Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 5. (szerkesztve) Jobb ha az első (és a majdani többi) előzetesről külön topikban beszélgetünk. Szerkesztve: 2014. Február 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Még nincs semmi? Amúgy mikor van az Mighty Med, amiben a trailer lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Szerintem este, ami azt jelenti, hogy nálunk már csak holnap reggel érdemes érdeklődni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. "Disney XD will air the teaser during the premiere of "Mighty Red" on Monday at 8:30 ET/PT." Így szól a hivatalos hír. Biztos van itt, aki nálam jobban tudja, hogy ez mennyi a mi időzónánkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. "Disney XD will air the teaser during the premiere of "Mighty Red" on Monday at 8:30 ET/PT." Így szól a hivatalos hír. Biztos van itt, aki nálam jobban tudja, hogy ez mennyi a mi időzónánkban. Asszem ez magyar idő szerint holnap hajnali 2:30-nak felel meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Hajnal fél háromkor lesz. Majd arra kérnék valakit, hogy amint felkerül a videó a youtube-ra, rakja be ide és én majd este beleszerkesztem az első hozzászólásba. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=O1_F7zg4B30 Az animációt szokni kell....elsőre nem egy TCW minőség a romboló, de ebből még akármi is lehet! Szerkesztve: 2013. Október 8. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Az animáció rendben lesz szerintem. "The Jedi will rise"??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Érdekesen néz ki, elsőre azt mondom lehetne szebb is, de nem ez a lényeg, hanem hogy NAGYON TETSZIK! várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Animáció terén valami hasonlót vártam, szóval nekem nagyon tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Jelentem, ha ilyen lesz az animáció, leteszem az állam. Több részlet van a csillagrombolón, mint az ep4 kezdőjelenetében a modellen!!!!! És a szövegben is szimpatikus ez a "Jedi will rise" rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes. Igen nekem is pont ez a véleményem. Lesz ez még szebb is szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Ámen. Nekem az a járgány eddig egy papírmakett benyomását kelti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Egy azért elég részletes papírmakett benyomását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Én nem találom annyira részletesnek hogy annak nevezzem. Plusz erre egyáltalán nem volt eszemben kitérni mert már történt rá hasonló megjegyzés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Nem igazán nyűgözött le, de jobban belegondolva nem is tudom mit vártam ettől a teaser-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Én továbbra is hanyagolni fogom ezt a sorozatot, nagyon nem jön be eddig az animáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Ebből végülis még mindig bármi lehet. El mindenesetre nem ijesztett, de kiváncsi lennék egy karakter animációra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Nagyjából ennyire is számítottam... Bár arra jó volt, hogy megtörje a több hetes csendet. Az animáció szerintem nem végleges, ha egyáltalán a sorozatból való. Az is lehet, hogy szimpla promóciós anyag, nem több. Egyáltalán van már elkészült jelenet a jövőre adásba kerülő epizódokból? Egyébként a Disney-nek keményen bizonyítania kell ezzel a sorozattal látvány terén is. Azon kívül, hogy a TCW egyfajta utódja, az első mozgóképes Disney SW lesz, így valószínűleg nem alacsonyak az elvárások. Számomra alapkövetelmény, hogy verje, de legalább tartsa a TCW animációjának minőségét (gondolok itt főként a helyszínekre, tárgyakra, járművekre). Nyilván a sztori és karakterek kidolgozottsága a legfőbb szempont, de nem venné ki magát túl jól, ha az elkaszált TCW-nél primitívebb animációval tálalnák mindezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Eddig elmegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Egy kicsit talán többre számítottam, de azért ez mégiscsak egy teaser. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a végeredmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Teaser anyaghoz képest kellemesen csalódtam, ha ez az alapszint, nagyon jókat lehet ebből alkotni még. Rögtön a Devastatorral indítunk mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. (szerkesztve) Ha látványban a TCW volt a Ferrari, akkor ez a Trabant. Nagyon kezdetlegesnek tűnik, animaticsnak is gyenge sajnos. Azért nem vagyok idegesebb, mert valószínűleg ez még a nagyon korai anyag. De ha mégse....hát nem is tudom. A bolygó még elmegy, de a csillagos háttér valami borzalom, a romboló meg a 2D-t is alig éri el, nem hogy a 3D -t. Ezzel így szerintem kár volt kijönni. Nekem nagy csalódás. Köszi Zééé a linket!!! Szerkesztve: 2013. Október 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. (szerkesztve) Az is érdekes, hogy a narrátor "Jedi will rise" -t emleget... Még a végén az kell, hogy minden sarkon legyen egy Jedi. Akkor minek volt a 66-os? Szerkesztve: 2013. Október 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Szerintem jó volt ez annak, aminek szánták Nálam az animáció úgyis az utolsó lesz a sorban, ami eldönti, hogy nézem-e vagy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Én mondjuk kifejezetten örülök a Jedi will rise-nak, de azért 1nél le sokkal legyen több. A SWba kellenek Jedik, vagy Jedi!! Karrde, lehet, sőt biztos hogy fontos a sztori, de azért nem baj ha ki is néz valahogy. Főleg ha a TCW már mutatott egy mércét, akkor ne adjuk az alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes. Pontosan. az a romboló olyan műanyag benyomást kelt, hogy fáj ránézni. Nincs normálisan bevilágítva, stb. Az SW egyik fele mindig is a látvány volt, szóval ha az gagyi akkor már nem az igazi. De reménykedjünk, hogy ez tényleg csak egy kezdetleges dolog még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Szerintem viszont igen látványos volt, nekem tetszik ez a teaser. A TCW stílusával igazából soha nem tudtam megbarátkozni teljesen, szóval nem árt a változatosság. Szerintem a Rebels kinézete nem lesz rosszabb vagy jobb, hanem más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 8. Pedig ott a járművek, főleg a rombolók olyanok voltak mintha a filmből jöttek volna. Ez meg kb. olyan amit én rajzolok egy darab lapra fél óra alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.