Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. A celebes infócunami óta SW lázban égek. Főleg a teaser hozta meg a kedvem! Van pár zavaró dolog (premier eltolás), de még ezek se tudtak nagyon lelombozni. És mi lesz jövőhéten amikor remélhetőleg a nagy trailer jön ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Feltúrtam a netet de egy szó sincs új trailerről az Age of Ultron előtt. Valószínűleg ezt adják le a film előtt. Ha mondtak mást is korábban, közben változott a terv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Ajjaj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Tudtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Én nem tudtam.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Én reménykedem benne hogy lesz egy normális trailer 1 hét múlva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Én reménykedem benne hogy lesz egy normális trailer 1 hét múlva. Miért az előző nem volt elég normális? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Ami most volt, az hivatalosan nem "csak" teaser? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Ami most volt, az hivatalosan nem "csak" teaser? De. Teaser 2.. ezért vagyunk kiéhezve egy trailer-re. Mert korábban májusra az volt "ígérve". De lehet, hogy ezútal a kettő ugyanaz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. De. Teaser 2.. ezért vagyunk kiéhezve egy trailer-re. Mert korábban májusra az volt "ígérve". De lehet, hogy ezútal a kettő ugyanaz.. Csak nem tán... Én még remènykedek. Ha igazi nagytrailert ígértek, legyen is úgy, máskülönben ne ígérgessenek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Theatrical trailer-t nem ígértek, ez kifejezés nem hangzott el, csak a traileré. Sajnos ebbe tényleg benne van hogy ennyi volt egyelőre Az eredeti bejelentésből más tűnt ki de úgy tűnik meggondolták magukat és a május elsejei trailer nem lett exkluzív, nem kell várni vele az Age of Ultron-ig, helyette a Celebration-on debütált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. (szerkesztve) Én is ezt mondtam anno. Kicsit sok lenne két mozgóképes anyag a filmből két hét alatt. Persze még mindig lehet valami... Mondjuk egy bővített teaser. Egyébként ügyesek ezek a teaserek. Az érzelmekre hatnak úgy, hogy gyakorlatilag semmit nem mutatnak a film lényegéből. Szerkesztve: 2015. Április 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Ráadásul úgy néz ki hogy a snittek jelentős része a film első fél órájából van. Nagyon jól titkolják a finálét. Nem is bánnám, ha abból a részéből nem látnánk képkockákat a premierig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Én abban bízom, hogy az igazi puskaport későbbre tartogatják (izgalmas új bolygók, pár remek párbeszéd). Jakku sztorija is jó, csak ne lenne egy Tatooine 2 a bolygó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Igen, szembetűnő, hogy mennyire keveset láttunk a végkifejletből és a kémjelentések sem nagyon szóltak a film azon részéről. Emiatt van az, hogy számomra egy kis mértékben még mindig annyira megfoghatatlan a hetedik rész, sejtelmünk sem lehet a végkifejletről, max. 1-2 mozzanatáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Miért az előző nem volt elég normális? Nem igazán mert az kedvcsináló volt "csak". Jönni fog majd rendes is de akkor szerintem csak ősszel. A rendesben sokkal többet fognak mutatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Még 5 nap és kiderül mi lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Kiderül az előbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Theatrical trailer-t nem ígértek, ez kifejezés nem hangzott el, csak a traileré. Sajnos ebbe tényleg benne van hogy ennyi volt egyelőre Hm akkor én érthettem félre valamit... Így viszont részemrõl teljesen rendben van a dolog, és ha tényleg ez az, ami május 1-jén jött volna, akkor örülök, hogy hamarabb láthattam. De ha mégis lesz valami más, akkor annak méginkább örülhetünk majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. (szerkesztve) Akkor mostmár tényleg egyértelmű, hogy nem lesz theatrical pénteken, ezt a második teasert hozták előre a celebration-ra. Szerkesztve: 2015. Április 28. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Beszél kicsit magyar? http://www.youtube.com/watch?v=BkLaDHWTJiA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Miért? Ez most elég korrekt volt. A "feltámadt egy ősi erő" és "a Sötét Oldal és a Fény" után főleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. http://aeonflux.blog.hu/2015/04/29/magyar_elozetes_star_wars_az_ebredo_ero_star_wars_the_force_awakens Semmi újdonság, csak amit tudtunk: 1. Ez az előzetes lesz a Bosszúállók előtt 2. Dec.24 a premier - karácsonyi ajándék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Áhhh...bekönnyeztem azon hogy Han-t magyarul hallottam megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Jah Han tényleg jó volt, de ez az előzetes eldöntötte a kétségeim Bucit Lukenak Amúgy remélem ez a szinkronhang csak az előzetesre szólt Lukenak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Luke hangja nem Csuha Lajos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. A szöveg stimmelt, kár, hogy nem Stohl nyomta! Csernák János viszont már a helyén volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Az indexen erre azt mondták, hogy Buci. Szerintem kizárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Szerintem is ki van zárva, hogy ez Buci lenne, vagy nagyon megváltozott az utóbbi időben a hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Eddig se a szinkronos verzió megtekintésében gondolkodtam... ezután sem változott a véleményem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.