Hozzászólás ideje: 2017. Január 28.8 éve Boldog Születésnapot Kívánok Frenkie! Rajmesz, utólag Boldog Szülinapot!
Hozzászólás ideje: 2017. Január 28.8 éve Köszönöm szépen a köszöntéseket. Ez is egy félkerek évforduló.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 28.8 éve Szerző Rajmesz, Frenkie, mindkettőtöknek boldogat! (Hú, még benne a nyolc napban )
Hozzászólás ideje: 2017. Január 28.8 éve Köszönöm szépen a köszöntéseket. Ez is egy félkerek évforduló. Buli mikor lesz?
Hozzászólás ideje: 2017. Január 28.8 éve Rajmesz, Frenkie, mindkettőtöknek boldogat! (Hú, még benne a nyolc napban ) Köszi neked is. Buli mikor lesz? Február 18.-án. Idén később lesz.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 30.8 éve Nem voltam net közelben az elmúlt napokban ezért utólag is Boldog Születésnapot, Frenkie!
Hozzászólás ideje: 2017. Január 30.8 éve Nem voltam net közelben az elmúlt napokban ezért utólag is Boldog Születésnapot, Frenkie! Köszönöm neked is. Karrde neked meg boldog névnapot.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 30.8 éve Használ valaki a telefonján Touch pal szövegbeviteli alkalmazást? Lenne egy kérdésem. SZERK: megoldottam. Szerkesztve: 2017. Január 30.8 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.