Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1.13 éve Boldog születésnapot, Ody! (Apropó, te jelöltél meg Facebookon? ) Mint utólag kiderült, nem. >.< Szerkesztve: 2012. Augusztus 1.13 éve - KisKósa
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1.13 éve Köszönöm szépen, FlóriBá, Frenkie (eddig csak vizet ittam ), Nute, Dzséjt (nem lesz ilyen fejbiccentős játék ), Ágki, Riddick, Nabo, Danityu, KisKósa, NorbiLordi, kolmilan, Revan, Bomarr, Karrde (hamarosan követsz engem ), Dei. Kedves tőletek a megemlékezés.
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1.13 éve De sose érlek utol Ennek az egynek örülhetsz. Boldog születésnapot, Ody! Köszi Zolikám Neked is!
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1.13 éve Ilyen korban az alkohol már inkább árt, mint használ...a fiatal, kiéhezett lányok szeretik a tudatuknál lévő, tettre kész férfiakat, szóval, én nem javaslom az ivást. Inkább ívjál egyet! Mi egyszer rendeltünk egy 18éves, még ártatlan haverunknak hölgyet a szülinapjára, mondjuk 15 percért, 25.000 kifizetni, elég kínos volt!
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2.13 éve Szociális segély jár a kulcsi családirtónak Nehogy már még pénzt is kapjon basszus. Ez az ország egyre gyökérebb lesz...
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2.13 éve Remélem linkelve lesz az is, ha megszületik a három fejű tarajos gőte. Szeretnék up-to-date lenni.
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2.13 éve Isten éltessen! Boldog Szülinapot Ody! Köszi Aaron és Obi! Remélem linkelve lesz az is, ha megszületik a három fejű tarajos gőte. Szeretnék up-to-date lenni.
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2.13 éve Remélem linkelve lesz az is, ha megszületik a három fejű tarajos gőte. Szeretnék up-to-date lenni. Hát ha csak ennyi a kívánságod...
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2.13 éve Ne olvass Blikket, mert kirohad az agyad. Csak néha nézek rá, annyira azért nem rossz a Blikk hogy kirohadjon az agyam Facebookon a sok hülyeségtől viszont kitudna néha...
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2.13 éve Csak néha nézek rá, annyira azért nem rossz a Blikk hogy kirohadjon az agyam Aha, és ez sem a rohadás első jele.
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2.13 éve Aha, és ez sem a rohadás első jele. Komolyan nem rohad Néha vannak olyan hírek b*szarok a röhögéstől.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.