Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Oldie: Itt vannak a hevarjaid. Én csak annyit mondok, hogy Apache-okat oda aztán tűz ,amig nyugati rendszert nem csinálnak. http://www.origo.hu/nagyvilag/20101111-ist...kisztanban.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Boldog, Boldog, Boldog! (Csak ne közelegne elemi erővel az a fránya államvizsga...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Hehe Donát grat, hogy összejöttél egy lánnyal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Áh, nem az a lényeg, emiatt minden második héten is boldog lehetnék akár. Hanem MILYEN lánnyal, ez itt a fontos!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Oldie: Itt vannak a hevarjaid. Én csak annyit mondok, hogy Apache-okat oda aztán tűz ,amig nyugati rendszert nem csinálnak. Áh, az keresztes háború lenne. Valami normális iszlám állam kéne, hogy ott helyre tegye az szélsőséges iszlamistákat. Áh, nem az a lényeg, emiatt minden második héten is boldog lehetnék akár. Hanem MILYEN lánnyal, ez itt a fontos!!! Minden második héten?!?! Hová rohansz öregem? Nem semmi iramot diktálsz, vagy diktálnak neked a nők Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Van, aki lottózik, és van, aki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nos, lehet, hogy páran tudjátok (kudar biztosan ), de július vége óta egy önálló képregény-trilógián dolgoztam, aminek az első fejezete a héten került fel teljesen a netre, így megosztanám veletek is. Kérem írjatok róla, hogy tetszett meg amit akartok Vincent, a démoni nyomozó http://www.multiupload.com/WDYEZO9UHX jelszó: kisordog Akinek bejött kiteheti háttérképnek is http://kisordog-bagoly.atw.hu/Vincent/Vinc...1_wallpaper.rar Valamint akinek baromira bejött, annak készítettem egy CubeCraft-os Vincent figurát http://kisordog-bagoly.atw.hu/Vincent/Vincent_1.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. (szerkesztve) Hát igen kudar elég jól ismeri már, és próbáltam ott segíteni ahol tudtam. Első próbálkozásra nagyon jó, és remélem hogy kicsit köszönhető ez a lelkesedés a Deverauxnak. A cubeot még nem nyomtattam ki, majd ha lesz nekem is akkor egyben. Már a borító is sokkal jobban néz ki. Kira. És én most is csak azt tudom mondani amit eddig is hogy hajrá, és csak gyakorolni, gyakorolni. Tessék szépen másoknak is letölteni és elolvasni. UI: hamarosan elkészül a Dev. 3. fejezete is. Szerkesztve: 2010. November 12. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nos, lehet, hogy páran tudjátok (kudar biztosan ), de július vége óta egy önálló képregény-trilógián dolgoztam, aminek az első fejezete a héten került fel teljesen a netre, így megosztanám veletek is. Spoiler: Vincent-et véletlenül nem a lego Batman készleteinek Madárijeszőjéről mintáztad? Kísérteties a hasonlóság.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. (szerkesztve) Vincent-et véletlenül nem a lego Batman készleteinek Madárijeszőjéről mintáztad? Kísérteties a hasonlóság.... Igen, őróla lett nagyrészt mintázva, az egyik kedvenc Batmanes gonoszom (kiv. a filmet, mert ott pocsék). Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ez most nem kötödik semmihez csak találtam és szerintem érdekes. Nem tudtam, hogy Magyarországon vannak ilyen jól megmaradt barlanglakás kolóniák. Ma már nem lakik bennük senki, csak művésztelepek, de jól néznek ki: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nyáron jó hűvös lehet. De tényleg pofásak. Az afrikai gabona tárolókra emlékeztetnek (amiket az EPI -ben is láttunk, Anakin lakhelyeként). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Jól festenek. Hol vannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Jól festenek. Hol vannak? Noszvajban (Egertől nem messze). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Na ez a passzívház, kéremszépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Kérem írjatok róla, hogy tetszett meg amit akartok Nekem tetszett. A "Vince a nők bálványa" dolgon nagyokat vihorásztam. A barna ruhás rosszcsajt Milluka kaptáros figurája ihlette? Néhány hiba amiket kiszúrtam: megnyomod a riasztót helyzet a holttesstel kutagodjunk még síros kislány Mondd meg nekem bocsátsák rendelkezésedre tetóválás cselekedeiért nem ússza meg egy könnyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. (szerkesztve) A barna ruhás rosszcsajt Milluka kaptáros figurája ihlette? Nem, egy western-es csaj ihlettet meg A hibákért köszi, majd javítom Szerk: észbe kaptam, te a bank előttire gondolsz Nem tudom honnan jött már az ihlet rá, de így megnézve tényleg hasonlít rá Szerkesztve: 2010. November 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nos, lehet, hogy páran tudjátok (kudar biztosan ), de július vége óta egy önálló képregény-trilógián dolgoztam, aminek az első fejezete a héten került fel teljesen a netre, így megosztanám veletek is. Gratula, Phobos! Ez most nem kötödik semmihez csak találtam és szerintem érdekes. Nem tudtam, hogy Magyarországon vannak ilyen jól megmaradt barlanglakás kolóniák. Ma már nem lakik bennük senki, csak művésztelepek, de jól néznek ki: Én sem jártam még arrafelé, de érdemes lenne megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Az egyik barátnőm munkahelye támogat egy gyermekotthont, ahol árva vagy elhagyott gyerekek élnek, és ennek egyik formája, hogy a gyerekek egy-egy karácsonyi ajándék kívánságát lehetőség szerint teljesítik. A lista nagyon megható: van, aki egyszerűen csak egy 35-ös edzőcipőt kért, más focilabdát pumpával, vagy babát, vagy kézi súlyzó készletet, vagy szánkót - de olyan is akadt, aki egyszerűen csak csokoládé hegyeket... Az egész apropója, amiért hozzám is eljutott a hír, az, hogy az egyik 12 éves kissrác Star Wars könyvet vagy DVD-t kér. Még egy filmes kívánság volt: egy 18 éves srác Lost 2. évadot szeretne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ez aranyos! Van mód, hogy a Saga fórum valamilyen szinten "adoptálja" a gyereket? Összedobhatnánk egy fórumos küldeményt, rajongóktól az ifjú rajongónak.... persze nem lenne fair a többivel szemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A hibákért kösziNincs mit! Szerk: észbe kaptam, te a bank előttire gondolsz A másik csajszi esetében vörösesbarnát írtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ma jöttem haza nagymamámtól, felszálltak -embernek nem igazán nevezhető - szurkolók a villamosra. Valami Újpesttel kapcsolatos meccs van ma. Végigordították az utat, minősíthetetlen hangnemben beszéltek a hölgyekről, a "Gyurcsány takarodj" ,sokszor elhangzott(Pedig már rég nem miniszterelnök), nameg a szokásos zsidózás. Mindez tizenéves kölykök szájából. Nagyon nehezen álltam meg hogy a hangadót lerugdaljam a villamosról. Tipikus ostoba megvezethető barom szavazók voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ma jöttem haza nagymamámtól, felszálltak -embernek nem igazán nevezhető - szurkolók a villamosra. Valami Újpesttel kapcsolatos meccs van ma. Végigordították az utat, minősíthetetlen hangnemben beszéltek a hölgyekről, a "Gyurcsány takarodj" ,sokszor elhangzott(Pedig már rég nem miniszterelnök), nameg a szokásos zsidózás. Mindez tizenéves kölykök szájából. Nagyon nehezen álltam meg hogy a hangadót lerugdaljam a villamosról. Tipikus ostoba megvezethető barom szavazók voltak. Hát igen vannak a világnak szarvatlan marhái Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Frenkie, ilyenek minden meccsen vannak, ne kombinálj már megint Én múltkor fradi szurkolókkal futottam össze vonaton Gondold el mi volt akkor mikor begördültünk Újpest-Rákospalotára :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ma jöttem haza nagymamámtól, felszálltak -embernek nem igazán nevezhető - szurkolók a villamosra. Valami Újpesttel kapcsolatos meccs van ma. Végigordították az utat, minősíthetetlen hangnemben beszéltek a hölgyekről, a "Gyurcsány takarodj" ,sokszor elhangzott(Pedig már rég nem miniszterelnök), nameg a szokásos zsidózás. Mindez tizenéves kölykök szájából. Nagyon nehezen álltam meg hogy a hangadót lerugdaljam a villamosról. Tipikus ostoba megvezethető barom szavazók voltak. Lila majmok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Frenkie, ilyenek minden meccsen vannak, ne kombinálj már megint Én múltkor fradi szurkolókkal futottam össze vonaton Gondold el mi volt akkor mikor begördültünk Újpest-Rákospalotára :DA meccsekre az alja ember jár, aki olyan buta mint a föld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A meccsekre az alja ember jár, aki olyan buta mint a föld.Ne általánosítsunk, számomra ezek az alja emberek akik meccsen kívül üvöltöznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ne általánosítsunk, számomra ezek az alja emberek akik meccsen kívül üvöltöznek.Nem is általánosítok. Mondjuk azt, hogy 60% -a idióta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Jó, hogy mióta orcán rúgtak focilabdával, nem szeretem, se nézni, se játszani. Frenkie valdd be te egy lovag vagy, aki hölygeket emleget! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ez aranyos! Van mód, hogy a Saga fórum valamilyen szinten "adoptálja" a gyereket? Összedobhatnánk egy fórumos küldeményt, rajongóktól az ifjú rajongónak.... persze nem lenne fair a többivel szemben Egy DVD pl. akár közösségi ajándék is lehet, hiszen többen is nézhetik, bár csak egyikük birtokolja. Így talán nem annyira igazságtalan. Ne általánosítsunk, számomra ezek az alja emberek akik meccsen kívül üvöltenek. Én is jártam meccsre régebben a barátaimmal, és valóban, kétféle szurkoló van: aki a játékért megy és aki a balhéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.