Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elnézést ha ez itt nem szokás -szólj rám Ody nyugodtan ha gondot jelent!

De a multkori sikeren felbuzdulva ismét arra kérem a fórumozókat, hogy segítsenek!

Kislányom rajza szerencsésen bejutott egy pályázaton a legjobb 30-ba az ovisok közt.

Innentől szavazat verseny dönti el a közönségdíjat, persze zsűri is díjaz majd.

Szóval az alábbi linken még 05.31.-ig naponta 1 db szavazat adható minden IP címről.

Ha eszetekbe jutna párszor a következő napokban, nyomjátok meg légyszi a szavaz gombot párszor!

http://www.hazforum.hu/?contestants=prokop-dorina-4-eves-mohacs

1000 köszi mindnkinek előre is!

Hozzászólás ideje:

Szavaztam én is. Bár ez 2 sörödbe fog kerülni. :evil::D

Sört most nem postáznék a hirtelen meleg miatt..;) De busójárásra ha jön majd valaki, tudok neki ingyen parkolóhelyet a belvárosban. Higgyétek el; felbecsülhetetlen!:D

Ja és nyomokdjátok még!! :P

Nem szokás. Deeee egy régi motoros kedvéért lehet kivételt tenni. :)

Duplán megtisztelsz!! Kösz!:)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

ja nyomkodjuk mi is de kicsit levagy maradva huzatok bele

Nagyon jó fejek vagytok köszi!

Sajnos ezt már így "csalva" nem nyerjük meg. Nem tudom mit művelnek akik 6-700-nál járnak, de én már csak a zsűriben bízom, mert a like-győzteseken kívül is választanak 1-3 nyertest.

Mégegyszer kösz mindenkinek!!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nem csalás.... Vannak állítólag (s miért ne lennének) olyan fórumok ahol kifejezetten like-okat cserebeerélnek az emberek. Te segítesz nekem megnyerni egy eztésezt, én segítek neked megnyerni egy amazt. Egyre ne számíts, hogy az ilyen szavazósdik eredményének bármi köze van tényleges művészeti értékhez :) (Gondolom ezért van a szavazatfüggetlen zsűri.) Egyébként párat én is szavaztam a képre :)

Hozzászólás ideje:

Ez nem csalás.... Vannak állítólag (s miért ne lennének) olyan fórumok ahol kifejezetten like-okat cserebeerélnek az emberek. Te segítesz nekem megnyerni egy eztésezt, én segítek neked megnyerni egy amazt. Egyre ne számíts, hogy az ilyen szavazósdik eredményének bármi köze van tényleges művészeti értékhez :) (Gondolom ezért van a szavazatfüggetlen zsűri.) Egyébként párat én is szavaztam a képre :)

Igen...de besz@rás még venni is lehet akár a vaterán is like-ot..áhh..gusztustalan..

Hozzászólás ideje:

Ez nem csalás.... Vannak állítólag (s miért ne lennének) olyan fórumok ahol kifejezetten like-okat cserebeerélnek az emberek.

Nekem már ez is kimeríti a csalás fogalmát :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jelentem Orfűn jó a víz :D

Legalábbis a fölső fél méter, ahol süti a Nap s ahol az úszó ember közlekedik. Ha leállsz (pl a tó közepén kell kiereszteni a vizet az úszószemüvegből) akkor a lábad odafagy. Segond, átúsztam! Szomjas Vándor --> kajak-kenu stég --> Szomjas Vándor, két óra alatt. Ahhoz képest nem rossz hogy idén most voltam térd fölött természetes vízben. :rock:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.