Dei Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Nem csak te, ne aggódj emiatt! De attól még a whiskey megteszi a hatását. Nálam az alkohol kimarad a buliból Nem igazán vagyok oda érte. Szerkesztve: 2012. Január 1. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nálam az alkohol kimarad a buliból Nem igazán vagyok oda érte. Helyes Na kinek milyen volt a szilvesztere? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Uhh jó volt én sok csaj (és pasi) társaságában 18+os activityztünk. Nyertem. Nálam szokás szerint nem játszott az alkohol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Idén nem volt 24 órás a buli, csak most értem haza Jó volt ez a Szilveszter is, jól mulattunk. Mindenkinek újra Boldog Új évet kívánok! Az Erő legyen mindnyájatokkal! Szerkesztve: 2012. Január 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jól telt a szilveszter éjszaka Meg is ittam az első fél pohár pezsgőmet A többi fórumozó meg gondolom még kómázik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Uh, elég durva volt. Először beizzítottam egy kis számvitelt, majd ordenálé nagy SQL duhajkodás következett. Aztán mondom magamnak, öreg vagyok én már ezekhez, megkomolyodtam és sorozatot néztem meg a kutyát nyugtatgattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Én mint minden szilveszterkor nem sokkal éjfél után kimentem az udvarra a kutyáinkat nyugtatgatni mert rendesen be szoktak parázni a durrogtatástól. Kinn is voltam szűk másfél órát velük de akár sokkal korábban is bemehettem volna mert a korábbiakhoz képest elég visszafogottan hangoskodtak a népek így a kutyáink nem paráztak annyira mint a korábbi szilvesztereken szoktak. Ivás tekintetében se eresztettem el magam. Csakis vizet ittam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nálunk a szülők bezárták Zerot, a házörzőt a szuterénbe, hogy ne ilyedezzen a tüzijátékoktól. Már megszokta azt a helyet, míg nem volt kutyaháza ott lakott. Elég tágas, szóval elvolt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Én éjfél után 10 perccel már aludtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Én már 27 órája nem aludtam Valószínűleg ebéd után alszok egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Mától nem vagyunk ám Köztársaság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog új évet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog új évet, így utólag is! Uhh jó volt én sok csaj (és pasi) társaságában 18+os activityztünk. Nyertem. Mi is Activity-ztünk, de még a Junior verziót. Nagy poén volt, hogy a 7 és fél éves gyerekeim ügyesebbek és találékonyabbak voltak, mint a 13 éves lányom osztálytársai, amikor olyan dolgokat kellett elmagyarázni, mint pl. a vérkeringés. Hihetetlen egyébként ez a játék, nagyon sokat segít a gondolatok gyors és lényegretörő megfogalmazásában. Jól telt a szilveszter éjszaka Meg is ittam az első fél pohár pezsgőmet A többi fórumozó meg gondolom még kómázik Én kómázok, de csak azért, mert alig 5 órát aludtam. Nálunk a szülők bezárták Zerot, a házörzőt a szuterénbe, hogy ne ilyedezzen a tüzijátékoktól. Már megszokta azt a helyet, míg nem volt kutyaháza ott lakott. Elég tágas, szóval elvolt A macskák nálunk már sötétedéskor úgy eltűntek, hogy még enni sem jöttek, pedig ez nagy szó. Féltek a petárdázástól. Kicsit izgultam is, hogy ne essen bajuk. Szerencsére reggel hiánytalanul megvolt mind. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Mától nem vagyunk ám Köztársaság Jaja, uniónkat új alapokra helyeztük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog Új Évet Mindenkinek! Látom nem csak én töltöttem gép előtt a szilvesztert. Á, ne gondold, hogy összejövetelen nem lehet gép előtt ülni, éjjel láttam ilyet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Meg voltunk híva a barátaimmal egy házibuliba a Hungária körúton az egyik barátom feleségének a kolléganője által. Mikor megérkeztünk már méregerős pálinkával vártak. Jó fej emberek voltak, bulizósak táncolósak. Először megijedtem mert jazz ment az meg nem bulizene, aztán 10 után már jöttek a jó számok. Viszont a Csókkirály nem volt a listában. Valamikor hajnal fél ötkor jöttünk el egy sráccal aki Újpest felé jött és felesben hívtunk egy taxit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Boldog Új Évet Kívánok minden Sith- és Jedi-nek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jaja, uniónkat új alapokra helyeztük. És Magyarország ugyebár megújul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jó hírem van: új év = új Ben Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jó hírem van: új év = új Ben Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi. Na, Magyarországgal együtt te is megújulsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Na, Magyarországgal együtt te is megújulsz? Muszáj, ha nem akarom hogy kirakjanak. Gondolom azt senki nem szeretné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Mától nem vagyunk ám Köztársaság Jajjj ezzel ne viccelj, mert még valóra válhat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Muszáj, ha nem akarom hogy kirakjanak. Gondolom azt senki nem szeretné. Én speckó nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jajjj ezzel ne viccelj, mert még valóra válhat! Nem vicc, benne van az alkotmányban ami lépett érvénybe, hogy hivatalos nevünk Magyarország, és nem Magyar Köztársaság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem vicc, benne van az alkotmányban ami lépett érvénybe, hogy hivatalos nevünk Magyarország, és nem Magyar Köztársaság Ja tényleg. Fáziskésés nálam is működik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Ja tényleg. Fáziskésés nálam is működik Előferdül néha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Na kinek milyen volt a szilvesztere? Nálunk nem volt semmi extra, csak az ilyenkor szokásos iszogatás, zenehallgatás, beszélgetés. Bár az alkohol szót egy darabig hallani/olvasni sem akarom. Nálunk bajban volt szegény kutya, mert kint durrogtak, bent meg üvöltött a zene. Szerencsétlen nem tudta merre meneküljön. Aránylag nyugodt kutya, így az első megilletődés után bevonult az asztal alá és onnan értékelt ki minket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. whiskey Ezt a szót elolvasva egy pillanatra (vagy nem is egyre) sok minden "megfordult" bennem. Húzós kis évbúcsúztatás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Jó hírem van: új év = új Ben Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi. Megtörtént. És örülök az elhatározásodnak. Egyébként én ma ittam sógoroméknál egy kis bali-kólát. Jól esett. Szerkesztve: 2012. Január 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Utólag is boldog karácsonyt és minden jóban dús új évet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.