Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Úgy tűnik, a Luminous Project-ről 2020 januárjában rántják le a leplet. Amit eddig tudni lehet, hogy egy hatalmas multimédiás projekt lesz, amiben részt vesz a Marvel, az IDW a Disney-Lucasfilm Press és a Del Rey. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Akkor csak készül valami a háttérben! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor csak készül valami a háttérben! Igen, én ezek után kétlem, hogy egy átlagos, többkötetes könyvsorozatról lenne csak szó. Vagy nyitni fognak egy új érát a könyvekben képregényekben, vagy elmennek az Ismeretpen régiókba. Ezt a kettőt tudom elképzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Remélem ez az SW új korszakával is összefügg! Felvezethetné a majdani filmek világát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Ez nekem is tetszene. Plusz még annyi, hogy a Project Luminous csak egy kódnév, bár szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt, és itt egy ziros cikk is, ami bár nem mai de még így is érdekes:https://ziro.hu/konyv/mi-lehet-a-lucasfilm-titkos-konyves-projektje/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 16. @Darth Revan9: A Resistance Reborn magyar megjelenése kb mikorra várható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: @Darth Revan9: A Resistance Reborn magyar megjelenése kb mikorra várható 2020. harmadik vagy negyedik negyedév. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. A Speak English! topikban angol nyelvű könyvek olvasásáról beszélgetünk éppen. Ennek kapcsán eszembe ötlöttek a Star Wars-regények. Gondolom, többen is vannak itt köztünk, akik olvassák a könyveket angolul is. Egy stabil B2-es nyelvtudással mennyire okoznának komoly fejtörést a Star Wars-regények? Most nem az ifjúsági regényekre célzok, hanem kifejezetten a felnőtt regényekre. Kánon vagy Legenda, nem számít. Én a Világok harcát olvasom angolul, de egy stabil B2-es nyelvtudással alig értek belőle valamit. Mondjuk, meg kell hagyni, több mint 120 éves regény, az SW-regények meg mégis csak ma íródtak. Ettől persze még lehetnek tömények. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. @caseyjones hát nyelvvizsga nélkül, úgyhogy érettségim 3-as lett angolból, a resistance reborn nekem tökéletesen érthető volt. Nem tudom mennyire számít ifjúságinak. A mester és tanítványon tervezem következőre kipróbálni, mennyit ér a lowenglish-em. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 18 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: @caseyjones hát nyelvvizsga nélkül, úgyhogy érettségim 3-as lett angolból, a resistance reborn nekem tökéletesen érthető volt. Nem tudom mennyire számít ifjúságinak. A mester és tanítványon tervezem következőre kipróbálni, mennyit ér a lowenglish-em. Az a könyv semennyire nem volt ifjúsági, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Remélem, hogy a többit is megértem. Szeretnék majd átállni az angol nyelvűekre. Engem pl. kifejezetten idegesít, hogy a birodalmi katonai rangokra nincs kidolgozott, egységes magyar terminológia. Thrawn könyv első fejezetében pl. két őrnagy volt, eredetileg major és colonel. Maga az író többször csak a rangjukkal jelezte, hogy éppen melyik beszél. És a magyar változat átment úgy a fordítón és a lektoron, hogy egymás után beszélt a kettő, és mindkettőt őrnagyként jelezte a fordító. Plusz azt vettem észre, tökmindegy hány embernek parancsolsz, meg milyen posztról, 87%, hogy vagy őrmester, vagy őrnagy leszel, a többi 12%-ban meg csak szolidan le se fordít, csak tisztként hivatkozik rád. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 21 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: Remélem, hogy a többit is megértem. Szeretnék majd átállni az angol nyelvűekre. Engem pl. kifejezetten idegesít, hogy a birodalmi katonai rangokra nincs kidolgozott, egységes magyar terminológia. Thrawn könyv első fejezetében pl. két őrnagy volt, eredetileg major és colonel. Maga az író többször csak a rangjukkal jelezte, hogy éppen melyik beszél. És a magyar változat átment úgy a fordítón és a lektoron, hogy egymás után beszélt a kettő, és mindkettőt őrnagyként jelezte a fordító. Plusz azt vettem észre, tökmindegy hány embernek parancsolsz, meg milyen posztról, 87%, hogy vagy őrmester, vagy őrnagy leszel, a többi 12%-ban meg csak szolidan le se fordít, csak tisztként hivatkozik rád. Igen ilyen fordítói bakik sajnos mindig voltak. Nemrég fedeztem fel én is egyet,a Szökésben. De ez nem olyan nagy dolog hálistennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Holnap felfedik az Ascendancy trilogy első kötetének borítóját! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. 3 órával ezelőtt, sirszalhasogato írta: Holnap felfedik az Ascendancy trilogy első kötetének borítóját! Nagyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Ascendancy - Chaos Rising borítója! 2020 májusában fog megjelenni. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Épp most akartam én is linkelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Na ez nagyon jól hangzik. Várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. (szerkesztve) Hogy tudnak úgy könyvet írni Thrawn-ról, hogy nem érintik az eltűnését? Szerkesztve: 2019. November 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hogy tudnak úgy könyvet írni Thrawn-ról, hogy nem érintik az eltűnését? Ez még azelőtt játszódik. Az első Thrawn könyv eseményei előtt, az ismeretlen régiókban. Tulajdonképpen azt mutatja be, hogy miképp emelkedett Thrawn ilyen magasra a Chiss birodalomban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Kár. Én már arról olvasnék, hogy mi történt később. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kár. Én már arról olvasnék, hogy mi történt később. Szerintem Zahn, ha engednék arról is szivesen írna. De ez Filonin múlik nagyrészt. Te amúgy olvastad már a Kánon Thrawn könyveket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Még nem. Annyira nem vagyok Thrawn fan és EU rajongó, hogy elsietném a dolgot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Még nem döntöttem el, hogy tetszik-e ez a borító. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hát, nem erőltették meg magukat ezzel a borítóval. Remélem, a tartalom nem lesz ilyen minimalista. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. (szerkesztve) A regény legyen jó, akkor mindegy, milyen a borító. Szerkesztve: 2019. November 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Nos, ez a borító tényleg nem nagy szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. (szerkesztve) Új Star Wars könyv E.K. Johnston -tól. A neve Queen's Peril lesz és előzménye lesz a Queen's Shadow -nak. A történet Padmé azon időszakát mutatja be, amikor megválasztották királynőnek és az események elvezetnek majd bennünket az 1. részben történtekhez. 2020. május 5. -én fog érkezni a külföldi piacokra! szerk.: a borító. Szerkesztve: 2019. November 27. - Bence1997 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. 49 minutes ago, Bence1997 said: Új Star Wars könyv E.K. Johnston -tól. A neve Queen's Peril lesz és előzménye lesz a Queen's Shadow -nak. A történet Padmé azon időszakát mutatja be, amikor megválasztották királynőnek és az események elvezetnek majd bennünket az 1. részben történtekhez. 2020 -ban debütál a külföldi piacon. Jaj, de jó! Már most nagyon boldog vagyok. Imádtam a Queens' Shadow-t. Örülök, hogy minél több, TPM-hez kapcsolódó regény jelenik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Én ezt nagyon várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. (szerkesztve) Én még nem olvastam a Királynő árnyékát - jelenleg el vagyok havazva más könyvekkel plusz egyetemi tanulással - de a karácsonyi szünetben már alapból beterveztem a Mester és tanítványt továbbá lehet valamikor megrendelem/megveszem a Queen's Shadowot. De örülök, hogy újra PT -s könyv fog érkezni. Egyelőre érdekesen alakul amúgy a 2020 -as év: - tavasz: - TROS regény (március) - Thrawn: Ascendancy: Chaos Rising (május) - Queen's Peril (május) - nyár: - Alphabet Squadron: Shadow Fall (június) - TCW Antology book (augusztus) Remélem az év utolsó harmada is kecsegtetni fog érdekes könyvekkel. Szerkesztve: 2019. November 27. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.