Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Elég hangulatosra sikerült a reklám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Marha jó az a Hamill-es cikk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Mark Hamillal a New York Times is készített riportot! http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/10/31/mark_hamill_elarulta_miert_vallalta_megis_az_uj_star_wars-filmeket_luke_skywalker_csillagok_haboruja/ https://www.nytimes.com/2017/10/30/movies/star-wars-the-last-jedi-luke-skywalker-mark-hamill.html?_r=0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 22. http://jatekokapolcrol.blog.hu/2017/11/22/az_elso_folytatasi_kiserlet_a_star_wars_trilogiahoz_a_kenner_tollabol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Egy szavazás szerint Leia a kedvenc Star Wars karakterhttps://www.puliwood.hu/hirek/star-wars-szavazas-leia-241122.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Ezt olvastam már, mindenképpen érdekes. Főleg a mi szavazásunk tükrében. Pl. hol van Rey... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Amikor a Puliwoodon megláttam ezt a cikket ilyen címmel, egy pillanatra komolyan azt hittem, hogy ez a Winter Madness. De kicsit össze voltam zavarodva, hiszen van még vissza pár forduló. Ráadásul odaírták, hogy egy szűk réteg vett csak részt a szavazáson, ez pedig tovább erősítette bennem, hogy ez a Winter Madness. Aztán továbbolvasva rádöbbentem, hogy itt nem a mi szavazásunkról van szó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. A nosztalgia faktorról egy cikk:) A STAR WARS-EFFEKTUS, AVAGY A NOSZTALGIA HATÁSA AZ OBJEKTÍV MEGÍTÉLÉSRE 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Az Empire magazin megszavaztatta az olvasóival minden idők legjobb 20 filmes gonoszát, és bizony a Star Wars nagyon derekasan helyt állt a megmérettetésben, mert három(!!!) gonoszt is beszavaztak a listára. A 15. helyet szerezte meg az Uralkodó maga, aki hat filmen át machinált a háttérben, és a Birodalom, amit teremtett, még ma sem nyugszik. Ugyan új nevet kapott, de a maga brutális módján az Első Rend még rosszabb is lehet a Birodalomnál. Ám nem csak ebben mutatkozik meg Darth Sidious hagyatéka, hanem a 7. helyet elfoglaló Kylo Renben is, aki legalább olyan gonosz, mint Sheev Palpatine volt, ráadásul immár ő az Első Rend uralkodója. Igazán büszke lehet rá a nem meglepő módon az 1. helyet elfoglaló nagyapja, Darth Vader. Amikor belefutotta a cikkbe, az első gondolatom az volt: na, itt is Vader az első, és tuti nem lesz rajta se Snoke, se Kylo. Hát nagyon kellemesen meglepődtem. Vader első helyéért nem fogok haragudni, azért meg pláne nem, hogy miközben annyian pocskondiázzák Kylo Rent, úgy tűnik, mint gonosz nagyon is jól funkcionál. Mert egyrészt az Empire-nek azért elég nagy és változatos az olvasó tábora, másodszor, Kylo egy alig két éves karakter, és mégis megelőzött olyan kultikus gonoszokat, mint a T-1000-es, Freddy Krueger, Norman Bates, Michael Myers és persze maga Palpatine. De maga mögött tudta Sauront, Gollumot és Voldemortot is, hogy az 'ifjabb" gonoszok közül is felemlegessünk párat. Ez szerintem k*rva jó dolog! 3 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. Cikk nem a SW-ról, hanem csak felhasználja a SW-t, méghozzá nem mindennapi témához. Bírom az ilyeneket Debt strikes back or return of the regulator 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. Nagyon hatásos módszer az olvasók vagy a hallgatóság figyelmének felkeltésére. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. (szerkesztve) Nem tudtam máshova tenni, majd a moderátorok átpakolják. Enjoy! Creating the Worlds of Star Wars - 365 Days (2005) (bogusfrank) Könyv: https://mega.nz/#!4igEzRxb!nx4vrVUT7vtgIjXwxb4CDvMUK1UyF-9JP0AeudM_aiU Hozzá kiadott CD: https://mega.nz/#!crJ0hR5B!3rmMSGLCHvFjmq0ZMD54bdXktkjYIuetToT7sy6h110 The Complete Vader: https://mega.nz/#!Anx2GICL!K0jPFBIzFXyTmF7fOTY7fE6xY5_z4cp1JoKGTJ60Hho Szerkesztve: 2018. Május 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Köszi, de nem jók a linkek. Egyiken sincs semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Nekem is letöltődik, de nem nyit meg semmit csak egy üres lapot. Erre gondolsz Frenkie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. (szerkesztve) Nem fogod elhinni most van file a linkeken. Pár órája még semmi nem volt a linkeken , tölteni sem tudtam. Most viszont van már le is töltöttem. Sajna cbz-ben van amihez kell egy progi ami olvassa. szerk: Elkiabáltam a 3 linkből csak az elsőn van file a többin nincs. Szerkesztve: 2018. Május 5. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Rossz linkek voltak berakva, azokat javítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Valóban csak az első link működik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 6. Cbz, cbr: átírod rar kiterjesztésre és kicsomagolod. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 6. Vagy van egy CDisplay nevű program ami megnyitja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. (szerkesztve) Nálam mindegyik link működött, de sajnos leszedegetik. A Cbz, cbr kiterjesztésű állományok pedig kicsomagolhatók winrar progival. Itt az újabb adag, de siessetek, mert ezeket nem én teszem elérhetővé. HA a tulaj leszedi, akkor ennyi volt. (Egyszer volt Budán kutyavásár...de ott sem lehetett megszerezni ezeket a finom cuccokat.) No...kértem egy kedves embert, hogy tegye fel nekem a Star Wars Topps Galaxy kártyákat. A sorozaton belül 7 külön széria került kiadásra, amiből a 4. még nincs szkennelve, így azt nem tudta megosztani.) Viszont külön kértem tőle, hogy tegye fel a Shadows of the Empire kártyákat is, így a csomag azt is tartalmazza. Siessetek a letöltéssel, mert nem tudom, hogy meddig lesz elérhető! (Valaki készíthetne nekem egy know how -t arról, hogyan tudom spoiler tagba tenni a tartalmat! ) https://mega.nz/#!iAIFWT6R!zluSqSaGGkmyBOIf__IbX9AOhw5NjZATIRCnl6vesfM Szerkesztve: 2018. Május 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 25. Star Wars - 1,000 Collectibles - Memorabilia and Stories From A Galaxy Far, Far Away (2009) (bogusfrank) Spoiler https://mega.nz/#!knAwBRgL!wwPOYbJEw8pwNhqCeTI7hDxllDwA7ExAkxItFtZGstI 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 27. http://nerdblog.blog.hu/2018/01/28/20_sokkoloan_bargyu_magyar_filmplakat_amitol_eldobod_az_agyad Nem teljes mértékben SW, de az is van benne. Érdemes megnézni az első plakátot - "Georges Lucas"... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 23. https://port.hu/cikk/mozi/szineszek-akiket-tonkretett-a-star-wars/article-55586/amp 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. http://hircsarda.hu/2018/11/14/botrany-bevandorlok-miatt-szinkronizaltak-ujra-a-csillagok-haborujat/?fbclid=IwAR1seRI6rxZhaSu_l7g17zXXle3SLUKemqOKzENNcNMFo_rjaOgK9zGV5gg Luke, és Han az se piskóta Tényleg elképesztő hol tartunk.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. (szerkesztve) Ezt egy elmebeteg írta. Az is az aki ezt elhiszi. Remélem csak vicc akar lenni. Szerkesztve: 2018. November 15. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Hírcsárdás cikk. Kargarosz! Ez az oldal a saját vélemények gyűjtőhelye, nem cikkek belinkelésének az elsődleges gyűjtőhelye. Kérlek próbáld megtalálni az egyensúlyt a cikkek belinkelése és a saját vélemények írása között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. (szerkesztve) 23 perccel korábban, Donát írta: Hírcsárdás cikk. Kargarosz! Ez az oldal a saját vélemények gyűjtőhelye, nem cikkek belinkelésének az elsődleges gyűjtőhelye. Kérlek próbáld megtalálni az egyensúlyt a cikkek belinkelése és a saját vélemények írása között. Ahhoz képest ahogy elnéztem rengetegen linkeltek be ide cikkeket szóval nem értem még mindig mi a probléma. Érdekességnek hoztam,hogy ilyen is van. Szerkesztve: 2018. November 15. - Kargarosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Ide igen, de szerintem általánosan gondolja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Igen. A 47 hozzászólásodból hány volt cikk belinkelés? 40? Kicsit több saját véleményt szorgalmazok, kevesebb linkelést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. A hírcsárda álhírportál... szerintem semmilyen keresnivalója ilyen cikkeknek itt, max a "vicces és kedves dolgok" topicban... Már ha tényleg vicces az adott dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.