Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve És úgy látom, emberileg is példát vehetünk róla: Katt Így van. Örülök, hogy legalább a halálakor kiderült, hogy nemcsak nagyszerű zenész volt, hanem ennél sokkal több.
Hozzászólás ideje: 2016. December 29.8 éve Szerző Boldog szülinapot, Reaper. És boldog Tamás napot, Dzséjt!
Hozzászólás ideje: 2016. December 29.8 éve Sok boldog névnapot Bomarr! Köszi! Dzséjt: boldog névnapot!
Hozzászólás ideje: 2016. December 29.8 éve Boldog névnapot, Dzséjt! Boldog születésnapot utólag is, reaper!
Hozzászólás ideje: 2016. December 29.8 éve Tényleg, boldog névnapot Tomi! Szerkesztve: 2016. December 29.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2016. December 29.8 éve Fiúk & Lányok! Rettenetesen restellem, hogy amíg Ti felköszöntöttetek szülinapom alkalmából (gondolom, névnapomon is megemlékeztetek rólam), addig én sehogyan sem reagáltam rá! Mentségem csak annyi van, hogy ebben a szent pillanatban, puszta kíváncsiságból lapoztam bele ebbe a topikba. Nagyon köszönöm kedves szavaitok! Boldogot a Tamásoknak és a szülinaposoknak is! Szerkesztve: 2016. December 29.8 éve - M.Laci
Hozzászólás ideje: 2016. December 29.8 éve Boldog névnapot, Dzséjt! Isten éltessen utólag is, reaper!
Hozzászólás ideje: 2016. December 31.8 éve BUÉK minden kedves fórumtagnak! 2017. legalább legyen olyan kedves sw szempontból, mint az óév!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.