Hozzászólás ideje: 2018. Október 30.6 éve 2018. 10. 25. - 19:01, Ody Mandrell írta: Erről jut eszembe az a magyar videó amiben azt kérdezték a járókelőktől, hogy mit szólnak ahhoz, hogy arab számokat akarnak bevezetni. Erre a legtöbb ember fel volt háborodva, hogy ezt mégis hogy képzelik? A folytatást nem mondom mert már erősen politikai. És a csaj, aki oly nagyképűen történészként bemutatkozik benne, a volt csoporttársam. Nagyon kínos. Boldog születésnapot, pb!
Hozzászólás ideje: 2018. November 6.6 éve Repülőjegyet mikor érdemes venni? Kolléga májusban akar menni Frankfurtba fapadossal(Wizzair megy oda). Januárt hallottam a legkedvezőbb vételárnak. Igaz ez? Mikor jár a legjobban?
Hozzászólás ideje: 2018. November 6.6 éve 1 órával korábban, Frenkie írta: Repülőjegyet mikor érdemes venni? Kolléga májusban akar menni Frankfurtba fapadossal(Wizzair megy oda). Januárt hallottam a legkedvezőbb vételárnak. Igaz ez? Mikor jár a legjobban? Én ezt jó időnek mondom. Októberben voltam Brüsszelben, szintén Wizz-el. Júniusban foglaltuk a jegyeket. 16k volt a retúr.
Hozzászólás ideje: 2018. November 6.6 éve Az nagyon jó ár volt! Szinte már diszkont. Szerencse kell hozzá az az igazság.
Hozzászólás ideje: 2018. November 6.6 éve Hallottam olyat is, hogy vásárlás előtt töröld a cookie-kat, mert a weboldalak megjegyzik, ha vissza-vissza jársz, és egyre csak emelik az árakat. Esetleg VPN-nel is próbálkozhatsz, mert sokszor attól is függ a repjegy ára, hogy melyik földrajzilag honnan vásárolod a jegyet, ez viszont próba szerencse alapon működik
Hozzászólás ideje: 2018. November 9.6 éve Isten éltessen sokáig Revan! Utólag is Boldog Szülinapot pb és a többiek
Hozzászólás ideje: 2018. November 11.6 éve Nabo, Kargarosz, Pildi, Karrde, Frenkie, Tomcsi, Donát: nagyon köszönöm szépen!
Hozzászólás ideje: 2018. November 14.6 éve Kenobi tábornok: köszönöm szépen. Porg. Boldog szülinapot!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.