Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A pókos résszel nem volt semmi gond. Tény, hogy az évad leggyengébb része, de ez inkább azért van, mert a többi rész volt annyira jó. Ettől függetlenül egy izgalmas, szórakoztató rész volt, még ha filler is.

Hozzászólás ideje:

Az uccsó részre akár Bo Katanék is befuthatnak, hiszen Lady Kryze szintén aktívan keresi Gideon moffot. És/vagy Ahsoka, akiről kiderülhet, hogy az Erő mégis őt szánta Grogu mesterének.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bomarr írta:

Hát ezt azért ténynek nem mondanám :P

Jól van, nem tény, de azért eléggé általános konszenzus. :)

Bár inkább így utólag a "legkevésbé erős" kifejezést használnám rá. :)

Hozzászólás ideje:

Bocsánat, hogy abszolút kezdőként belekotyogok, de számomra a pókos rész nem fillernek tűnik így utólag, hanem a most beharagozott Rangers of the New Republic pilot epizódjának/kedvcsinálójának. Nagyon okosan építkeznek, Az Andorból, Obi-Wan Kenobiból, Landóból nem hiszem, hogy bárkit is kötni tudnának a befejező részhez, viszont a The Bad Batch előzetesében felvillan kétszer is Fennec Shand (0:41;0:50). Lezáratlan szál pedig még maradt az első évadból is pár.

Hozzászólás ideje:

Hali Darth Jar-Jar! Én bár nem hiszem hogy backdoor pilot lenne a Rangers of the New Republicnak, de karakterépítési szempontból fontos rész volt, és a pókok nagyon ilyesztőre sikerültek. :peace: 

Hozzászólás ideje:

Szerintem jól volt megrendezve a 2. rész, kezdve azzal cold open-nel, az üldözés is jó volt, meg a pókos akció is jó volt. Bo-Katan-t meg ő iss feltudja venni.

Hozzászólás ideje:

A "pókos rész" szerintem nagyon jól fel volt építve, látványban meg egyértelműen rendben volt. Persze az évadzáró ennél jóval ambiciózusabb epizódnak ígérkezik, de itt elsősorban a forgatókönyv lesz a döntő. 

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Basszus, én azért egyre inkább reménykedtem George Lucasban. Hiába. Furcsa az is, hogy nem Favreau vagy Filoni rendezi ezt a részt. A hosszáról lehet már tudni valamit?

Filoniról köztudott volt, hogy ebben az évadban csak 1 részt rendezett. Favreau még benne volt a pakliban - mégis ő a showrunner - de úgylátom, hogy a nyitányt vezényelte le csak. :)

A hossza meg engemet is érdekel. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy ez lesz a leghosszabb vagy a 2. leghosszabb epizód. Kb. 50 perc körül leszünk.

Hozzászólás ideje:

9 és 10 közőtt :)

46 perc a rész

Viszont lehet ma többet kell várni, mert úgy olvasom, összeomlott a Disney+ a hatalmas terheléstől :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Yoda József írta:

Tehát spoileresek? :D

Enyhén, van ami beigazol egy bizonyos sejtést, van ami meg totál WTF.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.