Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást Donát. Ez a vírus már régóta porondon van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást Donát! :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Én is elkaptam, de két nap alatt felépültem belőle, bár az emésztésem még mindig rakoncátlankodik egy kicsit. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást! Nekem elvileg már október végén sikerült túlesnem rajta. Legalábbis remélem, az nem egy korábbi vírus volt. Nagyon nem örülnék neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást, remélem hamar kijössz belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Pálesz külsőleg-belsőleg. Jobbulást. Én meg náthából lábalok ki......be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Fiúk-lányok, vigyázzatok, hogy merre jártok, mert most sikerült elkapnom egy frankó vírust. Tegnap még 21:00 és 22:00 között vígan rohangáltam a focipályán, aztán hajnal ötkor már a WC-n hánytam. Láz, fejfájás... borzalom... a sürgősségin ráadásul 4,5 órát kellett várni, mire megállapították, hogy vírusos fertőzés (lehet, hogy csak túl sok House-t nézek, de számomra eléggé egyértelműnek tűnt, inkább recept miatt mentem be). Öröm az ürömben, hogy legalább elvégeztek egy csomó vizsgálatot (röntgen, hasi ultra hang, ekg stb), amik nem mutattak semmi rendelleneset. Ne is mond. Utcán mentem, osztálytársamtól jöttem haza. A kellemes esti sétálgatás közben egyszer csak arra figyelek fel, hogy pocaktájon nincs rendben minden. 15-20 perc után ott az utcán sikerült hánynom, utána félóránkét és láz, fejfájással járt együtt. Ez volt 5 napja, de még most is majd meghalok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást Donát. Nem is hallottam még erről a vírusról. Remélem nem kapom el a buliszezonban. Egy betegség mindent tönkrevág. Karácsonyt stb.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Minden betegeskedőnek jobbulást!! Engem eddig hála Istennek minden nyavaja elkerült az idén, remélem ez így is marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. (szerkesztve) Hát ez nagyon nem hangzik jól Donát. Jobbulást. Ja, már Embonak is. Szerkesztve: 2011. November 29. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Ne is mond. Utcán mentem, osztálytársamtól jöttem haza. A kellemes esti sétálgatás közben egyszer csak arra figyelek fel, hogy pocaktájon nincs rendben minden. 15-20 perc után ott az utcán sikerült hánynom, utána félóránkét és láz, fejfájással járt együtt. Ez volt 5 napja, de még most is majd meghalok. Neked is jobbulást kívánok. Átérzem, nekem is volt egyszer ilyen, nagyon sz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Ne is mond. Utcán mentem, osztálytársamtól jöttem haza. A kellemes esti sétálgatás közben egyszer csak arra figyelek fel, hogy pocaktájon nincs rendben minden. 15-20 perc után ott az utcán sikerült hánynom, utána félóránkét és láz, fejfájással járt együtt. Ez volt 5 napja, de még most is majd meghalok. Gyógyulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást, aki belekerült! Remélem, elkerül, most rettentő rossz volna egy ilyen, bár mindig mindenkinek rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jobbulást! Én még vírustól ilyen beteg egyszer sem voltam, viszont romlott éttermi kajától már igen, pedig ízre nem lehett érezni, hogy nem stimmel valami. Az sem volt semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. http://index.hu/tudomany/2011/11/24/tengerszint_alatt_tamad_a_gyilkos_jegcsap/ Nagyon érdekes felvételek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. (szerkesztve) Jobbulást Neked is, Embo! És köszönöm mindenkinek, aki jobbulást kívánt! Most - lekopogom - jobban vagyok. Szerkesztve: 2011. November 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. http://index.hu/tudomany/2011/11/24/tengerszint_alatt_tamad_a_gyilkos_jegcsap/ Nagyon érdekes felvételek. Ez tök jó Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Jobbulást Embo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Mikor a Star Wars rajongás hülyeségbe csap át. Ja és csak erős idegzetűek nézzék meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Mikor a Star Wars rajongás hülyeségbe csap át. Ja és csak erős idegzetűek nézzék meg. Erről a címről az Airplane egyik örökbecsű klasszikus mondata (tulajdonképpen annak a filmnek minden mondata örökbecsű ) jut eszembe: "Megette a saját lábát a hűtőben rekedt fiú" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Köszönöm a jókívánságokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Mikor a Star Wars rajongás hülyeségbe csap át. Ja és csak erős idegzetűek nézzék meg. Ezt nem hülyeségnek nevezném, hanem elmebajosok által elkövetett kivégzésnek. Az ilyen emberrel ugyanazt tenném amit ők tettek a lóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Mikor a Star Wars rajongás hülyeségbe csap át. Ja és csak erős idegzetűek nézzék meg. Én sem értem, mi bajuk az embereknek. A világ legtermészetesebb dolga értelmetlenül kivégezni, majd kibelezni egy lovat, hogy aztán meztelenül belebújhassunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Én sem értem, mi bajuk az embereknek. A világ legtermészetesebb dolga értelmetlenül kivégezni, majd kibelezni egy lovat, hogy aztán meztelenül belebújhassunk... Mellesleg, ha már annyira Luke Skywalkert akart játszani, akkor szerezhetett volna egy télikabátot, aztán meg bent felejteni őt a mélyhűtőben hogy hitelesebben adja elő a jelenetet. Egy kis fűvel akár Obi-Wan is megjelenhetett volna előtte... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Mikor a Star Wars rajongás hülyeségbe csap át. Ja és csak erős idegzetűek nézzék meg. Hogy kerültél a Borsonline-ra? Valaki fegyvert tartott a fejedhez, hogy látogass el oda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Hogy kerültél a Borsonline-ra? Valaki fegyvert tartott a fejedhez, hogy látogass el oda? Kamu az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Hogy kerültél a Borsonline-ra? Valaki fegyvert tartott a fejedhez, hogy látogass el oda? Facebookon láttam kilinkelve mondom ezt megsasolom. Lehet nem kellett volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Jobbulást mindkettőtöknek, és ne legyetek többen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Facebookon láttam kilinkelve mondom ezt megsasolom. Lehet nem kellett volna... De ekkor a hülyeséget hogy lehet elhinni? Ez a média ereje... Eleve nem fér bele a lóba egy ember, ráadásul nyakig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.