Dei Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Nem csak te, ne aggódj emiatt! De attól még a whiskey megteszi a hatását. Nálam az alkohol kimarad a buliból Nem igazán vagyok oda érte. Szerkesztve: 2012. Január 1. - Dei Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nálam az alkohol kimarad a buliból Nem igazán vagyok oda érte. Helyes Na kinek milyen volt a szilvesztere? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Uhh jó volt én sok csaj (és pasi) társaságában 18+os activityztünk. Nyertem. Nálam szokás szerint nem játszott az alkohol. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Idén nem volt 24 órás a buli, csak most értem haza Jó volt ez a Szilveszter is, jól mulattunk. Mindenkinek újra Boldog Új évet kívánok! Az Erő legyen mindnyájatokkal! Szerkesztve: 2012. Január 1. - Darth_Phobos Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jól telt a szilveszter éjszaka Meg is ittam az első fél pohár pezsgőmet A többi fórumozó meg gondolom még kómázik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Uh, elég durva volt. Először beizzítottam egy kis számvitelt, majd ordenálé nagy SQL duhajkodás következett. Aztán mondom magamnak, öreg vagyok én már ezekhez, megkomolyodtam és sorozatot néztem meg a kutyát nyugtatgattam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Én mint minden szilveszterkor nem sokkal éjfél után kimentem az udvarra a kutyáinkat nyugtatgatni mert rendesen be szoktak parázni a durrogtatástól. Kinn is voltam szűk másfél órát velük de akár sokkal korábban is bemehettem volna mert a korábbiakhoz képest elég visszafogottan hangoskodtak a népek így a kutyáink nem paráztak annyira mint a korábbi szilvesztereken szoktak. Ivás tekintetében se eresztettem el magam. Csakis vizet ittam. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nálunk a szülők bezárták Zerot, a házörzőt a szuterénbe, hogy ne ilyedezzen a tüzijátékoktól. Már megszokta azt a helyet, míg nem volt kutyaháza ott lakott. Elég tágas, szóval elvolt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Én éjfél után 10 perccel már aludtam. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Én már 27 órája nem aludtam Valószínűleg ebéd után alszok egyet Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Mától nem vagyunk ám Köztársaság Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog új évet kívánok mindenkinek! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog új évet, így utólag is! Uhh jó volt én sok csaj (és pasi) társaságában 18+os activityztünk. Nyertem. Mi is Activity-ztünk, de még a Junior verziót. Nagy poén volt, hogy a 7 és fél éves gyerekeim ügyesebbek és találékonyabbak voltak, mint a 13 éves lányom osztálytársai, amikor olyan dolgokat kellett elmagyarázni, mint pl. a vérkeringés. Hihetetlen egyébként ez a játék, nagyon sokat segít a gondolatok gyors és lényegretörő megfogalmazásában. Jól telt a szilveszter éjszaka Meg is ittam az első fél pohár pezsgőmet A többi fórumozó meg gondolom még kómázik Én kómázok, de csak azért, mert alig 5 órát aludtam. Nálunk a szülők bezárták Zerot, a házörzőt a szuterénbe, hogy ne ilyedezzen a tüzijátékoktól. Már megszokta azt a helyet, míg nem volt kutyaháza ott lakott. Elég tágas, szóval elvolt A macskák nálunk már sötétedéskor úgy eltűntek, hogy még enni sem jöttek, pedig ez nagy szó. Féltek a petárdázástól. Kicsit izgultam is, hogy ne essen bajuk. Szerencsére reggel hiánytalanul megvolt mind. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Mától nem vagyunk ám Köztársaság Jaja, uniónkat új alapokra helyeztük. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog Új Évet Mindenkinek! Látom nem csak én töltöttem gép előtt a szilvesztert. Á, ne gondold, hogy összejövetelen nem lehet gép előtt ülni, éjjel láttam ilyet is Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Meg voltunk híva a barátaimmal egy házibuliba a Hungária körúton az egyik barátom feleségének a kolléganője által. Mikor megérkeztünk már méregerős pálinkával vártak. Jó fej emberek voltak, bulizósak táncolósak. Először megijedtem mert jazz ment az meg nem bulizene, aztán 10 után már jöttek a jó számok. Viszont a Csókkirály nem volt a listában. Valamikor hajnal fél ötkor jöttünk el egy sráccal aki Újpest felé jött és felesben hívtunk egy taxit. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog Új Évet Kívánok minden Sith- és Jedi-nek! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jaja, uniónkat új alapokra helyeztük. És Magyarország ugyebár megújul Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jó hírem van: új év = új Ben Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jó hírem van: új év = új Ben Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi. Na, Magyarországgal együtt te is megújulsz? Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Na, Magyarországgal együtt te is megújulsz? Muszáj, ha nem akarom hogy kirakjanak. Gondolom azt senki nem szeretné. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Mától nem vagyunk ám Köztársaság Jajjj ezzel ne viccelj, mert még valóra válhat! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Muszáj, ha nem akarom hogy kirakjanak. Gondolom azt senki nem szeretné. Én speckó nem Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jajjj ezzel ne viccelj, mert még valóra válhat! Nem vicc, benne van az alkotmányban ami lépett érvénybe, hogy hivatalos nevünk Magyarország, és nem Magyar Köztársaság Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem vicc, benne van az alkotmányban ami lépett érvénybe, hogy hivatalos nevünk Magyarország, és nem Magyar Köztársaság Ja tényleg. Fáziskésés nálam is működik Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Ja tényleg. Fáziskésés nálam is működik Előferdül néha Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Na kinek milyen volt a szilvesztere? Nálunk nem volt semmi extra, csak az ilyenkor szokásos iszogatás, zenehallgatás, beszélgetés. Bár az alkohol szót egy darabig hallani/olvasni sem akarom. Nálunk bajban volt szegény kutya, mert kint durrogtak, bent meg üvöltött a zene. Szerencsétlen nem tudta merre meneküljön. Aránylag nyugodt kutya, így az első megilletődés után bevonult az asztal alá és onnan értékelt ki minket. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. whiskey Ezt a szót elolvasva egy pillanatra (vagy nem is egyre) sok minden "megfordult" bennem. Húzós kis évbúcsúztatás volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Jó hírem van: új év = új Ben Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi. Megtörtént. És örülök az elhatározásodnak. Egyébként én ma ittam sógoroméknál egy kis bali-kólát. Jól esett. Szerkesztve: 2012. Január 1. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Utólag is boldog karácsonyt és minden jóban dús új évet kívánok mindenkinek! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.