Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem csak te, ne aggódj emiatt! :) De attól még a whiskey megteszi a hatását. :D

Nálam az alkohol kimarad a buliból :) Nem igazán vagyok oda érte.

Szerkesztve: - Dei

Hozzászólás ideje:

Uhh jó volt én sok csaj (és pasi) társaságában 18+os activityztünk. :D Nyertem. :D

Nálam szokás szerint nem játszott az alkohol. :)

Hozzászólás ideje:

Idén nem volt 24 órás a buli, csak most értem haza :D

Jó volt ez a Szilveszter is, jól mulattunk. :)

Mindenkinek újra Boldog Új évet kívánok! Az Erő legyen mindnyájatokkal! :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Jól telt a szilveszter éjszaka :) Meg is ittam az első fél pohár pezsgőmet :D A többi fórumozó meg gondolom még kómázik :lol:

Hozzászólás ideje:

Uh, elég durva volt. Először beizzítottam egy kis számvitelt, majd ordenálé nagy SQL duhajkodás következett. Aztán mondom magamnak, öreg vagyok én már ezekhez, megkomolyodtam és sorozatot néztem meg a kutyát nyugtatgattam.

Hozzászólás ideje:

Én mint minden szilveszterkor nem sokkal éjfél után kimentem az udvarra a kutyáinkat nyugtatgatni mert rendesen be szoktak parázni a durrogtatástól. Kinn is voltam szűk másfél órát velük de akár sokkal korábban is bemehettem volna mert a korábbiakhoz képest elég visszafogottan hangoskodtak a népek így a kutyáink nem paráztak annyira mint a korábbi szilvesztereken szoktak.

Ivás tekintetében se eresztettem el magam. Csakis vizet ittam.

Hozzászólás ideje:

Nálunk a szülők bezárták Zerot, a házörzőt a szuterénbe, hogy ne ilyedezzen a tüzijátékoktól. Már megszokta azt a helyet, míg nem volt kutyaháza ott lakott. Elég tágas, szóval elvolt :)

Hozzászólás ideje:

Boldog új évet, így utólag is! :)

Uhh jó volt én sok csaj (és pasi) társaságában 18+os activityztünk. :D Nyertem. :D

Mi is Activity-ztünk, de még a Junior verziót. :P Nagy poén volt, hogy a 7 és fél éves gyerekeim ügyesebbek és találékonyabbak voltak, mint a 13 éves lányom osztálytársai, amikor olyan dolgokat kellett elmagyarázni, mint pl. a vérkeringés. Hihetetlen egyébként ez a játék, nagyon sokat segít a gondolatok gyors és lényegretörő megfogalmazásában. :)

Jól telt a szilveszter éjszaka :) Meg is ittam az első fél pohár pezsgőmet :D A többi fórumozó meg gondolom még kómázik :lol:

Én kómázok, de csak azért, mert alig 5 órát aludtam. :P

Nálunk a szülők bezárták Zerot, a házörzőt a szuterénbe, hogy ne ilyedezzen a tüzijátékoktól. Már megszokta azt a helyet, míg nem volt kutyaháza ott lakott. Elég tágas, szóval elvolt :)

A macskák nálunk már sötétedéskor úgy eltűntek, hogy még enni sem jöttek, pedig ez nagy szó. Féltek a petárdázástól. Kicsit izgultam is, hogy ne essen bajuk. Szerencsére reggel hiánytalanul megvolt mind. :)
Hozzászólás ideje:

Boldog Új Évet Mindenkinek! :D Látom nem csak én töltöttem gép előtt a szilvesztert. :)

Á, ne gondold, hogy összejövetelen nem lehet gép előtt ülni, éjjel láttam ilyet is :)

Hozzászólás ideje:

Meg voltunk híva a barátaimmal egy házibuliba a Hungária körúton az egyik barátom feleségének a kolléganője által. Mikor megérkeztünk már méregerős pálinkával vártak. :D Jó fej emberek voltak, bulizósak táncolósak. Először megijedtem mert jazz ment az meg nem bulizene, aztán 10 után már jöttek a jó számok. Viszont a Csókkirály nem volt a listában. :D Valamikor hajnal fél ötkor jöttünk el egy sráccal aki Újpest felé jött és felesben hívtunk egy taxit.

Hozzászólás ideje:

Jó hírem van: új év = új Ben

Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi.

Hozzászólás ideje:

Ody, törölnéd a titulusomból, vagy akármiből, ami a képem alatt van a "Crazy" szót? Köszi.

Na, Magyarországgal együtt te is megújulsz? :)

Hozzászólás ideje:

Na, Magyarországgal együtt te is megújulsz? :)

Muszáj, ha nem akarom hogy kirakjanak. Gondolom azt senki nem szeretné. :P

Hozzászólás ideje:

Jajjj ezzel ne viccelj, mert még valóra válhat! :para:

Nem vicc, benne van az alkotmányban ami lépett érvénybe, hogy hivatalos nevünk Magyarország, és nem Magyar Köztársaság :D

Hozzászólás ideje:

Nem vicc, benne van az alkotmányban ami lépett érvénybe, hogy hivatalos nevünk Magyarország, és nem Magyar Köztársaság :D

Ja tényleg. :pfff: Fáziskésés nálam is működik :lol:

Hozzászólás ideje:

Na kinek milyen volt a szilvesztere? :)

Nálunk nem volt semmi extra, csak az ilyenkor szokásos iszogatás, zenehallgatás, beszélgetés. :) Bár az alkohol szót egy darabig hallani/olvasni sem akarom. :P

Nálunk bajban volt szegény kutya, mert kint durrogtak, bent meg üvöltött a zene. Szerencsétlen nem tudta merre meneküljön. Aránylag nyugodt kutya, így az első megilletődés után bevonult az asztal alá és onnan értékelt ki minket. :D

Hozzászólás ideje:

Megtörtént. És örülök az elhatározásodnak. :peace:

Egyébként én ma ittam sógoroméknál egy kis bali-kólát. Jól esett. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.