Hozzászólás ideje: 2017. Május 18.8 éve A Sith létezett előbb.. Érdekes lenne, bár ez nagy pörölycsapást jelentene, az új, egységes kánonra. Az egyik képregényben már utaltak rá, hogy a Jedik voltak előbb.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Leia végre fennséges, az ellenállás tagjai menők, a A "jedik" királyak, a sötét oldal is vagány! Jó képek! Köszi!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Szuper képe! Phasmát ezek szerint nem fokozták le. Hux még durvábban néz ki mint a VII-ben. Nagyon szadista feje van. Szerkesztve: 2017. Május 23.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Nagyon tetszenek! Mondjuk egy újabb jel arra, hogy Kylo vágása átkerül új helyére, de most ezen túllépek. A Poe - Finn beállás külön cukkolja a tömegeket, de én komálom. Leia pedig olyan törékeny, mégis méltóságteljes itt. Hux pedig... egyetértek Odyval, még szadistább lett!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Nagyon jó képek! Leia királynői, Poe marha jóképű, és Kylo Ren karaktere pedig sokkal jobban tetszik sisak nélkül.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Szuper képe! Phasmát ezek szerint nem fokozták le. Hux még durvábban néz ki mint a VII-ben. Nagyon szadista feje van. Én remélem hogy az ő karakterét is kibontják kicsit jobban, mert szerintem hatalmasak benne a lehetőségek. Brutális a kinézete.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Mindenki nagyon jó, de tényleg talán Hux lett a legállattabb. Micsoda arc!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve A Poe - Finn beállás külön cukkolja a tömegeket, de én komálom. Eszembe se jutott. Komolyan. Haverok és kész. Rossz az aki rosszra gondol!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve A képsorozat folytatódik Feltűnik Laura Dern, mint Amilyn Holdo admirális, valamint Benicio Del Toro, "DJ" kódnév alatt. A korábbi forgatási képeken látszódó elegáns közegből is láthatunk képeket, szóval aki szerint az igazi SW csakis használt, koszos, olajszagú lehet az tépheti a haját megint http://www.vanityfair.com/hollywood/2017/05/star-wars-the-last-jedi-cover-portfolio?mbid=social_twitter
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Jól néznek ki. Tetszik az arisztokrata környezet és jelmez kavalkád. Nagyon PT-s.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Atyaúristen! Mennyire jó képek. Elsírom magam. A Luke-Leia kép...zseniális. És a videó ami hozzá van...jobban felspannolt mint a teaser. :D
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Tényleg nagyon jó képek! Laura Dern megjelenése alaposan meglepett. Ez alapján lehet sejteni hogy valamelyik tehetősebb planétát fogja képviselni.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Canto Bight a kaszinó város neve. Bomarr. Engem az lepett meg, hogy tábornok. Szerkesztve: 2017. Május 24.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Bomarr. Engem az lepett meg, hogy tábornok. Ez a rang és ez a ruha érdekes kombináció De jó értelemben. Benicio Del Toro viszont pont úgy néz ki ahogy az ember Del Torot elképzeli egy SW filmben
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve És tényleg, amikor jött a hír, hogy Del Toro benne lesz, pont így képzeltem el. A Luke-Leiás kép tetszik a legjobban, de a Reyesek sem rosszak. Úgy érzem, ez azért jóval változatosabb és színesebb film lesz, mint az ep7 volt. Éles váltás lesz, annyi szent.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Ezek a képek sokkal jobban felcsigáztak mint az előzetes. úgy látom bepillantást fogunk nyerni előkelőbb társaságok eseményeire is. Nálam az Ep2 ilyen szempontból az etalon, ott szinte minden társadalmi réteg képviselteti magát, plusz két teljesen új bolygót/kultúrát is felépít. Jó lenne ha az Ep8 felnőne erre a szintre, mert már hiányzik ez a fajta PT hangulat.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Szerző Nagyon pöpecek az új anyagok. Szerkesztve: 2017. Május 24.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Benicio Del Toro viszont pont úgy néz ki ahogy az ember Del Torot elképzeli egy SW filmben Bizony És baromira bejön a karakter egyetlen kép alapján
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Johnson maga azt mondta Canto Bight-i kaszinóvárosról, hogy egy "játszótér a gazdag s***fejeknek". Szerkesztve: 2017. Május 24.8 éve - tomcsi80
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Johnson maga azt mondta Canto Bight-i kaszinóvárosról, hogy egy "játszótér a gazdag s***fejeknek". Azt hiszem, imádni fogom ezt a helyet.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.