Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat


gunji

Ajánlott hozzászólás

Fantasztikus hírek, eddig is nagyon vártam a sorozatot, de most már méginkább. :) A YE 5 dátum szerintem telitalálat, már javában benne vagyunk a Birodalom rémuralmában, ám az összehangolt, központilag szervezett Lázadásnak még híre-hamva sincs.

 

Örülök, hogy az EU-t ismét figyelembe vették, illetve merítettek belőle, ugyanis az inkvizitorok ott jelentek meg először. Ez a pa'uannak tűnő csávó első látásra félelmetes ellenfélnek tűnik. :) Tudtam, hogy a teaser miatt nem kell félni. :)

 

Ody, Zééé, köszi a képeket :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Köszi az infókat! :) Részemről eddig is várós volt a sorozat, de sikerült még jobban felcsigázniuk. :rock:

Ha volt is bármi kétségem az animáció minősége kapcsán, gyorsan elillant a lentebbi képeket látván. A karakterek, a járművek, a helyszínek mind baromi mutatósak, szerintem nem lesz itt semmi gond a látvánnyal, akár a TCW-hez viszonyítva, akár önmagában nézve.

Az Inkvizítor megjelenése kellőképp ütős (az újabb egyedi fénykard külön nyerő ötlet), remélhetőleg a karakter is eléggé eltér majd Vantress-től, Grievous-től és a korai Savage-tól ahhoz, hogy ne legyen sablonkarakter. Bár funkcióját tekintve hasonlóképp képzelem el a Vaderrel való viszonyát, mint a TCW-ben a Dooku-Ventress kapcsolatot (eleinte). Egyébként nekem is a Fiú ugrott be a tagról első látásra.

Az infók szintén bizakodásra adnak okot. TCW-s karakterek tűnnek fel a sorozatban?! Ez ugye azt jelenti amire gondolok? :yes::clap2: ...nagyon remélem. :) Bár ha így lesz, Ahsoka valószínűleg a sokat emlegetett Jedi-vadászat kapcsán bukkan majd fel. A szintén említett komorabb tónusból, és a lány Ep4-5-6-os hiányából pedig kikövetkeztethető a végeredmény.

A komor hangvételnek is örülök, ezzel a rózsaszín cukormázas, humoros, tinikalandozást is kilőhetjük a sorozat jellemzői közül, ami nem rossz szempont a Sötét Idők atmoszférájának ábrázolásához. :) Az idővonal belövése is kiváló! Elég idő telt el az Ep3 óta a Birodalom viszonylagos megszilárdításához, viszont a TFU és Ep4 eseményeit sem súroljuk.

Remélem, Vader legalább olyan szinten tiszteletét teszi majd, mint a TCW-ben Dooku. Ugyanígy Palpatine-ra is számítok, visszafogott játékidővel persze. A 14 éves Leiára, és/vagy Luke-ra is komoly esélyt látok a Szenátus, és Ben Kenobi kapcsán. Ugyanígy Han Solo is sanszos lehet, aki az EU szerint ez időtájt állt össze Chewie-val. Sokáig lehetne sorolni a potenciálokat, lényeg a lényeg, hogy minden eddiginél várósabb a sorozat. :yeah:

 

TCW bónusz tartalom, Rebels panel... hozzá tudnék szokni az ilyen hírekhez napi szinten. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Lefordítottam egy rövid interjút Filonival. Hajnal fél 3-kor nem igazán vagyok topon, de a lényeg talán így is kiszűrhető belőle. ;)

 

 

Hero Complex: "A rajongók nagyon csalódottak a The Clone Wars törlése miatt. Lesz bármilyen átfedés a Rebels-ben, vagy tiszta lapról indítják a történetet?"

 

Dave Filoni: "A jó hír az, hogy van néhány TCW epizód, amiket a rajongók még nem láttak. Befejeztük a fennmaradó részeket, és azt hiszem, tényleg tetszeni fog a rajongóknak, különösen Yoda mester történetszála - ez kritikus a nagyobb képet tekintve. A Star Wars: Rebels-nek saját karakterei lesznek. Ez nem jelenti azt, hogy más Star Wars média karakterei nem tűnhetnek fel a sorozatban, de a Rebels-nek egyedi, saját, új karakterei és kapcsolatai lesznek."

 

HC: "Beszéltünk már arról, hogy George Lucas aktívan részt vett a TCW kreatív munkálataiban. Hogyan változott a helyzet most, hogy a Disney megvette a Lucasfilmet?"

 

DF: "George egy egyedülálló alkotó, mindent megtettem a mellette dolgozott évek alatt, hogy annyi tapasztalatot szerezzek a Star Wars alkotásáról, amennyit csak lehet. A TCW minden epizódja egy teszt volt, és azt hiszem, a csapatom és én egyre jobban teljesítettünk. Jelenleg van egy csapatunk, akikkel a munkálatok zajlanak, de mindannyian tudjuk, hogy senki nem helyettesítheti George-ot. Helyette van egy kreatív tanácsunk, ahol az Erő útjairól tárgyalhatunk."

 

HC: "A TCW igen sok karakterrel dolgozott. Ez a megközelítés várható a Rebels-ben is, vagy egy központi csoport szerepel majd minden epizódban?"

 

DF: "A Rebels több szempontból is más lesz, mint a TCW. Az egyik, hogy lesz egy fő történeti szál, valamint karakterek egy főbb csoportja. Azt szeretnénk, hogy a nézők megismerjék ezeket az új karaktereket, és hogy miért harcolnak. Minden epizódnak meg lesz a saját kis története, ugyanakkor illeszkedni fognak a nagyobb képbe is, hogy mi történik a Star Wars univerzumban."

 

HC: "Teljesen függetlenül irányíthatja a csapatot, vagy van bizonyos mértékű koordináció?"

 

DF: "Nagy erőfeszítések zajlanak a Lucasfilmnél azért, hogy egymáshoz kapcsolódó történeteket hozzunk létre, megőrizve a folytonosságot. Ez az egyik igazán izgalmas kihívás ebben az új korszakban."

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Köszi a képeket és a fordítást. Nagyon jó ez így év végére. :yeah:

 

Sajnos a Disney felé nincs bizodalmam, de örülök neki, hogy a további TCW részeket megkapjuk. Szerintem ezért nem nekik jár a köszönet, ugyanis a Disney eleddig semmit nem tett a TCW-ért, csak beszüntette azt.

Meg pénzt és engedélyt adott a be nem fejezett epizódok elkészítésére és bemutatására, de ezt leszámítva tényleg semmit. :roll:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azt hittem, a tegnapi híreknél jobban semmi nem tud majd lázba hozni. Erre ez....ez fantasztikus! Uramisten mi lesz itt, én már most behódolok ennek a sorozatnak, te jó ég! Mi ez az animáció? Überbrutál jól festenek a rohamosztagosok és az Inkvizítor úr! Úgy néz ki, mintha a Fiút és Kratost ötvöztük volna, és pau'an bőrbe bújtattuk volna. És ezek az infók! TCW karakterek? Tano kisasszonyt kéretik a színpadra! Az időrendi belövés szintén zseniális, most már csak egy trailer kell, és egy rossz szót sem szólok! :rock:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jó ez az inkvizitor, örülök, hogy lazán kezelik itt is a kettős szabályt,

Mint mindenhol, ami nem a 6 film :evil::P

Köszi szépen a képeket, kíváncsi vagyok, vajon a történetek is jók lesznek-e.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Köszi Zééé! Tök jó látni, ahogy készül a sorozat. :) Tiszta EpIII feeling. Lehet volt ilyen a TCW-nél is, de akkor én abból kimaradtam. :)

A TCW -ről ennyire korán még nem is tudtunk ha jól emlékszem, szóval a Rebels elég jól áll. Főleg ami a beltartalmat illeti. :)

 

Egyébként ahogy számoltam, Ahsoka kb. 30 éves lehet a Rebels idején, szóval még elég fiatal.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kíváncsi vagyok, mennyire veszik át ezeket az inkvizitorokat az EU-ból. Mert ha teljesen, akkor bizony Darth Vader jelentős szerepet kap, mivel ő volt a főnökük és a szervezet alapítója. Meg vajon ez a pau'an lesz az egyetlen?

 

Meg akkor ezzel valószínűleg az a kérdés is megválaszolásra kerül, hogy mennyire idegen-ellenes valójában a Birodalom (bár ezt szvsz már az ep1-2-3 rég eldöntötte), ha a Jedi-vadász bandába idegent vesznek be.

 

Meg kíváncsi vagyok, elvarrnak-e olyan karaktereket, mint Mas Amedda. Sosem tudtuk meg, mi lett vele végül. Vagy lesz-e Moff Panaka, esetleg kap-e szerepet Jar Jar. Egek, mennyi lehetőség van ebben a sorozatban. Valódi összekötő kapocs lehet a Saga két fele között.

 

És azzal, hogy csupán négy évre van az ep4, még azzal is tök jól el lehet játszani, hogy miért a Halálcsillag terveinek megszerzése a Szövetség első sikeres támadása a Birodalom ellen. Gondolom emiatt Leia is kiemelt szerepet fog majd kapni egy idő után. Amivel felértékelhetnék a hölgyet, illetve, ekkor még kislányt, ami az ep7 szempontjából sem lenne utolsó. Másrészt, megtudhatnánk, hogyan lett ilyen fiatalon a Lázadók egyik kiemelkedő vezére.

 

Stb... Egek, mutassák már be!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Pontosan! Valahogy úgy képzelném, hogy először csak egy független lázadó szervet látunk ami maga próbál érvényesülni aztán részei lesznek a Szövetségnek, majd a legutolsó évad végén kulcsszerepe lesz a Rebels főszereplőinek a tervek megszerzésében, esetleg hősiesen meghal az egyikük és még pont áttudja küldeni a terveket a Tantive IV-re.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vagy van több egymástól független sejt is, amik aztán Organa és még pár politikus irányírása alatt organizálódnak. Kíváncsi leszek a jó fiúkra. Az alapsztoriban ez a mondat tetszik a legjobban: "...Így kerülnek a szegény Lothal bolygóra, ahol még örülnek is nekik, mert biztonságot és jólétet ígérnek." :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon jók az új hírek.

És legnagyobb örömömre: újra inspirációt merítenek az EU-ból.

Az inkvizítor karakterosztály az EU-ból származik.

A Sienar vállalat is az EU-ból jön át.

Klónok képzik ki a rohamosztagosokat. Ez nagyszerű kiegészítője lesz az EU-s dolgoknak, bár ők nem igazán mentek bele ebbe a témába. De érzem, hogy nagyszerűen ki fogják egészíteni egymást.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jó hírek itt is! Most, hogy végre van valami "kézzelfogható", engem is elkezdett érdekelni ez a sorozat. :)

 

Pontosan! Valahogy úgy képzelném, hogy először csak egy független lázadó szervet látunk ami maga próbál érvényesülni aztán részei lesznek a Szövetségnek, majd a legutolsó évad végén kulcsszerepe lesz a Rebels főszereplőinek a tervek megszerzésében, esetleg hősiesen meghal az egyikük és még pont áttudja küldeni a terveket a Tantive IV-re.

Ez pl. tök jó ötlet lenne. :)
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mikor hosszában szeletelem a tojást, azóta is az utapaiak jutnak eszembe. :D

 

A sorozat fő történetszála szerintem is az lesz, hogy mily körülmények között fognak egyesülni a különböző lázadósejtek Mothma és Organa vezetése alatt. Mindig is érdekelt, hogy a lázadók hogyan szerezték meg a Halálcsillag tervrajzait, így remélem ezt is kibontja a Rebels. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.