Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet! És sok szép fogadalmat, amit aztán úgysem tudunk betartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Jaj, már vagy egy évtizede vagy régebben leszoktam a fogadalmakról Tudom, szokás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Mindenkinek Boldog Új Évet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet kívánok előre, mindenkinek!!! Élvezzétek ki ezt az estét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Jaj, már vagy egy évtizede vagy régebben leszoktam a fogadalmakról Tudom, szokás Te is megfogadtad, hogy nem fogadsz meg semmi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Te is megfogadtad, hogy nem fogadsz meg semmi? Azt azért nem, csak egész egyszerűen nem teszem (többnyire eszembe sem jut ilyenkor, csak ha emlékeztetnek rá) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog új évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. B.U.É.K.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog új évet, Reapernek és Dzséjtnek boldog szülinapokat és névnapokat. Én mentem, jövőre találkozunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Minden kedves fórumozónak: Áldott, Békés, Boldog, Stb... új évet kívánok szeretettel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog új évet, Reapernek és Dzséjtnek boldog szülinapokat és névnapokat. Én mentem, jövőre találkozunk. Kösz! Én is lelépek. Jövőre ugyanitt, ugyanvelünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Bújék mindenkinek!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Eljött a pillanat. Lassan indulok a buliba 12 sörrel 4 chipsszel és 1 csomag virslivel. Mindenkinek jó óévbúcsúztatót és boldog új évet kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet kívánok előre, mindenkinek!!! Élvezzétek ki ezt az estét. Ez az utolsó este, szóval tényleg mindenki élvezze ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Ez az utolsó este, szóval tényleg mindenki élvezze ki. Ez az utolsó Szilveszter mert jövőre Dec 21.én véget ér a világ szóval mindenki élvezze ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Ez az utolsó Szilveszter mert jövőre Dec 21.én véget ér a világ szóval mindenki élvezze ki Nem éppen erre gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Nem éppen erre gondoltam Tudom én hogy mire gondoltál Szilveszterhez képest vagyunk páran a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet Mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Ez az utolsó este, szóval tényleg mindenki élvezze ki. Élvezném, ha lenne társaság... roppant izgalmas szilveszter estéjén is a 4 fal között gépelgetni. Na de mindegy, már megszokhattam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Élvezném, ha lenne társaság... roppant izgalmas szilveszter estéjén is a 4 fal között gépelgetni. Na de mindegy, már megszokhattam volna. Én is 4 fal között gépelgetek ne aggódj, meg még sok más ismerősöm akik bulizósak Szóval ezen ne akadjál fent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Mindegy, ez van, minden esetre boldog új évet kívánok mindenkinek, aki még nem vesztette el a hitét bennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. BUÉK nektek is. Már nincs sok hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. TCW részekben gazdag új évet mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Igyatok, BUÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet Fórumpajtosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet Mindenkinek! Látom nem csak én töltöttem gép előtt a szilvesztert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. BOLDOG ÚJ ÉVET!!!! Remélem ez az év jobb lesz mint az előző Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Boldog Új Évet Mindenkinek! Látom nem csak én töltöttem gép előtt a szilvesztert. Nem csak te, ne aggódj emiatt! De attól még a whiskey megteszi a hatását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.