Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Áldott, békés Karácsonyt, így utólag mindenkinek, és sikeres új évet!

Kicsit húzós lett ez a félév.:D

Hozzászólás ideje:

Hála a jóistennek. Végre nem szívok el egy doboz cigit a Wigwamban úgy hogy nem is dohányzom.

http://www.origo.hu/itthon/20111227-kiszoritjak-a-fustot-megvamoljak-a-dohanyosokat-jovore.html

Várjál még az örömködéssel. 3 hónap türelmi idő van a legtöbb kocsmával, szórakozóhellyel szemben.

Hozzászólás ideje:

Kérdés a PC gurukhoz:

Lehetséges, hogy a rosszul bekötött táp fagyási problémákat okoz? Mert a minap vettem egy új tápot a gépembe, be is kötöttem (bár még nem csináltam ilyet :hehe: ) bekapcsoltam a gépet, majd amikor elindult, örültem, ahogy azt kell. :D Viszont 5-10 perc használat után a Firefox egyszerűen befagy, ami azért érdekes, mert minden más program gond nélkül fut. Nem hiszem, hogy a böngésző lenne a hibás, mert a laptopomon is a 9.0.1-es Firefox van.

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, nálam eddig semmi gond nem volt vele, sőt, én mindmáig a legjobb böngészőnek tartom (bár állítólag amennyit romlott a Firefox, annyit javult az Explorer). A gépemen és a laptopomon is ugyanaz a böngésző van, ez utóbbin pedig semmi problémám nincs.

Hozzászólás ideje:

Kérdés a PC gurukhoz:

Lehetséges, hogy a rosszul bekötött táp fagyási problémákat okoz? Mert a minap vettem egy új tápot a gépembe, be is kötöttem (bár még nem csináltam ilyet :hehe: ) bekapcsoltam a gépet, majd amikor elindult, örültem, ahogy azt kell. :D Viszont 5-10 perc használat után a Firefox egyszerűen befagy, ami azért érdekes, mert minden más program gond nélkül fut. Nem hiszem, hogy a böngésző lenne a hibás, mert a laptopomon is a 9.0.1-es Firefox van.

A tápnak semmi köze a Firefoxhoz. Az csak az áramot adja az alkatrészeknek. Vagy megy vagy nem(illetve ha gyenge a táp akkor játékoknál újraindul a gép, de ezt nagyobb watt számú táp vásárlásával meg lehet oldani).

A többiek véleményét osztom, én is Firefoxot használok és az utóbbi fél évben borzalom. Kijön egy újabb és rosszabb mint elődje. Pont ma volt hogy nézném az oldalakat és megáll, kerreg a winchester, én már húznám le a scrollbart de nem megy. A megoldás a várás. Amig a zöld karika(régi nevén homokóra) van az egérmutató helyén addig várni kell. Nekem a torrentklienssel(Utorrent) van összefüggésben. Ha sok filmet töltök egyszerre(kb 20) akkor a Firwefox nagyon belassul.

Nagyon rossz a memóriafoglalási rutinja(ahhoz hogy ne akadjon egy program minden adatnak és programkódnak a memóriában kell lennie, a fő részeinek pedig valamelyik cache-ben). Tulajdonképpen arról van szó hogy az újabb Firefoxok rengeteg memóriát használnak indokolatlanul(érdemes megnézni a feladatkezelőben mennyit foglal le, le fogtok döbbeni), és pluszban még swappelnek( ez nagy vonalakban annyit jelent hogy a programok(bármelyik) nem csak a memóriát látják, hanem a winchestert is ún. virtuális memóriaként. Azaz a processzor olyan címeket is kioszt egy programnak ami a vinyón helyezkedik el. Ilyenkor az van hogy egy régebbi lapot kitesz a memóriából és a winchesterben lévőt olvassa be. Igenám de a winchester elérési ideje jóval nagyobb a memóriánál. Ezért van az hogy néha akadnak a programok).

Minél több memória van egy gépben annál kevesebbet kell swappelni. De hogy egy böngésző ezt csinálja az tényleg durva.

Szerintem rakd újra a Firefoxot.

Akit érdekel a virtuális tárkezelés az itt olvashat róla bővebben, sajnos én nem vagyok egy tanártípus így nem biztos hogy érthető amit írtam. Érdemes elolvasni, jobb ha az ember tudja mi folyik a háttérben miközben használja a gépét.

Hozzászólás ideje:

Értem, köszi a tippet. A gépre leszedtem a Chrome-ot (Firefox után ez jön be legjobban, bár a könyvjelzők hiánya zavar), eddig még nem fagyott le. Azért gondoltam, hogy a tápnak köze lehet a dologhoz, mert a laptopomon továbbra is hibátlanul üzemel a Firefox.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.