1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 2020. 04. 15. - 8:26, JakeSully írta: Nem rossz,de én úgy emlékszem hogy a füszerfüggö emberek szeme telikék.Ezt én ugy értelmeztem hogy még a szemfehérjük is kék.De már 15 éve olvastam az utolsó részt adatbázisom már hanyatlik Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Most szállítottak ki nekem A Dűne messiásának új kiadását, hasonlóan igényes kiadvány, mint az első könyv. Ami számomra meglepő volt, hogy tettek a csomagba egy milka csokit is... Remélem amúgy a további négy könyv is megéri a Gabonak ezt az újrakiadást. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. 52 perccel korábban, Wilde írta: Most szállítottak ki nekem A Dűne messiásának új kiadását, hasonlóan igényes kiadvány, mint az első könyv. Ami számomra meglepő volt, hogy tettek a csomagba egy milka csokit is... Remélem amúgy a további négy könyv is megéri a Gabonak ezt az újrakiadást. Maga a történet függelékek nélkül hány oldalas ebben a kiadásban? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. 1 órával korábban, Whill írta: Maga a történet függelékek nélkül hány oldalas ebben a kiadásban? Olyan függelékek nincsenek benne, mint az első könyvben, csak egy rövidebb terminológia a végén, de az epilógussal együtt a 330. oldalon ér véget így a történet. Amúgy először meglepődtem, hogy olyan vékonynak tűnik, de ennyinek is kell lennie a terjedelemnek (mondjuk a betűmérettel, meg a sorközzel azért láthatóan ügyeskedtek, hogy ne legyen túl karcsú a kiadvány és olyan furán mutatna egymás mellett a polcon az első könnyvvel, de így is érezhetően rövidebb). 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. A Messiás a legrövidebb része a sorozatnak. Válasz
1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. 2020. 05. 08. - 7:09, MissKarrde írta: A Messiás a legrövidebb része a sorozatnak. A düne eretnekei pedig a legjobb Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Gurney Halleck és Paul Atreides az Arrakis egét szeli: 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Egy évig tervezték a homokgilisztákat. Denis Villeneuve - "We talked about every little detail that would make such a beast possible, from the texture of the skin, to the way the mouth opens, to the system to eat its food in the sand. It was a year of work to design and to find the perfect shape that looked prehistoric enough." 1 3 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. A tesztvetítések alapján a Dűne fel fogja mosni velünk a padlót! 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. A film tehát kész is van teljesen? Azt hittem, hogy még zajlanak az utómunkák. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Csak legyen addigra mozi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Mondjuk én sose tudtam gondoltam, hogy a Dűne rossz lesz. Mint ahogy a BR folytatása is remek volt. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. 2020. 05. 19. - 9:59, Rog írta: Egy évig tervezték a homokgilisztákat. Denis Villeneuve - "We talked about every little detail that would make such a beast possible, from the texture of the skin, to the way the mouth opens, to the system to eat its food in the sand. It was a year of work to design and to find the perfect shape that looked prehistoric enough." MEgmondom őszintén itt minden szép, és jó,de nekem a hölgy hátsóján maradt meg a szemem leginkább De mentségemre legyen mondva a nőket szeretem még mindig 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. 31 perccel korábban, Kargarosz írta: MEgmondom őszintén itt minden szép, és jó,de nekem a hölgy hátsóján maradt meg a szemem leginkább De mentségemre legyen mondva a nőket szeretem még mindig Mi tagadás nekem is az említett testrész tűnt fel elősször. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Egy évig tervezték a homokgilisztákat. 1 órával ezelőtt, Kargarosz írta: MEgmondom őszintén itt minden szép, és jó,de nekem a hölgy hátsóján maradt meg a szemem leginkább Vajon azt meddig tervezték? Szerkesztve: 2020. Május 21. - Darth Cupsy 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Basszus gyerekek, homokgilisztáztok és női hátsókat emlegettek, nekem meg olyan freudi kép villant be, amit bármilyen elvetemült hentai rajzoló megirigyelne. 4 Válasz
1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. 2020. 05. 21. - 21:41, Iqvi írta: Mi tagadás nekem is az említett testrész tűnt fel elősször. Ez a nöi egyed lenne Chani? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. 19 órával ezelőtt, 1valaki írta: Ez a nöi egyed lenne Chani? Ebből a perspektívából akár ő is lehet... 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 8. Hozzászólás ideje: 2020. Június 8. On 5/7/2020 at 1:38 PM , Wilde said: LAmi számomra meglepő volt, hogy tettek a csomagba egy milka csokit is... Honnan rendelted? Book24-ről? Onnan rendeltem a múltkor én is, és én is kaptam csokit. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Június 10. Hozzászólás ideje: 2020. Június 10. 2020. 06. 08. - 21:53, caseyjones írta: Honnan rendelted? Book24-ről? Onnan rendeltem a múltkor én is, és én is kaptam csokit. A libri oldaláról lett rendelve, volt valami Milkás szórólap is a csomagban, gondolom van velük valami partnereség. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Remélem hamarosan érkezik az első előzetes. https://twitter.com/theplaylist/status/1272974111942144000?s=12 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Úgy hírlik hogy augusztus közepén újabb budapesti forgatás kezdődik. Oscar Isaac - “We’re going to do some additional shooting in mid-August… they’re saying in Budapest in Hungary." 4 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Július 29. Hozzászólás ideje: 2020. Július 29. Na végre, ideje volt már. Remélem kaszát robbant a pénztáraknál. Kíváncsi leszek, meglesz e az egymilliárd dolláros mozis bevétel. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 13. 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Dűnét még forgatják? Lesz akkor abból még idén bemutató? Pótforgatásra jöttek vissza, és még mindig decemberre tervezik a bemutatót. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. (szerkesztve) Az első tréler megjelenésének napja szeptember 9. Képek a kiszivárgott trélerből: Szerkesztve: 2020. Augusztus 28. - Rog 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Gondolom lesz látvány is, mert ez a sok karakter totál plánban nem túl izgalmas. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Valaminek muszáj történni benne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Gondolom lesz látvány is, mert ez a sok karakter totál plánban nem túl izgalmas. A könyvben elég sok történés van, szóval ebből kiindulva ja, lesz látvány is. A Harkonnen hatalomátvétel konkrétan egy látványos csata lehet. Egy Homokféreg feltűnése is odab*szhat a moziban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.