FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Boldog Születésnapot kudar! Bírom az ilyen napokat, amikor kitalálják, hogy ide megyünk, oda megyünk, aztán kb. 10percet voltam az irodában, amíg ettem. De végre visszafizették a sikeres vizsga díját, most legalább van pénzem! Voltam is a Tescoban, vettem ásványvizet és sört, meg kaját! Volt még egy csomó dinnye, de szerintem azt már senki sem fogja megvenni... Most meg megyek, mert nagyon dörög az ég, itt az eső.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Kudar, boldog születésnapot Majd érettségi közben felidézem szavaid Nem az hogy kínos, csak táncoljon aki tud. Érettségi utólag már nem akkora nagy ügy, mint előtte, szóval majd visszatérünk rá egy év múlva Aki nem tud, az is, csak a teljesen botlábúaknak nem muszáj, de ők nagyon kevesen vannak Én az érettségitől nem féltem, utolsó előtti voltam a névsorban, szóval kint eszegettem, teáztam... aztán, akkor izgultam kicsit, mikor beléptem az ajtón. Én csak a szóbelit megelőző este fél 10 körül pánikoltam be, aztán elpakoltam mindent, elmentem aludni, és másnap frissen kelve izgalom nélkül mentem. Akkor már jó volt, és mivel az utolsó csoportban voltam, délelőtt eldumálgattunk az utolsókkal a teremben. Azóta sem pánikoltam úgy be vizsga miatt, akkor egyszer. Most meg megyek, mert nagyon dörög az ég, itt az eső.... Küldhetnél ide az esőből, itt kb. másfél hónapja nem esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Miss, Nabopolasszar, Flóri, KisKósa, Nute, Revan és Dzséjt köszönöm szépen! Ha valakit kihagytam azt már az időskori szenilitásnak lehet betudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Boldog születésnapot, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Boldog szülinapot,kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Itt volt egy vihar, azóta esik. Kint voltam a kutyákkal és azt játszották, hogy egymást kergetik a ház körül. Jó vizesek lettek,de legalább most alszanak. Hoztam fel idei krumplit és nyomtam mellé Iglo halrudakat, tiszta Fish&Chips feeling! Az a két HB sör is jól esett öblítésnek. Meg vettem egy Pussy energia italt, (Sunaszaft) és rohadt jó íze van, meg nem is drága! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. kudar: Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Isten éltessen, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Boldog 827. szülinapot, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Hűű Köszönöm szépen mindenkinek: Dei, Bomarr, Ágki és Sky! Valóban nehéz így már 800 felett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Isten éltessen, művész úr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Isten éltessen kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Raven Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Köszönöm szépen nektek is! Jajj ennyi jókívánsággal ma jól fogok aludni:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Na akkor, hogy még jobban aludj : Boldog szülinapot, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Köszii ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Siófokról egy gyors helyzetjelentés: megkaptam a Köztársasági Ösztöndíjat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Gratula Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Ez szuper, én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Csak az a baj, hogy októberig nem kapok pénzt, tehát a fórumtali ettől még mindig nem kivitelezhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Donát... ez egy percig nem volt kérdés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Ja, hogy ez egy Köztársaság? Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Gratula Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Siófokról egy gyors helyzetjelentés: megkaptam a Köztársasági Ösztöndíjat! grat hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Szép teljesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Köszönöm mindenkinek!!! Norbi: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.