Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Én is gondolok rád Orki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Jó kis buli volt itt este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Nos emberek kis rövid szösszenet a horvát kiruccanásomról: Szóval Vír szigeten voltunk megint, mert múlt évben nagyon megtetszett a hely.Kellett már ez a hetes kikapcsolódás és semmittevés, de szerintem ezt nem is kell részleteznem, mert mindenki megérti. A strand az apartmantól 100 méterre volt, és a leghidegebb helyen volt 27 fokoz a víz, de a melegvizes öbölben 32... Míg a parton minden nap tűző napsütés és 40 fok. Nagyon kifogtuk. Az egyetlen amit nagyon bánok, hogy míg múlt évben tele volt jó csajokkal, idén csak nagyon fiatal illetve az ellentéte... A korombeli lányoknál pedig a pom pom lány hatás érvényesült... De nagyon jó buli volt, pihentető, kivéve persze az oda vissza útat, ami 8-9 óra volt. Visszafelé szívás volt mert kifogtunk egy cangás felvonulást, egy esküvői mentet, több kilométeres sort az autópályán, és akkora szelet hogy csak 40el mehettünk a pályán. De azért mindenhol jó, de a legjobb...pécs! Ui: igen, minden nap csatakrészegre ittam magam, és jártam éjszakánként vír (addig) nyugodt utcáit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Víren voltatok? Hehe, én is ott voltam tavaly. Nagyon jó az a hely, és mi is kifogtuk a jó időt múlt évben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Na, úgy fest megoldódott a problémám. A dolgozatot, amit pénteken kellett volna megírnunk, a tanár elküldte e-mailben, és péntekig mindenkinek lehetősége van rá, hogy megcsinálja, otthon. Én már vissza is küldtem, úgyhogy túl vagyok rajta végre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Donát, örülök, hogy megoldódott a probléma, és otthonról dolgozatot írni mégiscsak nyugisabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Nos emberek kis rövid szösszenet a horvát kiruccanásomról: Szóval Vír szigeten voltunk megint, mert múlt évben nagyon megtetszett a hely.Kellett már ez a hetes kikapcsolódás és semmittevés, de szerintem ezt nem is kell részleteznem, mert mindenki megérti. A strand az apartmantól 100 méterre volt, és a leghidegebb helyen volt 27 fokoz a víz, de a melegvizes öbölben 32... Míg a parton minden nap tűző napsütés és 40 fok. Nagyon kifogtuk. Az egyetlen amit nagyon bánok, hogy míg múlt évben tele volt jó csajokkal, idén csak nagyon fiatal illetve az ellentéte... A korombeli lányoknál pedig a pom pom lány hatás érvényesült... De nagyon jó buli volt, pihentető, kivéve persze az oda vissza útat, ami 8-9 óra volt. Visszafelé szívás volt mert kifogtunk egy cangás felvonulást, egy esküvői mentet, több kilométeres sort az autópályán, és akkora szelet hogy csak 40el mehettünk a pályán. De azért mindenhol jó, de a legjobb...pécs! Ui: igen, minden nap csatakrészegre ittam magam, és jártam éjszakánként vír (addig) nyugodt utcáit. Családdal voltál vagy barátokkal? Igen, nyaralás alatt legyen brutál napsütés és minimum 30 fok. Én még soha nem nyaraltam esős időben, mindig kifogtuk a meleget. Csak mindennap rúgtál be? Délre kellett volna először majd este 8-ra mindennap. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. (szerkesztve) Kéne nekem sűrgösen egy egyszerű dvd-ból avit csináló progi, ami ingyenes. Tudtok ilyet? A winxfree-t kipróbáltam de nem igazán akar működni. Sikerült működésre bírnom mégis. Szerkesztve: 2011. Június 27. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Nos emberek kis rövid szösszenet a horvát kiruccanásomról: Jó is egy hét lazulós pihenés, és Horvátország remek helyszín hozzá. Na, úgy fest megoldódott a problémám. A dolgozatot, amit pénteken kellett volna megírnunk, a tanár elküldte e-mailben, és péntekig mindenkinek lehetősége van rá, hogy megcsinálja, otthon. Én már vissza is küldtem, úgyhogy túl vagyok rajta végre. No ez már igen, legalább ennyi rugalmasság volt a rendszerben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. (szerkesztve) Kéne nekem sűrgösen egy egyszerű dvd-ból avit csináló progi, ami ingyenes. Tudtok ilyet? A winxfree-t kipróbáltam de nem igazán akar működni. Sikerült működésre bírnom mégis. Ajánlom még a Plato DVD Ripper Professional-t ami nagyon egyszerű és remek munkát végez! Nálam be vált, szerintem nálad is működni fog. Szerkesztve: 2011. Június 27. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Köszönöm a drukkot és apozitív energiát! Négyest kaptam, de szerintem, mivel utolsó elötti voltam a csoporttársaim agyára mentem. Mentségemre legyen mondva borzalmas éjszakám volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Szép volt Kinga! Most már aludd ki magad rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. (szerkesztve) Köszönöm a drukkot és apozitív energiát! Négyest kaptam, de szerintem, mivel utolsó elötti voltam a csoporttársaim agyára mentem. Mentségemre legyen mondva borzalmas éjszakám volt. Kérlek ne haragudj amiért nem küldtem pozitív energiákat. De látom nem is volt rá szükség, gratulálok a négyeshez!!! :clap: Na, úgy fest megoldódott a problémám. A dolgozatot, amit pénteken kellett volna megírnunk, a tanár elküldte e-mailben, és péntekig mindenkinek lehetősége van rá, hogy megcsinálja, otthon. Én már vissza is küldtem, úgyhogy túl vagyok rajta végre. Neked is gratulálok Donát, szép volt!!! :clap: Úgy látszik itt csak okos Jedik vannak. Szerkesztve: 2011. Június 27. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Köszönöm a drukkot és apozitív energiát! Négyest kaptam, de szerintem, mivel utolsó elötti voltam a csoporttársaim agyára mentem. Mentségemre legyen mondva borzalmas éjszakám volt. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Köszönöm a drukkot és apozitív energiát! Négyest kaptam, de szerintem, mivel utolsó elötti voltam a csoporttársaim agyára mentem. Mentségemre legyen mondva borzalmas éjszakám volt. Gratulálok. Most már ihatsz egy pálinkát. SZKipi: Köszi a tippet. Kipróbálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Gratula mindenkinek, akinek gratulálni lehet és még nem gratuláltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Frenkie: nem volt időm kijózanodni egész héten, így csak egyszer tudtam berúgni. Amúgy ez családos volt, a nyári többi része a haveroké. Donát: Na az marha jó, és Ti merre voltatok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Mindenkinek gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. (szerkesztve) Orki, gratula az államvizsgához Ősztől merre hogyan tovább? Úgy látszik itt csak okos Jedik vannak. Természetesen Szerkesztve: 2011. Június 28. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Gratulesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Kudar: mi fent voltunk a domb tetején. Már nem emlékszem ilyen helység nevekre, de azt tudom, hogy úgy 45 percet kellett sétálni a domb tetejéről, mire beértünk a bulihelyekre. Más - hivatalos - 5,0 lettem! Vicces, hogy gimiben sosem voltam kitűnő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Más - hivatalos - 5,0 lettem! Vicces, hogy gimiben sosem voltam kitűnő. Ejnye Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Donát gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Drakula, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Szép volt Doni! Ez azért volt mert mellettem tanultál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Orki, Donát: gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Donát barátom... gratulálok a remek eredményhez!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Gratulálok Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Gratulesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. A másodunokatestvérem fia nekem kicsodám? Legújabb rokonom! Ma este 7 órakor született, 3 kg 70 dkg, Brúnó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.