Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Makingstarwars egy újabb lehetséges, állítólagos vázlatrajzokon alapuló spoilert közölt le, ami BB-8-hoz kapcsolódik.

A droid tartalmazná Anakin/Luke kardját. A gömbtesten a narancssárga körök egyike több rejtett panelt tartalmaz, amik mögött ott lenne a kard. Nagyon tartja magát, hogy a fegyver csak előkerül valahogy!

Hozzászólás ideje:

Abból is látszik, hogy nem hivatalos, hogy hiányzik róla a harmadik főszereplő. Mint általában a fan made rajzokon...

Hozzászólás ideje:

Ez még nem a hivatalos star wars 7 plakát, de akár lehetne az is.

http://kep.index.hu/1/0/747/7470/74703/7470357_03c9336fd963312d12e8ef488efe2149_x.jpg

Egyáltalán nem tetszik. Sok jó Fan-made van, de ez nem tartozik közéjük. Han nagyon tré, Luke-nak ne legyen kék kardja és Boyega sem volt még ekkora csimpánz..

Hozzászólás ideje:

Szerintem se épp a legjobb fanmunka, de legalább látszik, hogy a PT posztereit is jegyző Drew Struzan stílusára hajaz, akit egyébként remélem, hogy viszontlátunk, mint posztermester.

Hozzászólás ideje:

Nekem is pont ez jutott eszembe, és talán ezért sem találom annyire rossznak, sõt, tetszik is :)

Tényleg elég furán néznek ki a szereplõk, de ezen kívül semmi különösebb gondom nincs a poszterrel. Fan-made, persze ez látszik, nagyon. :)

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, lassan lehet majd tippelgetni, mikor fog kijönni a "nagy" előzetes...

Május elsején az Avengers 2 elött. Volt róla hír is.

Hozzászólás ideje:

... Lando szereplése abszolút nem tűnt erőltetettnek és Filoni szavaiból erősen úgy tűnik, hogy szerencsére még látjuk a vén zsiványt a jövőben. Talán így kárpótolják a jó öreg Billy Dee-t (aki mellesleg hihetetlen milyen jól hozza még a 30 évvel ezelőtti ,,önmagát" a hangjával) azért, hogy nem kapott szerepet az Ep VII-ben.

Mivan, ha Lando karaktere, ugyanúgy, mint régen a trilógia közepétől a koncepció része?

Hozzászólás ideje:

Szóval lesz benne flashback (Vader) és sydow nem kiborg, még félig sem, hanem egészséges ember....

Hozzászólás ideje:

Egyre biztosabbnak érződik ez a Vader flashback. Viszont csak nekem van olyan érzésem, hogy ezek a conceptek nem hozzák a korábbiak szinvonalát? Főleg a Max Von Sydow-s nagyon fura. Megkockáztatom, hogy ronda is.

Egyébként egy helyen azt irják, hogy a Vader figura csak egy "stand-in" és helyettesíti az egyik gonosz figurát, akinek gondolom ekkor még nem készült el a végleges kinézete.

Nem ez lenne az első ilyen furcsaság a conceptek körül. Több helyen megerősitették például, hogy a karakter-rajzoknál a hátterek gyakran teljesen randomok.

Hozzászólás ideje:

Egyre biztosabbnak érződik ez a Vader flashback. Viszont csak nekem van olyan érzésem, hogy ezek a conceptek nem hozzák a korábbiak szinvonalát? Főleg a Max Von Sydow-s nagyon fura. Megkockáztatom, hogy ronda is.

Egyébként egy helyen azt irják, hogy a Vader figura csak egy "stand-in" és helyettesíti az egyik gonosz figurát, akinek gondolom ekkor még nem készült el a végleges kinézete.

Nem ez lenne az első ilyen furcsaság a conceptek körül. Több helyen megerősitették például, hogy a karakter-rajzoknál a hátterek gyakran teljesen randomok.

A filmben legyen szép és legyen benne pikk-pakk látvány meg megfelelő hátterek. Az hogy ezek a skiccek, hogy néznek ki nem zavar :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez nem flashback, hanem a film elejéről egy jelenet. Ezután lép le Boyega a tie vadásszal, amivel aztán lezuhan...

Szóval lesz benne flashback (Vader) és sydow nem kiborg, még félig sem, hanem egészséges ember....

Hozzászólás ideje:

Szinte biztos vagyok benne, hogy az első képen az ott nem Vader. Minek raknának be egy olyan flash back-et, amin háttal áll, és épp a lángszórózást nézi? Ilyenért tök fölösleges lenne berakni.

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szinte biztos vagyok benne, hogy az első képen az ott nem Vader. Minek raknának be egy olyan flash back-et, amin háttal áll, és épp a lángszórózást nézi? Ilyenért tök fölösleges lenne berakni.

Szerintem se Vader az, hanem egy köpenyes alak aki a fejére húzta a kapucnit. Vader sisakjának az túl nagy lenne. Szóval szerintem a fő gonoszunk álldogál nekünk háttal.

Hozzászólás ideje:

Úgy írod, mint aki látta a jelenetet. Ez max egy képkocka lehetne a jelenetből, szóval, hidd el a kamera megmozdulna ebben a flashbackben akár még előröl is láthatnánk a résztvevőket.

Amúgy is festmény és a stílusa sok mellékvágányt kínál. A rohamosztagosok is szinte tangában vannak és nehéz megállapítani, hogy új vagy a régi dizájn. A sötét alak meg valóban nem biztos, hogy Vader.

Az a forma lehet még egy McQuarrie szerű kissé eltúlzott formájú Vader sisak, de lehet, hogy kapucni és nem is Vader.

De az azért a fashback és Vader vonalat erősíti, hogy az eddigi pletykák kevéssé mutattak arra, hogy Kylo Ren vagy simán a sötét oldal szereplői kapcsolatban lennének a birodalommal és rohamoszik élén álljanak pláne a film eleje felé, hisz Kylo Ren valszeg még x-wing pilótaként kezdi.

Továbbra is sok a talány. Mit nem adnék egy 2. trailerért, ahol nem húzzák az időt elsötétülö képkockákkal..

Hozzászólás ideje:

Szerintem se Vader az, hanem egy köpenyes alak aki a fejére húzta a kapucnit. Vader sisakjának az túl nagy lenne. Szóval szerintem a fő gonoszunk álldogál nekünk háttal.

Igen, nekem is inkább tűnik csuklyának,mint Vader sisaknak. Szóval akár Kylo is lehet. Meg mintha havazna is közben...

Hozzászólás ideje:

Szerintem úgy lesz ahogy Tibur írja. Ha valamiben akkor a MakingStarWars a látványtervek lerásában eddig kifejezetten megbizhatónak bizonyult és ők elég alaposan körülirták már azt a jelenetet, ahol a rohamosztagosok lelángszoroznak egy falut -itt van az a jelenet is ugyebár ahol az egyik rohamosztagos a véres kezét végigcsusztatja egy másik katona sisakján, amin ugye sokan hitetlenkedtek.

Ez a film elején játszódik és nem flashback.

A szileutt egyértelműen Darth Vadert idézi. Nekem nagyon valószinünek tűnik a stand-in magyarázat vagyis az új gonosz sziluettje még nem volt kész és valamit be kellett rajzolni, ezért Vadert rakták oda.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem is Ren lesz az, és a csuklya is egyértelműnek tűnik. Persze egy rajzon lehetnek elnagyolt dolgok, mint pl. Vader sisakja... Egyébként ez a havas-erdős bolygó egy új planéta lesz? Mert bennem felmerült, hogy esetleg az Endor. :)

Hozzászólás ideje:

A MakingStarWars jelentések egyik visszatérő témája, hogy eredetileg a film legelején is szerepelt volna egy havas bolygó meg egy sivatagos, de miután Arndt elment a két bolygót összevonták.

Mivel erre viszonylag későn került sor, rengeteg látványterv készült ami a film elején lévő havas jeleneteket ábrázolja amik aztán átlettek téve a Tatooine-ra. Amennyire az MSW leírásaiból kiderül a kérdéses faluégetés is idekerült és ezeket a házakat fogják égetni a rohamosztik:

Leaked-tatooine-Set-From-Pinewood-Studios-And-Star-Wars-Episode-VII-Sand-People-Tusken-Raider-Huts.jpg

Ezzel vág egybe, hogy amikor itt forgattak akkor a távolból elég nagy füstoszlopokat lehetett látni.

Hozzászólás ideje:

De miért lángszórózik a Birodalom egy kis lepukkadt tatooine-i faluban? Egy szökött osztagos nem ér annyit, hogy mindent felégessenek miatta. Hacsak nem tud valami olyat,ami ultraveszélyes a Birodalomra...

Hozzászólás ideje:

Ez az összevonás csak a film elejére igaz? Mert azt a havas-erdős bolygót láttuk a teaserben is.

Csak az elejére. Ami nagyon valószinünek tűnik az MSW jelentések alapján: úgy volt hogy két pilóta -Isaac és Boyega karaktere- két külön bolygón zuhan le és csak a történet későbbi pontján találkoznak, de aztán úgy döntöttek, hogy ez fölösleges bonyolitás és jobb ha egy helyen vannak. Máshol hasonló nagyszabású átalakitásokra elvileg nem került sor, legalábbis nem azon a szinten, hogy bolygókat dobjanak ki.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.