Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Rajmesz gratula:) én baka voltam amikor utoljára sakkoztam. tudja valaki hogyan kell táblizni már azt is elfelejtettem ,édesapamnak most vettem szulinapjara egy szep faragott sakkeszletet szerintetek féloráig zon röhögtunk hogyes mik a tabli szabajai elfelejtettük:))) http://terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/tavla.html Én soha nem játszottam, pedig a mágneses sakk-készletem (az hol is lehet...?) hátulján van backgammon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Én szombaton indulok egy helyi amatőr versenyen... a múltkor is indultam, de ott sz@rrá vertek... Most tovább akarok jutni a csoportból. Családi buli lesz, a gyerek is indul, de ő akár meg is nyerheti az egészet. Tud. A darts-hoz nem értek. Hajrá R2-D2! Cél teljesítve! Én továbbjutottam, a gyerek meg megnyerte. Megvan az első kupa, elkezdhetek gondolkodni, hol lesz majd nekik hely... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 23. Cél teljesítve! Én továbbjutottam, a gyerek meg megnyerte. Megvan az első kupa, elkezdhetek gondolkodni, hol lesz majd nekik hely... Gratulálok! Mikor kicsi voltam, nekem is volt darts táblám, ami két okból volt jó és egy okból rossz. Jó, mert imádtam játszani, illetve rengeteget számoltam fejben, mert mindig 501-ből vonogattam ki a dobások összegét. Rossz, mert a lakás eladásakor szerintem a falban lévő lyukak nem dobtak a lakás értékén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. R2-D2, gratula Donát, szerintem a darts előnyei messze jobbak voltak, mint az az egyetlen hátrány- ami nem is biztos, hogy osztott-szorzott a lakás értékén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Rossz, mert a lakás eladásakor szerintem a falban lévő lyukak nem dobtak a lakás értékén. Az utóbbi pár napban kb fél kiló glettet betömködtem a lakás lukaiba. Nem kunszt. Más. Ezt videóztam ma reggel. Kicsit fújt a szél, a szemközti szomszéd meg nem tanul abból hogy ez kb évente lejátszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Itt nemcsak kicsit fúj, arra ébredtem, hogy valami puffant az erkélyen, mint kiderült lefújta a csikkes konzerves dobozt az asztalról ezzel f*szán beterítve az erkélyt csikkekkel aprót morcos voltam pláne, hogy még oly szívesen aludtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. (szerkesztve) Az utóbbi pár napban kb fél kiló glettet betömködtem a lakás lukaiba. Nem kunszt. Más. Ezt videóztam ma reggel. Kicsit fújt a szél, a szemközti szomszéd meg nem tanul abból hogy ez kb évente lejátszódik. Nekünk is ilyen a redőnyünk, de azt egy pár sin tartja ami az ablakhoz van csavarozva. Vajon ennek a redőnynek hogy sikerült ebből a sin párból kiszabadulnia? Postavölgyben is tépi, szaggatja a szél a környéket rendesen, ahogy elnézem Kertvárosban sem jobb a helyzet. Szerkesztve: 2016. Április 24. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Látod Cupsy így jár aki dohányzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Nálunk nincs orkán. Megúsztuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. R2: gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? Tamás? Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Viszont. A sakkversenyt megnyertem! Cél teljesítve! Én továbbjutottam, a gyerek meg megnyerte. No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Gratulációm mind a négyőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? Szép volt fiú! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Isten éltessen Master! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? Gratulálok a régi-új munkahelyen az új pozícióhoz! Sok sikert hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. No, május 1-től új felelős szerkesztője lesz a PC Guru Online-nak. Valyon ki? Gratulálok. Majd iszunk rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Köszi mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Boldog szülinapot Master! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Master, boldog szülinapot! Dzséjt, gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog születésnapot, Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.