Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 2019. 08. 21. - 14:48, Ody Mandrell írta: @Dzséjt Akár undorodsz a kijelentésemtől akár nem, sajnos ez a faj halálra van ítélve. Ha nem meteor akkor majd a klímaváltozás. Százötven kétszáz és konec firma. Amit az online médiában látsz az a nagyban meglévő emberi ostobaság kicsinyített lenyomata. És sajnos ők vannak többen. Akartam írni,hogy a nap kommentje,de igazából az eddigi legjobb hsz amit itt az oldalon olvastam köszönöm szépen. Minden egyes mondattal egyetértek, és nem azt írom, hogy igaz amit írsz mert az odaát van meg lesz is, de teljesen mértékbe beállok a sorba mégegyszer köszönöm. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Nabo, nagy-nagy késéssel ugyan, de boldog születésnapot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 38 perccel korábban, Kargarosz írta: Akartam írni,hogy a nap kommentje,de igazából az eddigi legjobb hsz amit itt az oldalon olvastam köszönöm szépen. Azért az gáz, ha ez lenne a legjobb hsz az oldalon. Ez egy vélemény, de egy SW oldalon ennél csak érdekesebb kommentek lehetnek. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Boldog születésnapot, LordGravon. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért az gáz, ha ez lenne a legjobb hsz az oldalon. Ez egy vélemény, de egy SW oldalon ennél csak érdekesebb kommentek lehetnek. Az élet nem csak SW-ről szól azért annál kicsit többről van szó. Így, ha gáz, ha nem ezen vélemény volt a legjobb amit olvastam vehetjük úgy is SW témán kívűl. Igaz nem tölt el örömmel az írás, de legalább nem vagyok egyedül e gondolatokkal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 1 órával korábban, Kargarosz írta: a legjobb amit olvastam vehetjük úgy is SW témán kívűl. Ez már így más. De akkor is erős túlzás szerintem, de kösz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Az a gond a meteorral, hogy nem csak az idiótákat nyírja ki, hanem mindenkit. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Nabo utólag boldogat! LordGravon néked is Boldogat! 1 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Utólagosan köszönöm a jókívánságokat. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Boldogat utólag is! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Sok Boldog Szülinapot LordGravon! 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Boldog Szülinapot LordGravon! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 2019. 08. 25. - 17:04, Fulcrum írta: Megkérdezhetem hogy ennek mi az oka? Mert ha félsz hogy ellopják a bankkártyád adatait akkor erre van egy csomó módszer hogy kivéd. Pl. csinálhatsz egy külön számlát amit csak az internetes vársárlásra használod és csak annyi pénzt teszel rá amit éppen le akarsz vásárolni. Látnom kell fizikailag, hogy kifizetem a terméket, vagy a szolgáltatást. Tehát látnom kell, hogy átadom a pénzt. Ha ezt nem látom, akkor az halálra idegesít engem. A másik dolog meg, az hogy betegesen félek az adathalászattól kezdve minden internetes nyavalyától, még akkor is, ha nagyon erős védelem van a gépemen. 2019. 08. 25. - 17:17, Dzséjt írta: Ezt az apróságot jól kihagytad a hozzászólásodból egy olyan beszélgetés közepén, amikor mi meg a BD/DVD vásárlás lehetőségéről dumálunk. Természetesen ott nincsen ilyen lehetőség, ugyanakkor, ahogy Fulcrum írta, még ott is vannak megoldások a bankártyás használat elkerülésére. Igen, sajnos utólag esett le, hogy azt elfelejtettem. De örülök, hogy megjelenik DVD-n is, akkor valószínű, hogy majd beszerezem. Viszont az első nézés így is netes lesz. Gravon Nagyúr: boldog szülinapot. 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Látnom kell fizikailag, hogy kifizetem a terméket, vagy a szolgáltatást. Tehát látnom kell, hogy átadom a pénzt. Ha ezt nem látom, akkor az halálra idegesít engem. ...erre inkább nem reagálok semmit. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 2019. 08. 25. - 15:21, Darth Revan9 írta: Én készpénzes ember vagyok. Akkor hamarosan komoly gondjaid lesznek. Idén voltam Amerikában, egy csomó helyen már nem tudnak mit kezdeni a készpénzzel. Rendelsz egy pizzát? Kiváló, de a futárnál csak kártyával vagy órával lehet fizetni. Hamarosan itt is ez lesz, úgyhogy szerintem próbáld feszegetni a komfort zónádat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 29 perccel korábban, Donát írta: Hamarosan itt is ez lesz, úgyhogy szerintem próbáld feszegetni a komfort zónádat. Jah, hamarosan, az unokáink talán megérik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Éppen most , Dzséjt írta: Jah, hamarosan, az unokáink talán megérik. 10 év. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Kívánom, hogy legyen igazad, de szerintem Abszurdisztán ennyire nem jár előre az időben, és bámulatos képességekkel haladunk visszafelé. Na de ez már kezdi a tiltott témák peremét súrolni, úgyhogy abba is hagyom. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Mondjuk nálunk azért sem valószínű a teljes mértékű kártyás fizetés, mert az egyből kifehéríti a ma még nagy arányban szürke és fekete gazdaságot, és ez nagyon sokaknak nem érdeke ma még. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Ez mutyisztán! Majd akkor lesz full kártyás élet amikor belépünk az Euro zónába. Kb. soha. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 15 perccel korábban, Pildi írta: Mondjuk nálunk azért sem valószínű a teljes mértékű kártyás fizetés, mert az egyből kifehéríti a ma még nagy arányban szürke és fekete gazdaságot, és ez nagyon sokaknak nem érdeke ma még. Ráadásul iszonyú sok helyen nálunk nem lehet kártyával fizetni. Pl piacon hogy vesz az ember zöldséget-gyümölcsöt. Illetve van nálunk egy vegyesbolt ott sem lehet. Itt szerintem sosem lesz készpénzmentes a fizetés úgy ahogy a csekk sem fog sosem megszünni. A társadalom nagy része még mindig a készpénzt favorizálja. Pl a legjobb barátomnak nincs is bankkártyája és postára jár befizetni a csekkeket. Mikor mondtam neki hogy neten is be lehet mondta hogy az őt nem érdekli. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. 3 órával ezelőtt, Frenkie írta: Pl a legjobb barátomnak nincs is bankkártyája és postára jár befizetni a csekkeket. Én is így csinálom a mai napig és nekem sincs bankkártyám. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. (szerkesztve) Én mondok jobbat van bankkártyám bár ritkán van rajta pénz Viszont én is a postára járok befizetni a csekkeket. Szerkesztve: 2019. Augusztus 27. - Kargarosz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Én megoldottam. Nincs csekkem. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Az a baj a bankkártyával, legalábbis nálam, hogy ha azon tartom az összes pénzem, hajlamos vagyok többet költeni, mert nem annyira érzem át a súlyát, illetve nem is mindig tudom, hogy pontosan mennyi van rajta. Úgyhogy a mindennapos költekezésekre én készpénzt használok (kaja stb.), a nagyobb kiadások meg bankkártyáról történnek. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én megoldottam. Nincs csekkem. Nekem sincs Mivel átutalásos elektronikus számlákat kapok Postán csekken fizetni? Csak rémálmaimban! 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. 2 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Nekem sincs Mivel átutalásos elektronikus számlákat kapok Postán csekken fizetni? Csak rémálmaimban! Pár éve álltam át én is az elektronikus számlákra. Mérföldekkel jobb mint a posta és fénysebességgel gyorsabb. Minden megjön már 8.-áig, pár kattintás és ki van fizetve. A csekkes időben pár csekk jött a hónap elején, pár a közepén és pár a végén. Aztán mikor megláttam mennyien vannak a postán azonnal zártam is vissza az ajtót és mentem másnap. Soha többet. 2 3 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. 20 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én is így csinálom a mai napig és nekem sincs bankkártyám. Bankszámlád sincs? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 27. (szerkesztve) 41 perccel korábban, Fulcrum írta: Bankszámlád sincs? De, az van. Szerkesztve: 2019. Augusztus 27. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. 2019. 08. 27. - 10:02, Nute Gunray írta: Az a baj a bankkártyával, legalábbis nálam, hogy ha azon tartom az összes pénzem, hajlamos vagyok többet költeni, mert nem annyira érzem át a súlyát, illetve nem is mindig tudom, hogy pontosan mennyi van rajta. Úgyhogy a mindennapos költekezésekre én készpénzt használok (kaja stb.), a nagyobb kiadások meg bankkártyáról történnek. Én telefonos alkalmazásban tartok nyilván minden tranzakciót, amit végrehajtok. Így pontosan tudom a bevételeim, a kiadásaim, a megtakarítási céljaim, mindent. Elengedhetetlen a tudatos pénzgazdálkodáshoz véleményem szerint. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.