Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Nem régen néztem meg újra a korábbi Terminátor filmeket, és ugyan az utolsó kiemelkedő film a 2. volt, de ez a trailer még ennek ellenére is siralmas. (meglepetésre a 4-et most egészen élveztem). Olyan, mint egy tipikus direct-to-DVD folytatás. Nagyon bírtam a korábbi T-filmekben a csajokat, a szexit (Lokan), a keményet (Hamilton), és szomszéd lány típust (Danes) de azért talán még 2019-ben sem lett volna szégyen, ha egy TERMINÁTOR filmben fehér férfi is van főszerepben, olyan aki 70 évnél fiatalabb. Egyébként ezeknek a T-800-asoknak nem az lenne az egyik lényege, hogy be tudnak szivárogni, mert az élőszövet annyira élethű? A T2 óta annyi "Schwarzenegger külsejű" van már, hogy a büdös életbe nem tudna beszivárogni, mert már mindenki felismerné. Aladdin: A legnagyobb meglepetésemre nagyon jól szórakoztam rajta, pedig nem erre készültem. Az, hogy Jafar gyenge lesz, már a trailerből is kiderült, de Aladdin karaktere is háttérbe szorult, inkább Jázminról szóló film volt, - aki viszont nagyon szép - ezt leszámítva tetszett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Sajnálom, hogy ilyen látványosan nem tudnak mit kezdeni a franchise-zal, mert lennének jó történetek a világában. Kár, hogy azt akarják lemásolni, amitől a régi filmek (1-2) jók voltak, és meg sem próbálnak olyat alkotni, ami előrébb gördíti a Terminator-univerzumot. Ezt az új trailert már meg se néztem, de a jelek szerint nem vesztettem sokat. A filmet azért valószínűleg meg fogom, ha már elérhető lesz a "türelmes" emberek számára is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Brodie írta: Nem régen néztem meg újra a korábbi Terminátor filmeket, és ugyan az utolsó kiemelkedő film a 2. volt, de ez a trailer még ennek ellenére is siralmas. (meglepetésre a 4-et most egészen élveztem). Olyan, mint egy tipikus direct-to-DVD folytatás. Nagyon bírtam a korábbi T-filmekben a csajokat, a szexit (Lokan), a keményet (Hamilton), és szomszéd lány típust (Danes) de azért talán még 2019-ben sem lett volna szégyen, ha egy TERMINÁTOR filmben fehér férfi is van főszerepben, olyan aki 70 évnél fiatalabb. Egyébként ezeknek a T-800-asoknak nem az lenne az egyik lényege, hogy be tudnak szivárogni, mert az élőszövet annyira élethű? A T2 óta annyi "Schwarzenegger külsejű" van már, hogy a büdös életbe nem tudna beszivárogni, mert már mindenki felismerné. Aladdin: A legnagyobb meglepetésemre nagyon jól szórakoztam rajta, pedig nem erre készültem. Az, hogy Jafar gyenge lesz, már a trailerből is kiderült, de Aladdin karaktere is háttérbe szorult, inkább Jázminról szóló film volt, - aki viszont nagyon szép - ezt leszámítva tetszett. 42 perccel korábban, Darth Sky írta: Sajnálom, hogy ilyen látványosan nem tudnak mit kezdeni a franchise-zal, mert lennének jó történetek a világában. Kár, hogy azt akarják lemásolni, amitől a régi filmek (1-2) jók voltak, és meg sem próbálnak olyat alkotni, ami előrébb gördíti a Terminator-univerzumot. Ezt az új trailert már meg se néztem, de a jelek szerint nem vesztettem sokat. A filmet azért valószínűleg meg fogom, ha már elérhető lesz a "türelmes" emberek számára is. Szerintem a z első 4 film szép egészet alkot. A 3 hanem is volt olyan korszakos film, de egyabszolút rendben levő akciómozi volt 3 nagy erénnyel: - barnra jó látvány ( jók voltak az üldözések, a CGI sem kopott, a díszletek is jók voltak) - jó lett a casting - jó volt a sztori is, JC felszívódik, ezért a helyetteseit iktatják ki, és végre meglépik a Skynet öntudatra ébredését - volt benen egy csomó erős és tényleg izgalmas jelenet, és valódi poén is Amit kihagytam volna: Arnold vívódása a vége felé, Silberman prof futása is gyenge lett, jobb lett volan ha elájul. A 4 szintén egy jó film volt, "reális" jövőképpel (nem pusztul el minden annyira, mint az első két mozisugallja, jó alapsztorival és kastinggal. A film nagy erőssége az látvány súlya. Vagyis hogy a legtöbb CGI dús mozival szemben itt tényleg volt súlya az akcióknak, a Skynet teremtményeken lehetett érezni, hogy van tömegük, valóban ott vannak. Az 5 lehetett volna egy jó folytatás egy alternatv idősíkban, de csúnyán elszúrták. A 4-et kelelttvolan folytatni vagy az ötöt rendesen megcsinálni. Még valami a Terminátor témához. S.M. Sterling írt egy egész jó T2 folytatás trilógiát 15+ éve, ami magyarul is megjelent. Picit olyan ez Terminátor témában, mint a Thrawn trilógia. Okos törénet és szórakoztató. https://en.wikipedia.org/wiki/T2_(novel_series) Szerkesztve: 2019. Május 24. - Ody Mandrell Használd már a múltidézés gombot! Egy "+" jel az alsó menü sorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. (szerkesztve) 2019. 05. 24. - 19:12, Brodie írta: Aladdin: A legnagyobb meglepetésemre nagyon jól szórakoztam rajta, pedig nem erre készültem. Az, hogy Jafar gyenge lesz, már a trailerből is kiderült, de Aladdin karaktere is háttérbe szorult, inkább Jázminról szóló film volt, - aki viszont nagyon szép - ezt leszámítva tetszett. Engem elcipteltek ismerősök moziba Aladdint nézni, és én is kellemes csalódtam. Mondjuk ennél érdemes magyar szinkronnal nézni, mert a daloknál szerintem javul a minőség. Sokat lehetett rajta röhögni, Will Smith emberi alakban nagyon jó volt. Szóval, nagyon lehordtam korábban a filmet az előzetesek alapján, de kellemes kikapcsolt, és pozitívan elégedetten álltam fel a székből. Jázmin hercegnőt alakító színésznő nagyon aranyos volt. Nem szolgai módon másolta a 92-es rajzfilmet, voltak apró változtatások, amik talán kellettek is.. 7 pont a 10-ből. Szerkesztve: 2019. Május 28. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. Én is most néztem meg az Aladdint és egyetértek az előttem szólókkal. Nagyon jól szórakoztam rajta. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. Egy kis nosztalgia : Ma valahogy eszembe jutott. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. (szerkesztve) 2019. 05. 23. - 12:15, Ody Mandrell írta: Kíváncsi vagyok mennyire fekszenek rá a Tate gyilkosságra. Olyasmit alternatív verziót szívesen megnéznék mint a Becstelen Brygantikban. Öldöklésre számítok! Mivel a beszámolók szerint szórakoztató lett a film vége is, így mindenki számítson arra, amit érez ilyenkor Viszont spoileres pletyka (tény?) Spoiler Állítólag Tate-t csak túszul fogják ejteni sok más emberrel, de Cliff Rick és Bruce Lee a trailerben látott rancson borzalmas mészárlást fog rendezni, hogy kiszabadítsák a szőke színésznőt. Bruce Lee is beveti kung fu tudását, és aprítja majd a népet, konkrétan a Manson klánt. Ezzel egy kis elégtétel, mivel a valós életben először szegény Bruce Lee-t vádolták a gyilkossággal. Legalább is Polanski. Most kicsit máshogy alakul legalább Tarantino alternatív történelme. Szerkesztve: 2019. Május 28. - Dzséjt 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. (szerkesztve) Hát ez Spoiler borzalmas, de ami fontosabb: szerintem rettenetesen kegyeletsértő is. Egy terhes fiatal nő halt meg, akinek pl. a férje mellesleg még most is él, gyomorforgató lenne ebből ilyen filmet csinálni. Szerkesztve: 2019. Május 27. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. John Wick 3 Jófajta. Vagyis akinek tetszett az első kettő, ez is tetszeni fog, akitet meg azok sem érdekelték, ezt sem nézni meg. Annyi pont, amennyit az első kettőre adnátok. Amúúgy a film picit olyan, mintegy videójáték, golyamatosan erősödő szintekkel, ahol eleinte a fegyvert is az ellenfeledtől szerzed. Volt egy kis Max Payne hangulata. Mark Dacascos pedig tökéletesen megállta helyét egy élvonalbeli produkcióban, kellemes meglepetés lenne, ha ezentúl gondolnának rá a castingosok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 27. 1 órával korábban, JakeSully írta: Mivel a beszámolók szerint szórakoztató lett a film vége is, így mindenki számítson arra, amit érez ilyenkor Viszont spoileres pletyka (tény?) Spoiler Spoileres tartalom megtekintése Állítólag Tate-t csak túszul fogják ejteni sok más emberrel, de Cliff Rick és Bruce Lee a trailerben látott rancson borzalmas mészárlást fog rendezni, hogy kiszabadítsák a szőke színésznőt. Bruce Lee is beveti kung fu tudását, és aprítja majd a népet, konkrétan a Manson klánt. Ezzel egy kis elégtétel, mivel a valós életben először szegény Bruce Lee-t vádolták a gyilkossággal. Legalább is Polanski. Most kicsit máshogy alakul legalább Tarantino alternatív történelme. Ami számomra különösen váróssá teszi a filmet, hogy a két főszereplőt Tarantino gyerekkorom két ászáról *Burt Reynoldról (Leo) és Hal Needham-ről (Brad) formázta meg. * Az Ágyúgolyó futam 1 és 2 Hal Needham filmje, akáárcsaka Smokey és a bandita, bár nálam leginkább az Ágyúgolyó számított mély nyomot hagyó gyerekkori élménynek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. @Brodie Úgy tudom, hogy ez az aspektusa azért kavart némi vihart a filmnek. Talán Polanski jelenlegi felesége fejezte ki felháborodását amiatt, hogy kifejezetten tiszteletlenül közelítették meg a Tate-témakört. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Akkor ezek szerint ez több is, mint pletyka. Mire nálunk is moziba kerül, addigra biztos lesz majd az infó. Ebben a formában ehhez nem lenne gusztusom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Tulajdonképpen mi is a probléma? Spoiler A Manson klán kiirtása? szívesen megnézek egy alternatív történést amiben ezeket a véglényeket gyilkolják. Egyébként pedig Tarantino filmről beszélünk, aminek mindig alapja az erőszak. Milyen filmet vártál? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Tulajdonképpen mi is a probléma? Spoiler elrejtése A Manson klán kiirtása? szívesen megnézek egy alternatív történést amiben ezeket a véglényeket gyilkolják. Egyébként pedig Tarantino filmről beszélünk, aminek mindig alapja az erőszak. Milyen filmet vártál? Nem, dehogy, éppen ellenkezőleg, Spoiler az "erőszakot" fogom hiányolni, ha tényleg nem fog meghalni a filmben Sharon Tate. A valóságban brutálisan meggyilkoltak egy terhesnőt, és a pletyka szerint, ehelyett csak túszejtés lesz, meg Bruce Lee-s kungfuzás. Van olyan történelmi esemény, aminél belefér egy kis átalakítás a mozivásznon, de ez még a velünk élő "történelem". Konkrétan az áldozat férje és ismerősei még most is élnek. Ha terhes feleségemet/lányomat/testvéremet meggyilkolnák és ebből készülne egy film, amiben csak túszul ejtik, de Bruce Lee megveri őket, hát ezt olyan fokú ízléstelenségnek tartanám, hogy kb. Tarantinora gyújtanám a mozit. Manson alternatív halálával semmi gondom nincs, sőt, kár, hogy csak "mese", abban viszont nem vagyok biztos, hogy az egész klánnak ez a sors járna, mert tudomásom szerint agymosott fiatalok voltak, akiknek ezzel az élete így is véget ért, mivel örökéletükre börtönbe kerültek. Ha ezt a részét rosszul tudom, akkor visszavonom. Ha mégsem így van a filmben, akkor természetesen nem szóltam, de az sokatmondó, hogy az áldozat hozzátartozói felháborodtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Értem. Szerintem ezzel sincs baj. Spoiler Legalább ebben az alternatív világban életben maradt... Persze ha a rokonok ezen felháborodtak az az ő dolguk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 5 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Értem. Szerintem ezzel sincs baj. Spoileres tartalom megtekintése Legalább ebben az alternatív világban életben maradt... Persze ha a rokonok ezen felháborodtak az az ő dolguk. "Itt a savanyú káposztához a sült kolbász!!!" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Nagyon zúzósnak ígérkezik az utolsó véres Rambo muvi. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. A Rambo 5 tuti moziban nézős. Gyerekkorom kedvenc katonája, és az utolsó igazságosztó. Remélem brutálisabb lesz a 4-nél is. A 4 vége filmtörténeti írtás. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Nagyon jónak néz ki! Ezt lehet, hogy én is a moziban nézem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. 20 perccel korábban, Frenkie írta: A Rambo 5 tuti moziban nézős. Gyerekkorom kedvenc katonája, és az utolsó igazságosztó. Remélem brutálisabb lesz a 4-nél is. A 4 vége filmtörténeti írtás. Az tuti. A hajós megmutatta a spanjainak hogy mit tud. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. Úgy nézem Home Alone 18+os verziója lesz. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. John Rambo McCallister azt fogja majd az illetéktelen behatolóknak üvölteni hogy "Szenvedjetek, betörőőők!!!" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Jay és néma Bob megmondják a frankót. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. De várom már az új Jay és néma bob filmet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Két hete megnéztem én is az Aladdint. 90%-ban kb ugyanaz, mint a 92-es film. Kicsit hiányoltam a Jágó-Dzsaafar csörtéket. Viszont az jobban tetszett az eredetinél, hogy a Dzsini is megtalálta a szerelmet. Jázmin szerepét jobban kidomborították, erősebbé tették, mely szintén jobb lett. Varázslatos lett az egész, nagyon hamar eltelt az a két óra. Áprilisban még a Dumbót is megnéztem, az szintén nagyon tetszett. Mind az Aladdinnál, mind a Dumbónál újra gyereknek éreztem magam és teljesen elfeledkeztem minden gondomról. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. (szerkesztve) Az alábbi szpotban Sára aranyköpésezik egyet. Szerkesztve: 2019. Június 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Ha jól látom ez a Midway Emmerich-film lesz. Olyasmire számítok mint a By-féle Pearl Harbor. Sok valós történelem nem sok lesz benne csak világfelrobbantás. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Én még ott tartok, hogy a Hold a Földre zuhan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.