillag modellre.

994324165_c798e2574a.jpg

Amúgy ez az Első Rend nem valami kis visszafogott bagázs, ha volt tőkéje, nyersanyaga és elég munkása építeni egy ilyen monstrumot.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, hogy csinálták ezt meg így, de tényleg jól néz ki. Hogy vágták ki a bolygó egyenlítői részét? Durva... És akkor már választ kaptunk arra is, hogy lehet-e nagyobb fegyvert csinálni a Halálcsillagnál. Lehet. :D Ráadásul ezt még szerintem felrobbantani se lehet úgy ahogy a kisebb elődjét.

Hozzászólás ideje:

ezt még szerintem felrobbantani se lehet úgy ahogy a kisebb elődjét.

Akkor bánhatják a Lázadók (vagy most már Ellenállás), hogy felrobbantottak két Halálcsillagot is :P pedig most hasznát vehetnék :D

Hozzászólás ideje:

Kellett nekem az origon a plakát alatt kommenteket olvasgatnom... :D

Fantasztikus a poszter, és a kis ízelítők is. Nagyon várom már a kedd hajnalt. Én speciel inkább alszom, és 4 körül felkelek. Persze tuti zakatolni fog az agyam, a szívverésem meg az egekben.

Utoljára Dzséjt emlékszel, mikor vártunk éjszakai trailer premiert? :D AvPR rémlik? :D

Hozzászólás ideje:

Akkor bánhatják a Lázadók (vagy most már Ellenállás), hogy felrobbantottak két Halálcsillagot is :P pedig most hasznát vehetnék :D

Nekem is ez jutott eszembe. Most építhetnek maguknak egy Halálcsillagot. :D Ezt remélhetőleg már nem fogja egy nyüzüge kis X-szárnyú meg egy repülő ócskavas felrobbantani. Báááár... A birodalmi tervezőknek furcsa elképzeléseik vannak ezen a téren. Ha kiindulunk az eddigiekből: a Halálcsillagon volt egy két méteres szellőző, amin simán belőttek. Ezt azzal orvosolták, hogy építettek egy akkora alagutat, amin egy teherhajó is végigszáguldhat néhány karcolással és eljuthat a reaktorig. Szóval a rendszerzúzó reaktorához akkor az Executor is elrepülhet már. :D

Utoljára Dzséjt emlékszel, mikor vártunk éjszakai trailer premiert? :D AvPR rémlik? :D

Igen, izgis volt. Nem annyira mint a film, de ott végig az volt a jellemző, hogy nagyobb móka volt a film várása, mint a film. :D Azért reméljük, hogy a történelem nem ismétli magát. :)

Hozzászólás ideje:

Az a kérdés hogy fix vagy megy is valahova a Starkiller? Ha menni tudna, már nem lenne ellenálás, új köztársaság, semmi sem. Szerintem ez egy rögzített ürálomás/bolygó/mifene. Az az óriási ágyú inkább védelmi célt szolgál szerintem. Egyébként elég ötlettelennek tartom. Én megmondtam. Lucas már kitalálta a leggonoszabb gonoszt, legjobb jót, a legszuperebb szuperfegyvert. Hogy lehetett volna azt még fokozni? Hát igy, sehogy :nana: .

Hozzászólás ideje:

:lol:

Egy kis összehasonlítás

12132439_1074955939183603_6334664776114376333_o.jpg

Ahogy haladunk JJA felé, egyre kevesebb a lens flare. :D Biztos azért, mert inkább a filmbe kerültek.

Hozzászólás ideje:

Most, hogy jobban megnézegettem közelebbről, nem vagyok biztos benne, hogy az tényleg egy bolygó, vagy legalábbis a felszínéből ami látszik, az nem természetesnek, sokkal inkább építettnek tűnik. Egyébként magával a fegyverrel lehetnek egészen kreatívak is, a működési elvével kapcsolatban, szóval nem biztos, hogy annyi az egész, hogy lerobbantja a megadott célpontot, aztán jó napot, hanem valami specifikációval rendelkezik. A kimenti nyílás körül vannak valami kis "lyukak" sorban, kíváncsi vagyok azok mire valók?

Szóval újra elővették a Halálcsillag témát, ami várható volt és én nem bánom egyáltalán. Luke hiánya plusz a trailer leírás utolsó szegmense megerősítik a látomásról és a cameo megjelenésről szóló spoilert. Oltári nagy szívás, ha tényleg ennyi jut neki. Nem érdekel, hogy mi lesz a további sorsa 2 év múlva, ez a korszakos rész, ebben akarom látni. Az off screen fejtegetések amúgy sem izgatnak, mutassák meg a dolgokat a vásznon, a többi nem érdekel. A plakát jó, minden ízében OT-t idéz.

Az új Halálcsillag egy bolygó, amit átépítettek. Ez a spoiler igaznak bizonyult.

Nem egyenlő a havas bolygóval, mert amikor a trailerben a katonák megfordulnak és az égre néznek, akkor ezt a fegyvert nézik, amint Hux ünnepélyesen felavatja.

Hux ott egy beszédet mond, hogy a First Order mostantól legyőzhetetlen hatalom. Akkor a katonák megfordulnak, mi pedig megcsodálhatjuk az új fegyverüket. (a spoilerek szerint)

Egy másik spoiler szerint a fegyver ekkor lövi szét a rendszerbe belépő egyik felkelő naszádot.

Szerkesztve: - Zééé

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.