Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fantasztikus hírek, eddig is nagyon vártam a sorozatot, de most már méginkább. :) A YE 5 dátum szerintem telitalálat, már javában benne vagyunk a Birodalom rémuralmában, ám az összehangolt, központilag szervezett Lázadásnak még híre-hamva sincs.

Örülök, hogy az EU-t ismét figyelembe vették, illetve merítettek belőle, ugyanis az inkvizitorok ott jelentek meg először. Ez a pa'uannak tűnő csávó első látásra félelmetes ellenfélnek tűnik. :) Tudtam, hogy a teaser miatt nem kell félni. :)

Ody, Zééé, köszi a képeket :)

Hozzászólás ideje:

Köszi az infókat! :) Részemről eddig is várós volt a sorozat, de sikerült még jobban felcsigázniuk. :rock:

Ha volt is bármi kétségem az animáció minősége kapcsán, gyorsan elillant a lentebbi képeket látván. A karakterek, a járművek, a helyszínek mind baromi mutatósak, szerintem nem lesz itt semmi gond a látvánnyal, akár a TCW-hez viszonyítva, akár önmagában nézve.

Az Inkvizítor megjelenése kellőképp ütős (az újabb egyedi fénykard külön nyerő ötlet), remélhetőleg a karakter is eléggé eltér majd Vantress-től, Grievous-től és a korai Savage-tól ahhoz, hogy ne legyen sablonkarakter. Bár funkcióját tekintve hasonlóképp képzelem el a Vaderrel való viszonyát, mint a TCW-ben a Dooku-Ventress kapcsolatot (eleinte). Egyébként nekem is a Fiú ugrott be a tagról első látásra.

Az infók szintén bizakodásra adnak okot. TCW-s karakterek tűnnek fel a sorozatban?! Ez ugye azt jelenti amire gondolok? :yes::clap2: ...nagyon remélem. :) Bár ha így lesz, Ahsoka valószínűleg a sokat emlegetett Jedi-vadászat kapcsán bukkan majd fel. A szintén említett komorabb tónusból, és a lány Ep4-5-6-os hiányából pedig kikövetkeztethető a végeredmény.

A komor hangvételnek is örülök, ezzel a rózsaszín cukormázas, humoros, tinikalandozást is kilőhetjük a sorozat jellemzői közül, ami nem rossz szempont a Sötét Idők atmoszférájának ábrázolásához. :) Az idővonal belövése is kiváló! Elég idő telt el az Ep3 óta a Birodalom viszonylagos megszilárdításához, viszont a TFU és Ep4 eseményeit sem súroljuk.

Remélem, Vader legalább olyan szinten tiszteletét teszi majd, mint a TCW-ben Dooku. Ugyanígy Palpatine-ra is számítok, visszafogott játékidővel persze. A 14 éves Leiára, és/vagy Luke-ra is komoly esélyt látok a Szenátus, és Ben Kenobi kapcsán. Ugyanígy Han Solo is sanszos lehet, aki az EU szerint ez időtájt állt össze Chewie-val. Sokáig lehetne sorolni a potenciálokat, lényeg a lényeg, hogy minden eddiginél várósabb a sorozat. :yeah:

TCW bónusz tartalom, Rebels panel... hozzá tudnék szokni az ilyen hírekhez napi szinten. :D

Hozzászólás ideje:

Lefordítottam egy rövid interjút Filonival. Hajnal fél 3-kor nem igazán vagyok topon, de a lényeg talán így is kiszűrhető belőle. ;)

Hero Complex: "A rajongók nagyon csalódottak a The Clone Wars törlése miatt. Lesz bármilyen átfedés a Rebels-ben, vagy tiszta lapról indítják a történetet?"

Dave Filoni: "A jó hír az, hogy van néhány TCW epizód, amiket a rajongók még nem láttak. Befejeztük a fennmaradó részeket, és azt hiszem, tényleg tetszeni fog a rajongóknak, különösen Yoda mester történetszála - ez kritikus a nagyobb képet tekintve. A Star Wars: Rebels-nek saját karakterei lesznek. Ez nem jelenti azt, hogy más Star Wars média karakterei nem tűnhetnek fel a sorozatban, de a Rebels-nek egyedi, saját, új karakterei és kapcsolatai lesznek."

HC: "Beszéltünk már arról, hogy George Lucas aktívan részt vett a TCW kreatív munkálataiban. Hogyan változott a helyzet most, hogy a Disney megvette a Lucasfilmet?"

DF: "George egy egyedülálló alkotó, mindent megtettem a mellette dolgozott évek alatt, hogy annyi tapasztalatot szerezzek a Star Wars alkotásáról, amennyit csak lehet. A TCW minden epizódja egy teszt volt, és azt hiszem, a csapatom és én egyre jobban teljesítettünk. Jelenleg van egy csapatunk, akikkel a munkálatok zajlanak, de mindannyian tudjuk, hogy senki nem helyettesítheti George-ot. Helyette van egy kreatív tanácsunk, ahol az Erő útjairól tárgyalhatunk."

HC: "A TCW igen sok karakterrel dolgozott. Ez a megközelítés várható a Rebels-ben is, vagy egy központi csoport szerepel majd minden epizódban?"

DF: "A Rebels több szempontból is más lesz, mint a TCW. Az egyik, hogy lesz egy fő történeti szál, valamint karakterek egy főbb csoportja. Azt szeretnénk, hogy a nézők megismerjék ezeket az új karaktereket, és hogy miért harcolnak. Minden epizódnak meg lesz a saját kis története, ugyanakkor illeszkedni fognak a nagyobb képbe is, hogy mi történik a Star Wars univerzumban."

HC: "Teljesen függetlenül irányíthatja a csapatot, vagy van bizonyos mértékű koordináció?"

DF: "Nagy erőfeszítések zajlanak a Lucasfilmnél azért, hogy egymáshoz kapcsolódó történeteket hozzunk létre, megőrizve a folytonosságot. Ez az egyik igazán izgalmas kihívás ebben az új korszakban."

Hozzászólás ideje:

Köszi a képeket és a fordítást. Nagyon jó ez így év végére. :yeah:

Sajnos a Disney felé nincs bizodalmam, de örülök neki, hogy a további TCW részeket megkapjuk. Szerintem ezért nem nekik jár a köszönet, ugyanis a Disney eleddig semmit nem tett a TCW-ért, csak beszüntette azt.

Meg pénzt és engedélyt adott a be nem fejezett epizódok elkészítésére és bemutatására, de ezt leszámítva tényleg semmit. :roll:

Hozzászólás ideje:

Jesszusom az új főgonosz mi lesz, vámpír? :D Nagyon komoly, tetszenek ezek a conceptek, de jó lenne mutatnának vmi mozgót is belőle. Úgy értem valami készet. :D

Hozzászólás ideje:

Azt hittem, a tegnapi híreknél jobban semmi nem tud majd lázba hozni. Erre ez....ez fantasztikus! Uramisten mi lesz itt, én már most behódolok ennek a sorozatnak, te jó ég! Mi ez az animáció? Überbrutál jól festenek a rohamosztagosok és az Inkvizítor úr! Úgy néz ki, mintha a Fiút és Kratost ötvöztük volna, és pau'an bőrbe bújtattuk volna. És ezek az infók! TCW karakterek? Tano kisasszonyt kéretik a színpadra! Az időrendi belövés szintén zseniális, most már csak egy trailer kell, és egy rossz szót sem szólok! :rock:

Hozzászólás ideje:

Jó ez az inkvizitor, örülök, hogy lazán kezelik itt is a kettős szabályt,

Mint mindenhol, ami nem a 6 film :evil::P

Köszi szépen a képeket, kíváncsi vagyok, vajon a történetek is jók lesznek-e.

Hozzászólás ideje:

Köszi Zééé! Tök jó látni, ahogy készül a sorozat. :) Tiszta EpIII feeling. Lehet volt ilyen a TCW-nél is, de akkor én abból kimaradtam. :)

A TCW -ről ennyire korán még nem is tudtunk ha jól emlékszem, szóval a Rebels elég jól áll. Főleg ami a beltartalmat illeti. :)

Egyébként ahogy számoltam, Ahsoka kb. 30 éves lehet a Rebels idején, szóval még elég fiatal.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi vagyok, mennyire veszik át ezeket az inkvizitorokat az EU-ból. Mert ha teljesen, akkor bizony Darth Vader jelentős szerepet kap, mivel ő volt a főnökük és a szervezet alapítója. Meg vajon ez a pau'an lesz az egyetlen?

Meg akkor ezzel valószínűleg az a kérdés is megválaszolásra kerül, hogy mennyire idegen-ellenes valójában a Birodalom (bár ezt szvsz már az ep1-2-3 rég eldöntötte), ha a Jedi-vadász bandába idegent vesznek be.

Meg kíváncsi vagyok, elvarrnak-e olyan karaktereket, mint Mas Amedda. Sosem tudtuk meg, mi lett vele végül. Vagy lesz-e Moff Panaka, esetleg kap-e szerepet Jar Jar. Egek, mennyi lehetőség van ebben a sorozatban. Valódi összekötő kapocs lehet a Saga két fele között.

És azzal, hogy csupán négy évre van az ep4, még azzal is tök jól el lehet játszani, hogy miért a Halálcsillag terveinek megszerzése a Szövetség első sikeres támadása a Birodalom ellen. Gondolom emiatt Leia is kiemelt szerepet fog majd kapni egy idő után. Amivel felértékelhetnék a hölgyet, illetve, ekkor még kislányt, ami az ep7 szempontjából sem lenne utolsó. Másrészt, megtudhatnánk, hogyan lett ilyen fiatalon a Lázadók egyik kiemelkedő vezére.

Stb... Egek, mutassák már be!

Hozzászólás ideje:

Pontosan! Valahogy úgy képzelném, hogy először csak egy független lázadó szervet látunk ami maga próbál érvényesülni aztán részei lesznek a Szövetségnek, majd a legutolsó évad végén kulcsszerepe lesz a Rebels főszereplőinek a tervek megszerzésében, esetleg hősiesen meghal az egyikük és még pont áttudja küldeni a terveket a Tantive IV-re.

Hozzászólás ideje:

Vagy van több egymástól független sejt is, amik aztán Organa és még pár politikus irányírása alatt organizálódnak. Kíváncsi leszek a jó fiúkra. Az alapsztoriban ez a mondat tetszik a legjobban: "...Így kerülnek a szegény Lothal bolygóra, ahol még örülnek is nekik, mert biztonságot és jólétet ígérnek." :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nagyon jók az új hírek.

És legnagyobb örömömre: újra inspirációt merítenek az EU-ból.

Az inkvizítor karakterosztály az EU-ból származik.

A Sienar vállalat is az EU-ból jön át.

Klónok képzik ki a rohamosztagosokat. Ez nagyszerű kiegészítője lesz az EU-s dolgoknak, bár ők nem igazán mentek bele ebbe a témába. De érzem, hogy nagyszerűen ki fogják egészíteni egymást.

Hozzászólás ideje:

Jó hírek itt is! Most, hogy végre van valami "kézzelfogható", engem is elkezdett érdekelni ez a sorozat. :)

Pontosan! Valahogy úgy képzelném, hogy először csak egy független lázadó szervet látunk ami maga próbál érvényesülni aztán részei lesznek a Szövetségnek, majd a legutolsó évad végén kulcsszerepe lesz a Rebels főszereplőinek a tervek megszerzésében, esetleg hősiesen meghal az egyikük és még pont áttudja küldeni a terveket a Tantive IV-re.

Ez pl. tök jó ötlet lenne. :)
Hozzászólás ideje:

Ígéretesnek tűnnek a tervek és ilyen készítőkkel nem hiszem, hogy csalódni fogunk. ;)

Ez az új főgonosz lefejelt egy radiátort? Vagy elaludt a gitárja / tojásszeletelője fölött? Még szoknom kell a vonalakat az arcán. :D :D :D

Hozzászólás ideje:

DF: "Minden epizódnak meg lesz a saját kis története, ugyanakkor illeszkedni fognak a nagyobb képbe is, hogy mi történik a Star Wars univerzumban."

Ez engem az American Horror Storyra emlékeztet... Márpedig az jó volt!

Hozzászólás ideje:

Mikor hosszában szeletelem a tojást, azóta is az utapaiak jutnak eszembe. :D

A sorozat fő történetszála szerintem is az lesz, hogy mily körülmények között fognak egyesülni a különböző lázadósejtek Mothma és Organa vezetése alatt. Mindig is érdekelt, hogy a lázadók hogyan szerezték meg a Halálcsillag tervrajzait, így remélem ezt is kibontja a Rebels. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.