Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Akkor további jó hír, hogy Stephen Lang is visszatér, ő lesz az összes részben a főgonosz https://www.puliwood.hu/hirek/avatar-elso-resz-rosszfiuja-visszater-az-osszes-folytatasban-232632.html Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Mind a 4 -ben? WTF. Biztosak ebben Cameronék? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. De hát nem meghalt mindkét visszatérő szereplő? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. De. Zsír nem?! Hajrá avatar 2-3-4-5-6-7-8-9-10! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. De hát nem meghalt mindkét visszatérő szereplő? Ilyen aprósággal nem kell foglalkozni. Majd letöltik őket Eywaból egy avatárba, aztán kész. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. (szerkesztve) Szerintem halhatatlanok és csak elájultak. Le kellett volna vágni a fejüket. Szerkesztve: 2017. Augusztus 9. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Remélem Michelle Rodriguez is visszatér a folytatásokra... Hiszen egy jó pilóta mindig szükség van! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Remélem nem mennek el túlzottan Eywa felé mert akkor gyakorlatilag mindenkit fel lehetne támasztani aki ott halt meg. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Mivel az Avatar a pazar látvány mellett elég komoly morális kérdéseket is feszegetett, kár lenne érte, ha ilyen esetleges feltámasztásos vonallal próbálkoznának. Az egész küzdelmet és az érte hozott áldozatokat is súlytalanná tenné. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. (szerkesztve) Úgy tűnik hogy Jimmy-ék sajna nem osztják ezt a frankó nézetet. ---------------------------------------------------------------------- Szerkesztve: 2017. Augusztus 10. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Mivel az Avatar a pazar látvány mellett elég komoly morális kérdéseket is feszegetett, kár lenne érte, ha ilyen esetleges feltámasztásos vonallal próbálkoznának. Az egész küzdelmet és az érte hozott áldozatokat is súlytalanná tenné. Mondjuk, ha a 12. mellékszereplőt is feltámasztják, akkor én megkockáztatom, hogy ez nem folytatás, hanem előzmény lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. A végén még kiderül hogy a "halálból visszatérők" csak klónok lesznek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Az lenne ám az eredeti ötlet: Attack of the Avatars Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Nagyon jó a Mother plakátja. Remélem, jó lesz a film is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Mondjuk, ha a 12. mellékszereplőt is feltámasztják, akkor én megkockáztatom, hogy ez nem folytatás, hanem előzmény lesz. Ez tényleg lehet egy értelmes magyarázat. Csak jó sztorival párosuljon.... Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. A galaxis örzői 2 kellemes meglepetés volt számomra, pedig az első része nem igazán nyerte el a tetszésemet. A látvány pazar, és külön tetszett, hogy a sok poén mellett(amik most jobban betaláltak nekem, mint az első rész esetében, lehet újra kéne már néznem..), mélyítették a karakterek személyiségét is. Biztos meg fogom még nézni majd szinkronosan is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. Nálam pont az ellenkezője történt. Az elsőt imádtam, a második viszont elég gyenge eresztés lett Az egyik legzavaróbb volt hogy a poénok a nyitójelenetet leszámitva irtó laposak voltak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. Nálam pont az ellenkezője történt. Az elsőt imádtam, a második viszont elég gyenge eresztés lett Az egyik legzavaróbb volt hogy a poénok a nyitójelenetet leszámitva irtó laposak voltak. Csatlakozom, hasonlóan éreztem magam, pedig az egy igencsak tetszett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 12. Nekem mindkettő bejött. Az elsőt jobban bírom de a másodikkal sincs komolyabb problémám. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Szerettem az első részt de nálam minden értelemben csak rátett egy lapáttal a Vol 2! A zenék, a poénok, Ego története, az összes karakter (Yondu!!!) ... esetemben nagyon durván működtek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. 10 ből 12? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Szerettem az első részt de nálam minden értelemben csak rátett egy lapáttal a Vol 2! A zenék, a poénok, Ego története, az összes karakter (Yondu!!!) ... esetemben nagyon durván működtek! Én is pont így vagyok a 2. résszel. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. (szerkesztve) Hali! Szárnyas fejvadász ügyben kérnék segítséget a verziók beazonosításához. Van egyszer egy ilyen: 1:52:47 23.97 Fps a 4.szinkronnal. A fájlnév alapján Final cut, de az 117 perces lenne (és gondolom az is ennyi FPS,). A lejátszási hossz alapján viszont ez a Workprint prototype version 1982-ből. Furcsállanám, ha ez alá tettek volna egy szinkront, de állítólag 2007-ben ki lett adva egy 5 lemezes kiadásban. A szinkron alapján nálunk ezt adhatták ki BD-n. http://iszdb.hu/?audio=9063 Ami még eszembe jutott, hogy ez tényleg a Final Cut, de valaki visszakonvertálta 25FPS-re a hangot és fake 23,976fps-re a videósávot. Ez a másik: 1:51:52 25.00 Fps a 2. szinkronnal FPS-t átszámmítv a ez 116/117 percre jön ki. Ez lehet akár a nemzetközi mozis verzió és a rendezői verzió is, mindkettő létezett, amikor aszinkron készült. A wikis cikk alapján a nemzetközi mozisra tippelnék. http://iszdb.hu/?audio=4030 Segítség: http://iszdb.hu/?film=3664 http://www.imdb.com/title/tt0083658/alternateversions https://en.wikipedia.org/wiki/Versions_of_Blade_Runner Ha valaki esetleg tud biztosat, elárulhatná ******* ******* ******* Időközben kiderítettem. Az elsőnél az van, amit gondoltam, a Final cut visszakonvertálva 25fps hosszúságúra, de rossz framerate-el. A másodikra viszont rosszul tippeltem, az a 92-es Director's Cut PAL os verziója., Gondolom az első szinrkon készült az International Theatrical-hoz. Szerkesztve: 2017. Augusztus 17. - Tarzaan Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. A mozitörténelem során az egyik leghatásosabb belépője a gonosz karaktereknek.. A zene, a körítés.. ma is hátborzongató! Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Le a kalappal a Fox előtt. Lehet szidni sok minden miatt, elismerem. De egy ilyen gyengén teljesítő filmből, mint az Alien Covenant, 5 változatot tud megjelentetni Magyarországon. Addig a Disney nem akarja a Karib-tenger kalózai új részét megjelentetni csak dvd-n. Mikor nálunk nagyon jól ment a mozikban is. Nagyon bűzlik ez a dolog, hogy minden stúdiónak megéri a blu-ray megjelentetés csak a legsikeresebb Disney-nek nem. Ezért nagyon haragszom rájuk. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Szerintem ennek az az oka, hogy az MCU és az SW filmek jobban fogynak és teszem azt amennyi kapacitást átfordítanának az új Karib filmre az nem hozna annyit, mint ha maradnának az előbbieknél. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Le a kalappal a Fox előtt. Lehet szidni sok minden miatt, elismerem. De egy ilyen gyengén teljesítő filmből, mint az Alien Covenant, 5 változatot tud megjelentetni Magyarországon. Addig a Disney nem akarja a Karib-tenger kalózai új részét megjelentetni csak dvd-n. Mikor nálunk nagyon jól ment a mozikban is. Nagyon bűzlik ez a dolog, hogy minden stúdiónak megéri a blu-ray megjelentetés csak a legsikeresebb Disney-nek nem. Ezért nagyon haragszom rájuk. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az Aliens-újrakiadások a Foxnak sem éri meg hazánkban. Nemrég adták ki az egész Alien Sagat, pár hónapja volt egy brutális leárazás, mindezt úgy, hogy BD-n már idehaza is megért több kiadást. Kizártnak tartom, hogy a soklemezes változatból sok kelne el. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.