Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Sajnos ebben nem tudok segíteni, csak akkor, ha a kezembe adnád. A homoerotikát hagyjuk meg az imperialista társadalom ópiumának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Pedig ha tudnád, mennyivel könnyebb tanulni, mint az angolt Hát, én a szlovák nyelvből kiindulva azt mondom, hogy az angol ezerszer könnyebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. danityu, Revan, Sky, Riddick, köszi nektek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Sajnos ebben nem tudok segíteni, csak akkor, ha a kezembe adnád. De ha rávágsz egyet samukalapáccsal, szerintem szétjön.¹ ¹A tanácsom következményeiért felelősséget nem vállalok. Hajajj Akkor inkább kísérletezek én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Boldog névnapot, Dzséjt! Nekem is Te vagy az egyetlen Tamás ismerősöm, aki így van ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Olyan szép amikor ezeket a fülzsírdugaszokat egymás közt cserélik az emberek. Ettől nekem is fóbiám van. Pedig ha tudnád, mennyivel könnyebb tanulni, mint az angolt Már akinek. Én oroszt tanultam először idegen nyelvként, iszonyú nehéz volt, az igéket egyszerűen nem tudtam megkülönböztetni egymástól, a felelések csak úgy mentek, hogy előre bemagolt szövegeket próbáltam elsütni, és az oktatás csődje, hogy ezzel a módszerrel jól elvoltam évekig négyes-ötös szinten. 5 év tanulás után Moszkvában meg alig bírtam értelmes mondatokat megszülni társalgás címén. Viszont meglepő módon egy-két éve részt vettem egy tárgyaláson, ahol az orosz felet angolra tolmácsolták, és az oroszból meglepően sokat megértettem, még ilyen gyatra alapok mellett is. Az angol egyből gyorsan és jól ment, főleg a társalgás szintjén (egyébként a mai napig nagyon szeretem, mint nyelvet), mert a nyelvtannal én is megküzdöttem többszöri nyelvvizsga nekifutással. Viszont mióta ismerem a francia és a német nyelvtant is, bátran állíthatom, hogy az angol még mindig a legkönnyebb közülük - sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Boldog névnapot, Dzséjt! Nekem is Te vagy az egyetlen Tamás ismerősöm, aki így van ezzel. Köszi! A poén az, hogy én sem ismerek másik Tamást, aki ugyanígy dec. 29-én ünnepelné a névnapját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. (szerkesztve) A poén az, hogy én sem ismerek másik Tamást, aki ugyanígy dec. 29-én ünnepelné a névnapját. Én igen Meg is ünnepeltük Szerkesztve: 2011. December 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Sok boldog névnapot Dzséjt koma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Sok boldog névnapot Dzséjt koma! Köszi, Ody koma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Mivel idén már nem valószínű, hogy gépközelbe kerülök, szeretnék mindenkinek bormámorban gazdag, emlékezetes szilvesztert kívánni. (persze azért a mértéktartás néha nem árt ) A 2012-es évben is számíthattok fordítói szolgálataimra(a 4. évad végéig biztosan), és értékes hozzászólásaimra a fórum területén. 2011- viszlát és kösz a halakat! http://www.youtube.com/watch?v=bG6b3V2MNxQ&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Boldog új évet neked is Lok! Köszi az egész éves munkádat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. BUgyborÉK Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. (szerkesztve) Az alábbi videó egy elég alapos képet mutat a 1526-os mohácsi csatáról. Gondoltam megosztom, hátha van akinek még új. Szerkesztve: 2011. December 30. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Van itt köztetek Photoshop mágus? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Van itt köztetek Photoshop mágus? Mit szeretnél tudni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Mit szeretnél tudni? Borítót kellene csinálni egy online magazinhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Borítót kellene csinálni egy online magazinhoz Olyat nem fogsz találni. Az nem egyszerű munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Olyat nem fogsz találni. Az nem egyszerű munka. Csak annyi kellene hogy hátteret megcsinálni azt képeket már én rárakom meg feliratokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Boldog névnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Már akinek. Én oroszt tanultam először idegen nyelvként, iszonyú nehéz volt, az igéket egyszerűen nem tudtam megkülönböztetni egymástól, a felelések csak úgy mentek, hogy előre bemagolt szövegeket próbáltam elsütni, és az oktatás csődje, hogy ezzel a módszerrel jól elvoltam évekig négyes-ötös szinten. Lehet, hogy csak az idő távolából írom ezt, viszont a munkahelyen is mondta már kolléganő, hogy könnyebb volt azt tanulni. Más kérdés, hogy valószínűleg még rosszabbul tanították, mint ahogy manapság a nyelveket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 30. Nem hittem, hogy egyszer ezt fogom mondani, de a Google Króm 1 nap alatt jobb böngészővé nőtte ki magát, mint a Tűzróka. Ráadásul eddig fagyásmentes, vagyis úgy néz ki, tényleg nem a táppal volt a gáz. Pont ugyan ez a probléma volt tegnap nálam is, és csak a csere jelentett megoldást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Ma már nem valószínű, hogy gépközelben leszek, úgyhogy most kívánok mindenkinek Erőben gazdag Boldog Újévet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog új évet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog névnapot Dzséjt! Köszi! Boldog új évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog új évet kívánok én is minden fórumozónak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Én is Boldogat meg Újat kívánok mindenkinek! Már készülődök a bulira. Visszaszámlálás indul: 2 óra 28 perc és megyek. Legyetek rosszak az új évben is, írogassatok sokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Nem ragozom túl....tessék olvasni a fenekeksorok közt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. BUÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.