orki Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Áldott, békés Karácsonyt, így utólag mindenkinek, és sikeres új évet! Kicsit húzós lett ez a félév. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Áldott, békés Karácsonyt, így utólag mindenkinek, és sikeres új évet! Kicsit húzós lett ez a félév. Sok volt a vizsga vagy a pálinka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. A vizsga, ami pálinkát levittem, még szeptemberben, még mindig van belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Hála a jóistennek. Végre nem szívok el egy doboz cigit a Wigwamban úgy hogy nem is dohányzom. http://www.origo.hu/itthon/20111227-kiszoritjak-a-fustot-megvamoljak-a-dohanyosokat-jovore.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Hála a jóistennek. Végre nem szívok el egy doboz cigit a Wigwamban úgy hogy nem is dohányzom. http://www.origo.hu/itthon/20111227-kiszoritjak-a-fustot-megvamoljak-a-dohanyosokat-jovore.html Várjál még az örömködéssel. 3 hónap türelmi idő van a legtöbb kocsmával, szórakozóhellyel szemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog születésnapot, reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldogat meg még sokat reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldogot, Reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Köszi szépen mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldogat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Isten éltessen, reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Részemről is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Sok Boldog Szülinapot reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Isten éltesen reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog szülinapot reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog szülinapot reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Még egyszer köszi Nektek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Még egyszer köszi Nektek Voltál Morbid Angel -en? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Ezt rólam írták. http://netidok.postr.hu/reszeg-netezok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. (szerkesztve) Kérdés a PC gurukhoz: Lehetséges, hogy a rosszul bekötött táp fagyási problémákat okoz? Mert a minap vettem egy új tápot a gépembe, be is kötöttem (bár még nem csináltam ilyet ) bekapcsoltam a gépet, majd amikor elindult, örültem, ahogy azt kell. Viszont 5-10 perc használat után a Firefox egyszerűen befagy, ami azért érdekes, mert minden más program gond nélkül fut. Nem hiszem, hogy a böngésző lenne a hibás, mert a laptopomon is a 9.0.1-es Firefox van. Szerkesztve: 2011. December 28. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. A Firefox egy ideje nálam is... csak kimondom: SZ*R! Egy f*s lett az utóbbi időben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Nem tudom, nálam eddig semmi gond nem volt vele, sőt, én mindmáig a legjobb böngészőnek tartom (bár állítólag amennyit romlott a Firefox, annyit javult az Explorer). A gépemen és a laptopomon is ugyanaz a böngésző van, ez utóbbin pedig semmi problémám nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Kérdés a PC gurukhoz: Lehetséges, hogy a rosszul bekötött táp fagyási problémákat okoz? Mert a minap vettem egy új tápot a gépembe, be is kötöttem (bár még nem csináltam ilyet ) bekapcsoltam a gépet, majd amikor elindult, örültem, ahogy azt kell. Viszont 5-10 perc használat után a Firefox egyszerűen befagy, ami azért érdekes, mert minden más program gond nélkül fut. Nem hiszem, hogy a böngésző lenne a hibás, mert a laptopomon is a 9.0.1-es Firefox van. A tápnak semmi köze a Firefoxhoz. Az csak az áramot adja az alkatrészeknek. Vagy megy vagy nem(illetve ha gyenge a táp akkor játékoknál újraindul a gép, de ezt nagyobb watt számú táp vásárlásával meg lehet oldani). A többiek véleményét osztom, én is Firefoxot használok és az utóbbi fél évben borzalom. Kijön egy újabb és rosszabb mint elődje. Pont ma volt hogy nézném az oldalakat és megáll, kerreg a winchester, én már húznám le a scrollbart de nem megy. A megoldás a várás. Amig a zöld karika(régi nevén homokóra) van az egérmutató helyén addig várni kell. Nekem a torrentklienssel(Utorrent) van összefüggésben. Ha sok filmet töltök egyszerre(kb 20) akkor a Firwefox nagyon belassul. Nagyon rossz a memóriafoglalási rutinja(ahhoz hogy ne akadjon egy program minden adatnak és programkódnak a memóriában kell lennie, a fő részeinek pedig valamelyik cache-ben). Tulajdonképpen arról van szó hogy az újabb Firefoxok rengeteg memóriát használnak indokolatlanul(érdemes megnézni a feladatkezelőben mennyit foglal le, le fogtok döbbeni), és pluszban még swappelnek( ez nagy vonalakban annyit jelent hogy a programok(bármelyik) nem csak a memóriát látják, hanem a winchestert is ún. virtuális memóriaként. Azaz a processzor olyan címeket is kioszt egy programnak ami a vinyón helyezkedik el. Ilyenkor az van hogy egy régebbi lapot kitesz a memóriából és a winchesterben lévőt olvassa be. Igenám de a winchester elérési ideje jóval nagyobb a memóriánál. Ezért van az hogy néha akadnak a programok). Minél több memória van egy gépben annál kevesebbet kell swappelni. De hogy egy böngésző ezt csinálja az tényleg durva. Szerintem rakd újra a Firefoxot. Akit érdekel a virtuális tárkezelés az itt olvashat róla bővebben, sajnos én nem vagyok egy tanártípus így nem biztos hogy érthető amit írtam. Érdemes elolvasni, jobb ha az ember tudja mi folyik a háttérben miközben használja a gépét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Értem, köszi a tippet. A gépre leszedtem a Chrome-ot (Firefox után ez jön be legjobban, bár a könyvjelzők hiánya zavar), eddig még nem fagyott le. Azért gondoltam, hogy a tápnak köze lehet a dologhoz, mert a laptopomon továbbra is hibátlanul üzemel a Firefox. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.