Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a véleményed az első Star Wars teaserről? 52 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a véleményed az els? Star Wars teaserr?l?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na de lesz-e értelme annak a használatnak? Ott az Inkvizítor kardja, nagyon szép és látványos, ahogy használja, csak éppen totál értelmetlen eddig. Ezért írtam az Enterprise példát. Az, hogy kiemelkedik a vízből, az egyik leglátványosabb jelenet, amit ilyen jellegű filmben láttam, csak totál értelmetlen. De majd meglátjuk, ez nyilván leghamarabb is csak egy bővebb trailerben derülhet ki, legkésőbb meg a filmben.

Hozzászólás ideje:

A jedik hozzá vannak szokva egy bizonyos vivóstilushoz. Az Inkvizitor kardja szerintem remekül el tudja bizonytalanitani őket harc közben.

Az Enterprise nem azért volt a viz alatt, mert igy nem kellett aggódni, hogy a bennszülöttek meglátják parkolás közben?

Hozzászólás ideje:

A jedik hozzá vannak szokva egy bizonyos vivóstilushoz. Az Inkvizitor kardja szerintem remekül el tudja bizonytalanitani őket harc közben.

Grievous sem bizonyította el különösebben a Jediket a hasonló pörgettyűzésével, ráadásul, az Inkvizítor ezt a forgatós cuccot még nem is használta párbajban. Nem is lehetne használni. Eddig csak állt vagy sétált, miközben a kard pörgött. Még ő maga is csak látványos elemnek használja.

A nagy szörny ellen mondjuk bevetette, de látványosan nem ért el vele többet, mint Kanan kardjával.

Hozzászólás ideje:

Gondolom majd akkor fogja használni ha méltó ellenfél kerül elé. Maul is csak akkor kapcsolta be a kettős pengét amikor két jedi ellen kellett harcolni. A gyors forgás szerintem ha ügyesen használják okozhat pár meglepetést harc közben. Pláne ha Erőhasználó veti be.

Hozzászólás ideje:

Valaki említett egy esetleges szinkronos trailert a hét elejére?

Jól látom, hogy egyelőre nincs?

Mondjuk kétségkívül illúzióromboló lesz, de azért kíváncsi vagyok rá!

Hozzászólás ideje:

Mát volt róla szó itt a fórumon is, de nehéz felismerni, én is csak a hozzászólások által tudtam meg, hogy ő az.

Hozzászólás ideje:

Mát volt róla szó itt a fórumon is, de nehéz felismerni, én is csak a hozzászólások által tudtam meg, hogy ő az.

Mindenkit megnyugtatok Oscar az. Én már láttam elégszer más filmben is. Mondjuk hiányzik a szakálla, de ez sem tartozéka szigorúan.

Hozzászólás ideje:

Marketingesnek kéne mennem. Én is idén év végére és jövő nyárra tippeltem trailert, na meg egy harmadik nagy-nagy trailer jövő ősz végére. :D (Micsoda látnoki képességek... :cool: )

Hat hónap, azt már fél lábon is kibírjuk. Aztán onnantól meg már csak hét hónapot kell kibekkelni... De baromira messze van még ez a film! :cry:

Hozzászólás ideje:

Te jóisten. :facepalm:

Érdemes lent elolvasni a hozzászólásokat. Döbbenetes mennyiire nem értik az SW-t.

Hozzászólás ideje:

:facepalm:

-"Lelőni!"

-"kivágni a nyelvét""

-"Lelőni, kivágni a nyelvét és azt is lelőni"

Istenem, bárcsak felirattal menne majd a Hobbit előtt a moziban. :clap2: -kéz a bilibe ért..

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Alapjában véve nem vagyok magyar szinkron ellenes, sőt nem is nagyon nézek feliratosan semmi filmet vagy sorozatot, de ez most nekem is fájt, "fény" ???! :facepalm: Remélem csak a trailerben van így és a filmben nem sötét oldala és fény oldala lesz az Erőnek.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Tényleg nagyon cink, hogy a Dark Side említése után a Light számukra nem a Világos Oldalra utal... meg milyen "ősi erő"? Tudnak valamit, amit mi nem?

Az I-VI. rész inkább szinkronnal rögzült belém, de nagyon valószínű, hogy a VII. részt felirattal lesem majd meg. Legalábbis először. ;)

Hozzászólás ideje:

Én abszolút nem vagyok magyar szinkron ellenes, de ez nagyon gáz... Mi az, hogy a fény???? Nem hiszem el, hogy ennyire nincs hozzáértő ember náluk vagy csak simán google fordító alapján írták meg a magyar szöveget...

Hozzászólás ideje:

Pedig most került szóba először a világos oldal a filmekben, és ezt is elbagatellizálják. Abba kapaszkodom, hogy a trailerek, és főleg a teaserek szinkronjai eléggé eltérőek lehetnek a végkifejlettől.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.