Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27.11 éve Merchandise terén hihetetlen nagy választékra lehet majd számítani. Akkor jövőre sem maradunk Lego nélkül.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 27.11 éve Csak legyenek normális készletek, s én is örülni fogok neki.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Greg Weismann is azt mondja, hogy az egész első évad egy nagy egybefüggő sztoriszál lesz.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Szakítanak a TCW első évadaiban látott ugrálásokkal, ami szerintem is jó.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Remélem elsősorban vadonatúj karakterekre fog koncentrálni a sorozat.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Szakítanak a TCW első évadaiban látott ugrálásokkal, ami szerintem is jó. Hát legalábbis reméljük, hogy nem először a végét, majd az elejét és a végén a közepét látjuk a szálnak, mert azt nem írták, hogy kronológiai sorrendben mutatják be a történetet.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Hát legalábbis reméljük, hogy nem először a végét, majd az elejét és a végén a közepét látjuk a szálnak, mert azt nem írták, hogy kronológiai sorrendben mutatják be a történetet. Kihagytam de ezt is mondták. Azt hittem értelemszerű.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Hú, belegondolni is megborzongató, persze a jó értelemben. Évados sztoriszál, az milyen lehet.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Ez az egy órás premier jól hangzik. Valahogy érződik rajta, hogy azért oda akarják tenni magukat.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29.11 éve Ez az egy órás premier jól hangzik. Valahogy érződik rajta, hogy azért oda akarják tenni magukat. Nagyon magasan van a léc de én bízom benne, hogy megugorják.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 30.11 éve A Rebels 8 évvel az EPIII után játszódik? Luke és Leia még csak 8 évesek lesznek a sorozat elején. http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=13734
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 30.11 éve Reális kronológiai meghatározás lehet. Én kb BBY 14 és BBY 4 közé saccolom a sorozatot.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 30.11 éve A Rebels 8 évvel az EPIII után játszódik? Luke és Leia még csak 8 évesek lesznek a sorozat elején. http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=13734 Ez elég érdekes mert így a TCW -hez is közel van még ez a sorozat.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 30.11 éve Ez elég érdekes mert így a TCW -hez is közel van még ez a sorozat. Illetve bejöhet azon korábbi feltételezésünk, miszerint a Rebels jóval nagyobb időszakot fog felölelni, mint a TCW. Ennek megfelelően kicsit más jellegű történetvezetésre és karakterfejlődésekre lehet számítani.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 30.11 éve Szinte még semmit se tudunk róla, pedig már nagyon kíváncsi lennék a részletekre. De azt jól látom, hogy csak egy író lesz? Szerkesztve: 2013. Szeptember 30.11 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 30.11 éve Én csak most írok ebbe a topicba először. Nem azért mintha nem érdekelne a Rebels, de annyira semmit nem tudni róla konkrétan, hogy még értelmetlennek találom a róla való értekezést. Ha lesznek kézzelfogható és biztos bejelentések akkor jövök én is diskurálni.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 30.11 éve Concept rajzok már voltak. Hát igen de azok még nagyon kezdetlegesek.
Hozzászólás ideje: 2013. Október 3.11 éve Hétfőn a Disney XD -n látható Mighty Med című műsorban lesz szó a Rebelsről! SZERK: teaser videóról írnak!!! Szerkesztve: 2013. Október 3.11 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2013. Október 3.11 éve Egy 50 másodperces előzetesről van szó, ami nem tartalmaz majd mozgóképet. Hogy mi lesz ez valójában? Hétfőn meglátjuk.
Hozzászólás ideje: 2013. Október 4.11 éve A Lucasfilm-es Tracy Cannobbio-tól: Just to clarify, this is not a trailer - rather a quick teaser video. Or, as I like to call it, 15 seconds of coolness." Jó, hogy ezt kiírták, így nem fogok csalódni. Inkább a New York-i Comic Con-ban bízom, de még így is nagyon korai. Szerkesztve: 2013. Október 4.11 éve - Brodie
Hozzászólás ideje: 2013. Október 4.11 éve Én olyanra számítok, mint a The Dark Knight teaser volt. Szépen kirajzolódik a logó, közben 1-2 mondatot lehet hallani, 15 másodpercben. Ha ilyet várok, akkor nem lehet koppanás. Szerkesztve: 2013. Október 4.11 éve - Brodie
Hozzászólás ideje: 2013. Október 4.11 éve Én olyanra számítok, mint a The Dark Knight teaser volt. Szépen kirajzolódik a logó, közben 1-2 mondatot lehet hallani, 15 másodpercben. Ha ilyet várok, akkor nem lehet koppanás. Ennyi elég is lenne.
Hozzászólás ideje: 2013. Október 5.11 éve Én olyanra számítok, mint a The Dark Knight teaser volt. Szépen kirajzolódik a logó, közben 1-2 mondatot lehet hallani, 15 másodpercben. Ha ilyet várok, akkor nem lehet koppanás. Ha ez lesz, akkor minimum egy Vader monológot elvárok...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.