Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tudom, hogy gáz, de nekem ez tetszik. Az előző résszel sem volt gondom, kikapcsolódsára jó volt, de ez... Visszahozzák Casey-t, Bebopot és Rocksteady-t. Ha még Krang is megjelenne, teljesen megidézné a gyerekkoromat. :D Márpedig azt az interdimenziós kaput elnézve megvan erre is az esély. Jajj, de szép lenne látni a Technodrómot, amint a városban pusztít. :clap2::)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2015. 12. 10. - 22:54, R2-D2 írta:

Azt hiszem, jobb, ha nem mondok semmit... :facepalm:

Pedig eme trailer hozza az igazi TMNT feelinget. Bebop és Rocksteady...a szemem is könnybe lábadt. Na jó, ez túlzás, de azért jöttek a gyerekkori élmények. :D

Láthatóan javítottak a teknősök kinézetén, Shredder végre normálisan néz ki és nem csak egy utolsó pillanatban odavarázsolt csávó. Remélhetőleg Splinteren is javítanak.

Most kedvem támadt elolvasni a képregényeket újra. :D

Szerkesztve: - Dei
Hozzászólás ideje:

Látjátok, tényleg jobb volt, hogy nem mondtam semmit.... :P

Ez nagyon nem az én világom, a képregényeket abszolút nem ismerem, de a filmekből sem láttam összesen 5 percet. Nekem ez olyan ... túl dedó. :peace:

Mindazonáltal jó szórakozást majd hozzá! :)

Hozzászólás ideje:

A képregényeket én sem ismerem, talán ha egy volt belőle, de az sem biztos. Ellenben a rajzfilm az egyike, amin "felnőttem" - már ha felnőttségről lehet szó, míg az ovin át eljutott az alsós tagozatig az általános suliban. :) Macskafogó, Hupikék törpikék, Luckey Luke, Asterix, Tom & Jeddy, Mézgacsalád, G. I. Joe, Voltron, Transformers, Tini Nindzsa Teknőcök, ezek az én gyerekkori slágereim. Az ilyen filmek is valószínűleg azért tetszenek, mert hozzák nekem a nosztalgiát (persze, már amelyik, a G. I. Joe spec pont nem hozta, az Asterixnek is csak az első két része tetszik).

Hozzászólás ideje:

Igen, erre a kommentelők kb 90%a azt írja hogy na ez már TMNT, és én is tökéletesen egyetértek. Imádom a trailer minden pillanatát, a karaktereket, Beebop és Rocks, és Casey...ááá ez nagyon jó lesz. Várom! :)

Na jó a kommentelők 90%a azt is írja hogy Oliver Queen miatt nézi meg a filmet. :D :D

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 11. - 1:03, R2-D2 írta:

Látjátok, tényleg jobb volt, hogy nem mondtam semmit.... :P

Ez nagyon nem az én világom, a képregényeket abszolút nem ismerem, de a filmekből sem láttam összesen 5 percet. Nekem ez olyan ... túl dedó. :peace:

Mindazonáltal jó szórakozást majd hozzá! :)

Én odavoltam anno a rajzfilm sorozatért, de ez az előzetes nekem is nagyon üres. Nagyon kezdem unni ezeket az amerikai látványfilmeket. Mintha csak pár apró elem változna de mind ugyanaz a baromság lenne.

Hozzászólás ideje:

X-men trailere nekem is tetszett.

Golden Globe-jelöltek idegen nyelvű film kategóriában ott van a Saul fia :) Dzséjt, ne kapj szívbajt, de Ridley Scott is A marsival a legjobb rendezők között (meg a film, főszereplő kategóriákban is fut A marsi) :hehe:

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 11. - 1:28, Dzséjt írta:

.... Tom & Jeddy ...

:D :D :D Ez valami Star Wars különkiadás????

2015. 12. 11. - 14:52, Bomarr írta:

Én odavoltam anno a rajzfilm sorozatért, de ez az előzetes nekem is nagyon üres. Nagyon kezdem unni ezeket az amerikai látványfilmeket. Mintha csak pár apró elem változna de mind ugyanaz a baromság lenne.

Maxi egyetértek. :peace:

2015. 12. 11. - 16:55, MissKarrde írta:

Golden Globe-jelöltek idegen nyelvű film kategóriában ott van a Saul fia :) Dzséjt, ne kapj szívbajt, de Ridley Scott is A marsival a legjobb rendezők között (meg a film, főszereplő kategóriákban is fut A marsi) :hehe:

Azt azért tedd hozzá, hogy a Mentőexpedíció a Legjobb musical/vígjáték kategóriában fut... :facepalm: Az oké, hogy vicces, de szerintem nem vígjáték.

De mondjuk a Mad Max 4, mint legjobb dráma sem igazán vehető komolyan...

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 11. - 22:38, Frenkie írta:

MilyenX-MEN film az amiben nincs Wolverine?

First Class? Ott is csak egyetlen poénos jelenete volt, mégis remek kis film lett. ;)

2015. 12. 11. - 22:38, Frenkie írta:

Nem is lesz benne, vagy szándékosan kihagyták a trailerből?

Nem tudom, de ha benne is lesz, joggal hagyhatták ki. Unalmas lenne már szinte minden X-Men filmet vele eladni. Nekem is a kedvenc karakterem, de a jóból is megárt a sok. Már most is van 2 külön filmje és tudtommal lesz egy 3. is. Az Origins még csak a többi X-Men filmnél gyengébb, de a külön Wolverine filmje már önmagában is egy fos, szerintem legalábbis. Hiába zseniális karakter, annak semmi értelme, hogy csak rontsanak a helyzetén az ötlettelen és színvonaltalan túlerőltetésével.

Na meg Jackman se fiatalodik. Rozsi nagyon lassan öregszik, Hugh viszont kevésbé. A régi szereplőgárda le lett cserélve, jöttek a fiatalok, akik átvették a stafétát, az időutazós szál pedig ezt a váltást hivatott elsimítani. Oda ügyesen bele tudták szőni, hogy Rozsi is főszerepben legyen, de már nem húzta annyira a filmet, legalábbis nem úgy, ahogyan korábban. Nem fog tudni örökké annyira erőteljes maradni a fiatalok mellett, más színészre cserélni őt meg szinte lehetetlen.

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 11. - 23:08, pb69 írta:

First Class? Ott is csak egyetlen poénos jelenete volt, mégis remek kis film lett. ;)

Tényleg ezt el is felejtettem.

Nem tudom, de ha benne is lesz, joggal hagyhatták ki. Unalmas lenne már szinte minden X-Men filmet vele eladni. Nekem is a kedvenc karakterem, de a jóból is megárt a sok. Már most is van 2 külön filmje és tudtommal lesz egy 3. is. Az Origins még csak a többi X-Men filmnél gyengébb, de a külön Wolverine filmje már önmagában is egy fos, szerintem legalábbis. Hiába zseniális karakter, annak semmi értelme, hogy csak rontsanak a helyzetén az ötlettelen és színvonaltalan túlerőltetésével.

Na meg Jackman se fiatalodik. Rozsi nagyon lassan öregszik, Hugh viszont kevésbé. A régi szereplőgárda le lett cserélve, jöttek a fiatalok, akik átvették a stafétát, az időutazós szál pedig ezt a váltást hivatott elsimítani. Oda ügyesen bele tudták szőni, hogy Rozsi is főszerepben legyen, de már nem húzta annyira a filmet, legalábbis nem úgy, ahogyan korábban. Nem fog tudni örökké annyira erőteljes maradni a fiatalok mellett, más színészre cserélni őt meg szinte lehetetlen.

Nekem Wolverine A kedvenc X-MEN karakterem, ráadásul Jackman zseniálisan alakítja. Igaz amit írsz, de én el tudnám nézni akár 50 filmben is.

2015. 12. 12. - 9:23, MissKarrde írta:

Szerintem az idővonal jelen állásában Wolverine karaktere még távol van ahhoz, hogy becsatlakozzon a bandához, ezért teljesen fölösleges szerepeltetni.

Igy már érthető. Az nem lehet esetleg hogy Hugh Jackman nem vállalta ebben a filmben a szereplést, mondjuk mert más filmet forgatott abban a időben?

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 12. - 9:50, Frenkie írta:

Igy már érthető. Az nem lehet esetleg hogy Hugh Jackman nem vállalta ebben a filmben a szereplést, mondjuk mert más filmet forgatott abban a időben?

Tudtommal Jackman már az egész X-menből ki akar szállni. Még lesz egy Wolverine-film, aztán azzal leteszi az adamantium karmokat. Az X-Men: Apocalypse-ből viszont szerintem azért maradt ki, mert

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 13. - 20:09, JakeSully írta:

Independence Day: Resurgence Trailer!!!

CWIYeT1WcAA5T-T.png

Érdekel! Naná hogy! Imádtam az eredetit! Emmerich legjobb korszakából.

Remélem méltó lesz a folytatás. Kovács Vilmos meg pekaphassa!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Will Smith ugye azért nem lesz benne a FÜGGETLENSÉG NAPJA 2-ben, mert túl sok pénzt kért érte.

Itt kiderül hogyan írták ki a karakterét.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Fulcrum

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.