Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rajmesz gratula:) én baka voltam amikor utoljára sakkoztam. tudja valaki hogyan kell táblizni már azt is elfelejtettem ,édesapamnak most vettem szulinapjara egy szep faragott sakkeszletet szerintetek féloráig zon röhögtunk hogyes mik a tabli szabajai elfelejtettük:)))

http://terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/tavla.html

Én soha nem játszottam, pedig a mágneses sakk-készletem (az hol is lehet...?) hátulján van backgammon.

Hozzászólás ideje:

Én szombaton indulok egy helyi amatőr versenyen... a múltkor is indultam, de ott sz@rrá vertek... :D:D

Most tovább akarok jutni a csoportból. Családi buli lesz, a gyerek is indul, de ő akár meg is nyerheti az egészet. Tud. :)

A darts-hoz nem értek. Hajrá R2-D2!

:yeah::yeah:

Cél teljesítve! Én továbbjutottam, a gyerek meg megnyerte. :)

Megvan az első kupa, elkezdhetek gondolkodni, hol lesz majd nekik hely... :hmm:

Hozzászólás ideje:

:yeah::yeah:

Megvan az első kupa, elkezdhetek gondolkodni, hol lesz majd nekik hely... :hmm:

Gratulálok! Mikor kicsi voltam, nekem is volt darts táblám, ami két okból volt jó és egy okból rossz.

Jó, mert imádtam játszani, illetve rengeteget számoltam fejben, mert mindig 501-ből vonogattam ki a dobások összegét.

Rossz, mert a lakás eladásakor szerintem a falban lévő lyukak nem dobtak a lakás értékén. :D

Hozzászólás ideje:

R2-D2, gratula :clap:

Donát, szerintem a darts előnyei messze jobbak voltak, mint az az egyetlen hátrány- ami nem is biztos, hogy osztott-szorzott a lakás értékén :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rossz, mert a lakás eladásakor szerintem a falban lévő lyukak nem dobtak a lakás értékén. :D

Az utóbbi pár napban kb fél kiló glettet betömködtem a lakás lukaiba. Nem kunszt.

Más. Ezt videóztam ma reggel. Kicsit fújt a szél, a szemközti szomszéd meg nem tanul abból hogy ez kb évente lejátszódik.

Hozzászólás ideje:

Itt nemcsak kicsit fúj, arra ébredtem, hogy valami puffant az erkélyen, mint kiderült lefújta a csikkes konzerves dobozt az asztalról ezzel f*szán beterítve az erkélyt csikkekkel aprót morcos voltam pláne, hogy még oly szívesen aludtam volna. icon15.gif

Hozzászólás ideje:

Az utóbbi pár napban kb fél kiló glettet betömködtem a lakás lukaiba. Nem kunszt.

Más. Ezt videóztam ma reggel. Kicsit fújt a szél, a szemközti szomszéd meg nem tanul abból hogy ez kb évente lejátszódik.

Nekünk is ilyen a redőnyünk, de azt egy pár sin tartja ami az ablakhoz van csavarozva. Vajon ennek a redőnynek hogy sikerült ebből a sin párból kiszabadulnia? Postavölgyben is tépi, szaggatja a szél a környéket rendesen, ahogy elnézem Kertvárosban sem jobb a helyzet.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Viszont. A sakkversenyt megnyertem!

No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak.

Gratulációm mind a négyőtöknek! :clap:

Hozzászólás ideje:

No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? :D

Gratulálok a régi-új munkahelyen az új pozícióhoz! :clap: Sok sikert hozzá! :)
Hozzászólás ideje:

No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? :D

Gratulálok. :clap: Majd iszunk rá. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.