Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Nem félek én attól. Szerintem ez most csak ilyen lebegtetés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Ha minden film után örömünkben tapsolni fogunk, akkor jöhetnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Az borzalom lenne ha évente 2-3 film jönne ki. Nem lenne elég idő a minőségi munkára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Én ezt valahogy egyébként is nehezen hiszem. Évente 2-3 film? Nem tartom valószínűnek, itt valami ködösítés folyik vagy valami szöveges, fogalmazásbeli baki történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Én is erre gyanakszom. Sajtóhiba szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Inkább valami olyasmi lehet, hogy 2-3 Lucasfilm gyártású mozi/év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. (szerkesztve) Nem lehet, hogy ez inkább 2-3 évente 1 film? Mert mintha az első hírben még így szerepelt volna... Szerk: most látom, hogy Bomarr is erre tippelt. Szerkesztve: 2012. November 16. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. (szerkesztve) Sztem egyenesen fizikai képtelenség évente 2-3 filmet kiadni, nem hogy a minőségi, egyáltalán a normális munkára se lenne így idő. Pildi, asszem még a felhajtás kezdetekor olvastuk, hogy a Disney 2-3 évente tervez kiadni SW-filmeket, úgyhogy valószínűbbnek tartom én is ezt a verziót... Szerkesztve: 2012. November 17. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Naja ahoz kepest hogy 2-3 evente dobnak a mozikban egy SW filmet jol el kezdte valaki mar megint a baromsagot apam ezt unom mar nem is olvasom a dolgokat csupa baromsag amit irnak neha elveszi az ember kedvet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. (szerkesztve) Naja ahoz kepest hogy 2-3 evente dobnak a mozikban egy SW filmet jol el kezdte valaki mar megint a baromsagot apam ezt unom mar nem is olvasom a dolgokat csupa baromsag amit irnak neha elveszi az ember kedvet Persze,hogy képtelenség 2-3 filmet kiadni évente. Csak akkor lehetne, ha jó előre legyártanák, és csak kiadogatni kéne. Ez vagy egy félrefordított baromság vagy pedig az eddigi részek 3D-s vetítéseire vonatkozik. Amúgy én meg valahol azt olvastam, hogy 2014-ben zajlik majd a forgatás... Hát remélem nem, mert akkor összecsapott cucc lesz belőle, mert alig egy év édes kevés lesz az utómunkálatokra... Szerkesztve: 2012. November 17. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. A TFN infója szerint, 2015.07.17 -én lesz a film bemutatója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Nem korai még egy kissé konkrét dátumot megadni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Nem korai még egy kissé konkrét dátumot megadni? Addig még legalább egy világvégét túl kell élnünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. (szerkesztve) 2 hete a legtöbb filmes lap top választása volt... még kapmány film is készült, hogy ő legyen a kiválasztott. Erre meg kiderül, hogy ő bizony nem fogja megrendezni az EPVII-et... Brad Bird is lemondta tehát. Szerkesztve: 2012. November 18. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. A végén még Lucasnak kell rendeznie, mert senki nem akarja. Mondjuk ez jó, mert érzik, hogy ez k*rva nagy falat ám, szóval felelőtlenül senki nem akar beleugrani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. A végén még Lucasnak kell rendeznie, mert senki nem akarja. Mondjuk ez jó, mert érzik, hogy ez k*rva nagy falat ám, szóval felelőtlenül senki nem akar beleugrani. Ezt az ötletet én is díjaznám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. (szerkesztve) Na most már nagyon kíváncsi vagyok, ki lesz a végső befutó.. Lehet a végén az a Colin Trevorrow indie filmes kapja, aki már nyilatkozott is valami sejtelemeset, hogy nem beszélhet erről bla bla. Na ha valaki már így kezdi a mondókáját, az közel van a tűzhöz. Szerkesztve: 2012. November 18. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Ezek után jó lenne ha minél előbb bejelentenék a rendező személyét, mert ha sokáig folytatódik ez a visszamondó-maraton akkor az kicsit kínossá válik. Ja és nehogy ezt az utolsó senki Colin Trevorrow-t jelentsék be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Ezek után jó lenne ha minél előbb bejelentenék a rendező személyét, mert ha sokáig folytatódik ez a visszamondó-maraton akkor az kicsit kínossá válik. Ja és nehogy ezt az utolsó senki Colin Trevorrow-t jelentsék be. Egyetértek! Remélem a Disney ezt nem fogja engedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Slees Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Matthew Vaughn-ra még nem jött cáfolat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Kicsit már olyan, mint a hajdani miniszterelnök-casting... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. (szerkesztve) Colin Trevorrowl: Igérem, nem fogom elcseszni a rendezést. Videóinterjú Már nyáron is üzengetett Szerkesztve: 2012. November 18. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Ne adja az ég.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Na most örülök a Disney kontrollnak. Ha ezt a csávót kiválasztja a Kennedy (vagyis a Lucasfilm) akkor még mielőtt beletudna süppedni a rendezői székbe az egeres cég páros lábbal fogja kirúgni. A 4 milliárdos üzletüket nem fogják egy -szakmai szempontból- senkire bízni. Legalábbis nagyon remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Ez a csávó mit rendezett eddig? Időről-időre elő kerül a neve ebben a topikban, de én még soha nem találkoztam a nevével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Matthew Vaughn-ra még nem jött cáfolat. De, azt mondta(ha jól emlékszem), hogy most a haverjával forgat majd valamit, és ezért is mondta le az X-ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Itt vannak az eddigi munkái: http://www.imdb.com/name/nm1119880/#Director Te jóég , igaza van Bomarrnak. Ez a fazon semmi komolyat nem csinált eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Már látom is magam előtt a Trópusi Vihar idevágó jelenetét, ahol az első filmes rendező, Damian Cockburn ( = Colin) nem bír a színészekkel a forgatáson, ezért Tom Cruise ( = a Disney fejese) jól pofán vágatja a fővilágosítóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Colin Trevorrow azt írta twitteren, hogy kiszállt a buliból, nem ő rendezi a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Slees Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Colin Trevorrow azt írta twitteren, hogy kiszállt a buliból, nem ő rendezi a filmet. Thanks the Maker! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.