Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Boldog szülinapot @luke19! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Boldog születésnapot, luke19 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Boldog születésnapot, @luke19! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Köszönöm szépen mindenkinek! Remélem mindenki jól van, és jó minden veletek. Igaz nem írogatok mostanság, de fel szoktam még nézni hozzátok ide. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. Utólag is boldog születésnapot, @luke19! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Nagyon jó volt ma felkelni, végre leesett a hó. Szerintem nálunk eddig 5-6 centi vastagságú. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Nálunk is esett olyan 4-5 centi. Szép lett tőle a táj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Én rühellem a havat. Felénk nemrég esett vagy öt centi de mostanra elolvadt. Egyáltalán nem sajnálom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Nálunk annyi sem esett, hogy rendesen betakarja a földet. Szokás szerint. Pedig r*hadt száraz minden, kellene a csapadék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Nálunk meg reggel óta süt a nap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Itt is hét ágra süt a nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Errefelé is süt, mondjuk a felhőzet néha takarja. Viszont ettől még mindig hideg szokott lenni. Bár volt egy pár napja hó is, de nem hiszem, hogy elérte volna az egy centit. Gyorsan el is olvadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. 2 órával ezelőtt, Rog írta: Én rühellem a havat. Én imádom. A nyárral vagyok úgy, ahogy te a téllel. Igazából sokat gondolkodtam már azon hogy valahova É-Európába kéne költöznöm. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. 3 órával ezelőtt, Rog írta: Én rühellem a havat. Felénk nemrég esett vagy öt centi de mostanra elolvadt. Egyáltalán nem sajnálom. Ezzel én is így vagyok. Nálunk is süt a nap, de a hó nem olvad, hála annak, hogy jéghideg szél "fújdogál" (értsd: keresztben állnak a fák). Még mindig minden hófehér, leszámítva az utakat. Szépnek szép, de jó, hogy nem kell kimennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Én nem tudom szépnek találni a hó miatti fehérséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én imádom. A nyárral vagyok úgy, ahogy te a téllel. Igazából sokat gondolkodtam már azon hogy valahova É-Európába kéne költöznöm. Dettó. Nyáron szabályosan szenvedek, ha nem vízparton, vagy klimatizált helyen vagyok. A télben azt szeretem, hogy egyrészt a hőségnél sokkal jobban bírom a hideget (meg alapból is szeretem, felfrissít), ami ellen ráadásul könnyebb védekezni. Másrészt szerintem a táj szépsége is egyedülálló ilyenkor, a talpam alatti friss hó ropogásáról nem is beszélve. Eddig kétszer jártam Skandináv országban, de ha tehetném, biztosan odaköltéznék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Szép a havas táj, sokszor a hideg sem gond, de miért kell a nap nagy részében sötétnek lennie? (költői kérdés) Ezt a részét utálom a télnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. A téli havas táj szerintem is gyönyörű, a természetben, és ha folyamatosan hideg lenne, az sem lenne gond, hiszen hozzászoknánk. Csak a valóság az, hogy a városban a hó, ha egyáltalán megmarad, 1 nap után már nem szép, hanem csak nyűg, ahhoz meg nem lehet hozzászokni, hogy hetente ingadozik a hőmérséklet -10 és + 10 fok között. Ilyenkor lenne jó egy alpesi faluban home office-ban dolgozni: ha kinézek, gyönyörű havas táj, ha van kedvem, kimegyek egyet sétálni a fenyvesbe és kiszellőztetem a fejemet. Na ezt el tudnám képzelni egész télen. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. (szerkesztve) A mai nap lezáróvizsgáztam mesterképzésen is, ezzel hivatalosan is véget értek egyetemi éveim Szerkesztve: 2022. Január 25. - Yoda József 4 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Gratulálok 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Gratula! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Gratulálok! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Én is gratulálok! Sok sikert a továbbiakban! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Gratulálok! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Gratulálok! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Gratulálok 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: A mai nap lezáróvizsgáztam mesterképzésen is, ezzel hivatalosan is véget értek egyetemi éveim Amúgy mi lettél, hogy nagy lettél? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 3 minutes ago, NorbiLordi said: Amúgy mi lettél, hogy nagy lettél? Felnőtt lett 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Felnőtt lett 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. (szerkesztve) 13 perccel korábban, NorbiLordi írta: Amúgy mi lettél, hogy nagy lettél? Gépészeti modellezés mesterszakon végeztem a BME-n. Hivatalosan okleveles gépészeti modellező mérnök a végzettségem Februártól szoftverfejlesztőként kezdek egy osztrák multinál Szerkesztve: 2022. Január 25. - Yoda József 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.