Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Engem elkerültek az olyan viták. Nem mintha bánnám. :D

Zacskósék trilógiája meg az egyetlen fantasy cucc ami abból a műfajból rendesen érdekelni és tetszeni tud. Szóval a Star Wars és a TLotR nálam elég jól megfér egymás mellett. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2023. 09. 01. - 9:02, Donát írta:

Tudom csak lazán kapcsolódik, de ez az első ilyen kép, ami tetszik. :D

Nálam Schwarzi, Damon, Uma és Keanu kihagyhatatlan. De a többivel is lennének gondok, ha ki akarnának nyírni. :D

74EE3AE2-AAFE-4032-8C37-976333A83EFD.jpeg

Teljes nézet  

Ez tök jó! 

Azthiszem ha "racionális" akarok lenni, akkor csak John Wick.. És 30 dollár marad neki tárakra és lőszerre... :)

Szerk. : na van jobb is.. Szétküldtem pár havernak, az egyik azt írta, hogy csak Scarlettet kéri, aztán jöhetnek kinyírni a többiek lesz@rja...:D

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
  2023. 09. 04. - 15:02, csoli1138 írta:

Ez tök jó! 

Azthiszem ha "racionális" akarok lenni, akkor csak John Wick.. És 30 dollár marad neki tárakra és lőszerre... :)

Szerk. : na van jobb is.. Szétküldtem pár havernak, az egyik azt írta, hogy csak Scarlettet kéri, aztán jöhetnek kinyírni a többiek lesz@rja...:D

Teljes nézet  

Nem véletlen Fekete Özvegy ugyebár. Halnak mellőle a férfiak. :lol:

Hozzászólás ideje:
  2023. 09. 01. - 9:02, Donát írta:

Tudom csak lazán kapcsolódik, de ez az első ilyen kép, ami tetszik. :D

Nálam Schwarzi, Damon, Uma és Keanu kihagyhatatlan. De a többivel is lennének gondok, ha ki akarnának nyírni. :D

74EE3AE2-AAFE-4032-8C37-976333A83EFD.jpeg

Teljes nézet  

Én csak Chuck Norrist, Jack Bauert, meg egy kávét kérek... amit addig megiszok, amíg ők elintézik az összes szereplőt a képekről. :evil:

Csák egyedül elég lenne mert az ellenfelek rögtön kinyírnák magukat amint meglátnák. :D

Szerkesztve: - Rog
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

@Rog, engem is nagyon érdekel ez a film, Gareth Edwards miatt is, de az eddigi szalagcímek is agyon dicsérték, Hans Zimmer is biztos odatette, most indulunk rá, utána írok pár sort. Nem tudom a fórumról hányan nézik meg, de egy kis véleménycserére remélem lesz itt lehetőség! 

Nos annyi biztos, hogy aki szereti a sci-fit annak érdemes megnéznie!

Nagyon látványos is, pedig ahogy hallom nem volt olyan nagy a költségvetés. A jövőképe bizarr, de reális.

És lop elemeket, nem is tagadhatja, de ahová a dolog kilyukad az szerintem merőben újszerű a témában és logikus.

Spoileres tartalom megtekintése

Remek alakítások, jó filmélmény. A zene viszont semmi extra elsőre.

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.