Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én ezt valahogy egyébként is nehezen hiszem. Évente 2-3 film? Nem tartom valószínűnek, itt valami ködösítés folyik vagy valami szöveges, fogalmazásbeli baki történt.

Hozzászólás ideje:

Nem lehet, hogy ez inkább 2-3 évente 1 film? Mert mintha az első hírben még így szerepelt volna...

Szerk: most látom, hogy Bomarr is erre tippelt.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Sztem egyenesen fizikai képtelenség évente 2-3 filmet kiadni, nem hogy a minőségi, egyáltalán a normális munkára se lenne így idő. Pildi, asszem még a felhajtás kezdetekor olvastuk, hogy a Disney 2-3 évente tervez kiadni SW-filmeket, úgyhogy valószínűbbnek tartom én is ezt a verziót...

Szerkesztve: - Sinistra

Hozzászólás ideje:

Naja ahoz kepest hogy 2-3 evente dobnak a mozikban egy SW filmet jol el kezdte valaki mar megint a baromsagot apam ezt unom mar nem is olvasom a dolgokat csupa baromsag amit irnak neha elveszi az ember kedvet :)

Hozzászólás ideje:

Naja ahoz kepest hogy 2-3 evente dobnak a mozikban egy SW filmet jol el kezdte valaki mar megint a baromsagot apam ezt unom mar nem is olvasom a dolgokat csupa baromsag amit irnak neha elveszi az ember kedvet :)

Persze,hogy képtelenség 2-3 filmet kiadni évente. Csak akkor lehetne, ha jó előre legyártanák, és csak kiadogatni kéne. Ez vagy egy félrefordított baromság vagy pedig az eddigi részek 3D-s vetítéseire vonatkozik. Amúgy én meg valahol azt olvastam, hogy 2014-ben zajlik majd a forgatás... Hát remélem nem, mert akkor összecsapott cucc lesz belőle, mert alig egy év édes kevés lesz az utómunkálatokra... :facepalm:

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:

2 hete a legtöbb filmes lap top választása volt... még kapmány film is készült, hogy ő legyen a kiválasztott.

Erre meg kiderül, hogy ő bizony nem fogja megrendezni az EPVII-et...

Brad Bird is lemondta tehát.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

A végén még Lucasnak kell rendeznie, mert senki nem akarja. :D Mondjuk ez jó, mert érzik, hogy ez k*rva nagy falat ám, szóval felelőtlenül senki nem akar beleugrani.

Ezt az ötletet én is díjaznám.

Hozzászólás ideje:

Na most már nagyon kíváncsi vagyok, ki lesz a végső befutó..

Lehet a végén az a Colin Trevorrow indie filmes kapja, aki már nyilatkozott is valami sejtelemeset, hogy nem beszélhet erről bla bla. Na ha valaki már így kezdi a mondókáját, az közel van a tűzhöz.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Ezek után jó lenne ha minél előbb bejelentenék a rendező személyét, mert ha sokáig folytatódik ez a visszamondó-maraton akkor az kicsit kínossá válik. Ja és nehogy ezt az utolsó senki Colin Trevorrow-t jelentsék be.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezek után jó lenne ha minél előbb bejelentenék a rendező személyét, mert ha sokáig folytatódik ez a visszamondó-maraton akkor az kicsit kínossá válik. Ja és nehogy ezt az utolsó senki Colin Trevorrow-t jelentsék be.

Egyetértek! Remélem a Disney ezt nem fogja engedni.

Hozzászólás ideje:

Na most örülök a Disney kontrollnak. Ha ezt a csávót kiválasztja a Kennedy (vagyis a Lucasfilm) akkor még mielőtt beletudna süppedni a rendezői székbe az egeres cég páros lábbal fogja kirúgni. A 4 milliárdos üzletüket nem fogják egy -szakmai szempontból- senkire bízni. Legalábbis nagyon remélem.

Hozzászólás ideje:

Már látom is magam előtt a Trópusi Vihar idevágó jelenetét, ahol az első filmes rendező, Damian Cockburn ( = Colin) nem bír a színészekkel a forgatáson, ezért Tom Cruise ( = a Disney fejese) jól pofán vágatja a fővilágosítóval. :lol:

Hozzászólás ideje:

Colin Trevorrow azt írta twitteren, hogy kiszállt a buliból, nem ő rendezi a filmet.

76247638.png

Thanks the Maker! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.