Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én rühellem a havat. Felénk nemrég esett vagy öt centi de mostanra elolvadt. Egyáltalán nem sajnálom.

Hozzászólás ideje:

Errefelé is süt, mondjuk a felhőzet néha takarja. Viszont ettől még mindig hideg szokott lenni. Bár volt egy pár napja hó is, de nem hiszem, hogy elérte volna az egy centit. Gyorsan el is olvadt.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Rog írta:

Én rühellem a havat.

Én imádom. A nyárral vagyok úgy, ahogy te a téllel. Igazából sokat gondolkodtam már azon hogy valahova É-Európába kéne költöznöm.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Rog írta:

Én rühellem a havat. Felénk nemrég esett vagy öt centi de mostanra elolvadt. Egyáltalán nem sajnálom.

Ezzel én is így vagyok.

Nálunk is süt a nap, de a hó nem olvad, hála annak, hogy jéghideg szél "fújdogál" (értsd: keresztben állnak a fák). Még mindig minden hófehér, leszámítva az utakat. :) Szépnek szép, de jó, hogy nem kell kimennem.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Én imádom. A nyárral vagyok úgy, ahogy te a téllel. Igazából sokat gondolkodtam már azon hogy valahova É-Európába kéne költöznöm.

Dettó. Nyáron szabályosan szenvedek, ha nem vízparton, vagy klimatizált helyen vagyok.

A télben azt szeretem, hogy egyrészt a hőségnél sokkal jobban bírom a hideget (meg alapból is szeretem, felfrissít), ami ellen ráadásul könnyebb védekezni. Másrészt szerintem a táj szépsége is egyedülálló ilyenkor, a talpam alatti friss hó ropogásáról nem is beszélve. :) Eddig kétszer jártam Skandináv országban, de ha tehetném, biztosan odaköltéznék.

Hozzászólás ideje:

A téli havas táj szerintem is gyönyörű, a természetben, és ha folyamatosan hideg lenne, az sem lenne gond, hiszen hozzászoknánk.

Csak a valóság az, hogy a városban a hó, ha egyáltalán megmarad, 1 nap után már nem szép, hanem csak nyűg, ahhoz meg nem lehet hozzászokni, hogy hetente ingadozik a hőmérséklet -10 és + 10 fok között.

Ilyenkor lenne jó egy alpesi faluban home office-ban dolgozni: ha kinézek, gyönyörű havas táj, ha van kedvem, kimegyek egyet sétálni a fenyvesbe és kiszellőztetem a fejemet. Na ezt el tudnám képzelni egész télen. :) 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
13 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Amúgy mi lettél, hogy nagy lettél? :D 

Gépészeti modellezés mesterszakon végeztem a BME-n. Hivatalosan okleveles gépészeti modellező mérnök a végzettségem :)

Februártól szoftverfejlesztőként kezdek egy osztrák multinál

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.