Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Valamennyire ismerős volt a fizimiskája. Akkor ő lesz az, akit hurcolni fog egy rohamosztagos az egyik jelenetben.

Igen. azt is sejtjük már, hogy ki és hová! ;)

Hozzászólás ideje:

Ez a trailer nagyon odavágott.... Zseniális, és hihetetlen, amilyen ravasz módon, a káprázatos látványvilág ellenére, a történetből szinte semmi újat nem tudtunk meg.

Megnéztem az ep1-2-3 nagy trailerjeit, hát azok hemzsegnek a párbeszédektől, csomó mindent megtudhattunk a várható cselekményből, itt viszont semmit. Azok úgy csigáztak fel, ez meg így....

Eddig az ep3 trailere volt a kedvencem, de ez most überelte. Az ep3-at csak az húzza le egy kicsit, mármint a nagy előzetest, hogy szerintem hiba volt már az előzetesben felfedni, hogy Palpatine a sith guru. Persze ezt a nézők 95%-a tudta, de ha már az ep2 végén nem fedte fel LUcas, mint csattanót, akkor már megvárhatta volna avele A FILMET, ...NA ZÁRÓJEL BEZÁRVA... :P

Hozzászólás ideje:

Ez a trailer nagyon odavágott.... Zseniális, és hihetetlen, amilyen ravasz módon, a káprázatos látványvilág ellenére, a történetből szinte semmi újat nem tudtunk meg.

Megnéztem az ep1-2-3 nagy trailerjeit, hát azok hemzsegnek a párbeszédektől, csomó mindent megtudhattunk a várható cselekményből, itt viszont semmit. Azok úgy csigáztak fel, ez meg így....

Eddig az ep3 trailere volt a kedvencem, de ez most überelte. Az ep3-at csak az húzza le egy kicsit, mármint a nagy előzetest, hogy szerintem hiba volt már az előzetesben felfedni, hogy Palpatine a sith guru. Persze ezt a nézők 95%-a tudta, de ha már az ep2 végén nem fedte fel LUcas, mint csattanót, akkor már megvárhatta volna avele A FILMET, ...NA ZÁRÓJEL BEZÁRVA... :P

off:

Ha Lucas egy picit is akarta volna titkolni Palpit, akkor nem vitte volna rá a kamerát, amint Winduék a sith nagyúrról beszélnek az Ep I-ben.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

off:

Ha Lucas egy picit is akarta volna titkolni Palpit, akkor nem vitte volna rá a kamerát, amint Winduék a sith nagyúrról beszélnek az Ep I-ben.

OFF Tudok olyat, akinek az egyáltalán nem esett le, és tökre meglepődött a 3. rész megnézésekor..... :) ON

Hozzászólás ideje:

10 évesen én sem voltam biztos a Palpi=Sidious kombóban, főleg mert a szinkron is bezavart :) A második részre persze már tisztult a helyzet.

Hozzászólás ideje:

Szerintem mentor még nem lesz Han.

"Csak" egy sokat tapasztalt vén csóka!

Na majd meglátjuk, ki mi lesz. :)
Hozzászólás ideje:

Han Solo's Flashback

Ez nagyon tetszett!

Más:

A "Finn ne legyen jedi anti fan klub vezetőjeként" egy észrevétel:

Talán a trailerben nem minden mondat vonatkozik arra aki a képernyőn van. Szinte elfogadtuk, hogy mikor Han a "Jedi"-t említí a kamera épp Boyega-n van és következésképp az új Jedi Ő lesz.

Egyrészt Han a múltról beszél..Másrészt a trailer végén Mikor Kanata azt mondja, hogy a "Téged szólít az erő" akkor meg éppen Poe van a képen, de érzésem szerint ezt Rey-nek mondja.

Hozzászólás ideje:

Így pár nappal a trailer után számomra bebizonyosodott, hogy a hangulat terén nem várható OT copy. Hiába a hasonló helyszínek és az űrhajók, már ennek a trailernek is annyira más a hangulata mint az OT -nek, hogy ihaj. Biztos vagyok benne, hogy az új filmek valamilyen szinten szakítani fognak a Lucas -i úttal.

Hozzászólás ideje:

Így pár nappal a trailer után számomra bebizonyosodott, hogy a hangulat terén nem várható OT copy. Hiába a hasonló helyszínek és az űrhajók, már ennek a trailernek is annyira más a hangulata mint az OT -nek, hogy ihaj. Biztos vagyok benne, hogy az új filmek valamilyen szinten szakítani fognak a Lucas -i úttal.

Ez így is van jól. Számomra ez elvárás volt. És az új trailer engem is meggyőzött. Eszméletlen lesz a sok légi-csata.

Számomra ettől lett nagyon más a hangulat egyelőre, hogy légtérben röpködnek a klasszik hajók illetve azok új változatai! :clap:

Hozzászólás ideje:

Űrcsata is jó lenne. ;) Egyébként észrevettétek, hogy volt a trailerben jócskán lensflare?

Nem figyeltem. De mindjárt!

szerk: hát gy 3-4 van ja. Phasma, Kylo a hídon.. csak nem lesz tele vele..

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Egy kis űrütközet jöhet, de a nagyszabású űrharc lehetne az ep.8 vagy az ep.9 nagy dobása. Ha jól látom ebben a részben már legalább két csatát kapunk: az egyiket az erdős a másikat a havas bolygón. Három nagy csata már lehet hogy sok lenne. Inkább ez a kettő legyen emberesen kidolgozva minthogy hármat beleszuszakoljanak.

Hozzászólás ideje:

Remélem azért lesz benne hangulatos űrjelenet is, anélkül ugyanis nem SW az SW.

Engem az űrjelenetek közül az, ahogy a Falcon bevágja magát a hipertérbe a kamera után, az kilóra megvett! Ez a fajta vizuális újítás az, amit Abramstől elvárok. Hiperűrbe lépés ilyen faszányos még nem volt!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.