Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Vettem 2 doboz Dreher Winter Moment sört. Ez egy téli limitált kiadás, nyáron aki emlékszik az tudja hogy volt Summer Moment sörük is. A nyári még iható volt ,de ez nagyon furcsa. Érzek benne szegfűszeget, fahájat, narancshéjat. Borzasztó keserű. Szerintem a forralt borhoz való fűszerek nem valók sörbe. Nem mondom hogy ihatatlan, de többet nem veszek.

Hozzászólás ideje:

Vettem 2 doboz Dreher Winter Moment sört. Ez egy téli limitált kiadás, nyáron aki emlékszik az tudja hogy volt Summer Moment sörük is. A nyári még iható volt ,de ez nagyon furcsa. Érzek benne szegfűszeget, fahájat, narancshéjat. Borzasztó keserű. Szerintem a forralt borhoz való fűszerek nem valók sörbe. Nem mondom hogy ihatatlan, de többet nem veszek.

Gondoltam rá már a nyáron hogy Summer Moments-et kipróbálom de elmaradt, majd kipróbálom a télit nekem hogy ízlik.

Hozzászólás ideje:

Gondoltam rá már a nyáron hogy Summer Moments-et kipróbálom de elmaradt, majd kipróbálom a télit nekem hogy ízlik.

Én mindkét verzióból ittam, de egyáltalán nem voltam lenyűgözve. Igazából kicsit többet vártam a dologtól. Semmivel nem éreztem nagyobb különbséget, mint két random sör közt. Ahogyan se a nyár, se a tél hangulata nem lett úrrá rajtam hirtelen, ahogy belekortyoltam. :) Marketingfogásnak tökéletes, maradandó élményt meg aligha okoz legtöbbeknek.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ez annak a jele, hogy az ember simán meg tudna lenni nélküle is. Én is megyek ma party -zni, érdekes lesz a felhozatal, azt hiszem...

Sör bor pálinka?:)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Srácok!

Egy kérésem lenne hozzátok: kedves nejem ( itt is tag Princess Leia néven :) ) benevezett a facebookon egy receptversenyre. Egy lájkkal segíthettek neki egy ajándékcsomag megnyerésében.

Az alábbi linken kellene elérni minél több lájkot.

Nagyon köszönöm, ha valaki nem fáradt egyet kattintani. :)

Hozzászólás ideje:

Uraim!

Felkérnék mindenkit még 1 körre! Nagyon kiéleződni látszik a recept-verseny csoliéknál! :)

Szóval akinek kedves neje, barátnője, kis vagy nagy tesója, dédimamája, egyenesági leszármazottja/felmenője,

és/vagy nevelt gyermeke ill. nevelő vagy mostoha szülője GÉPKÖZELBEN van, KÉREM dobjon még like-ot erre az ostoba lángosra!

Nagyon köszönöm! Most már meg kéne nyerni, mert nálunk ez már vérre megy!

Hozzászólás ideje:

Nem lehet kétszer szavazni.

Világos.

Ezért kértem, hogy valaki hozzátok közeli profilján át, ha van neki és nem gáz tőle ezt kérni..

előre is kösz és bocs a nyaggatásért!

Hozzászólás ideje:

Köszönöm mégegyszer mindenkinek aki időt szánt ránk!

"PrincessLeia" megnyerte a zabpelyhes lángossal a like-versenyt kb 330 like-kal, így Övé lett az internetpatika 10.000,- ft értékű ajándékcsomagja.

Most boldog, és azt mondta megnézi velem a Yoda-sztorit! :rock:

Hozzászólás ideje:

Köszönöm mégegyszer mindenkinek aki időt szánt ránk!

"PrincessLeia" megnyerte a zabpelyhes lángossal a like-versenyt kb 330 like-kal, így Övé lett az internetpatika 10.000,- ft értékű ajándékcsomagja.

Most boldog, és azt mondta megnézi velem a Yoda-sztorit! :rock:

Reméljük, akkor legalább már olyan jól néz ki, mint a nicknevének eredeti tulajdonosa. :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.