Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Ugyanez a csávó írja, hogy Reyt egy piacon lehetett látni. Körülötte különféle idegen fajú lények voltak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Valószínű ez a Tatooine vagy a Jakku lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Az MSW jelentés szerint az egyik új bolygón lesz egy nagy piac (ezaz ahol a droid-gyár működik meg ahol elvileg fogunk látni prequeles harci droidokat is). Szerintem inkább ez lesz az. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Viszont ha jól olvastam a forrás homokkal borított környezetről ír. Persze az új bolygón is lehet homok, bár mondjuk a Batuu nem olyan, inkább zöld. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Elvileg Lando ott lesz a Falconon! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Kihagyhatatlan. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. Hozzászólás ideje: 2019. Március 8. 10 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Magyarul: A Disney ma levetített néhány felvételt a részvényeseinek, az idén érkező jelentősebb filmjeiből, amelyek között ott volt a Star Wars kilencedik epizódja is. Ugyan a videókat nem fogják közzétenni, de egy lelkesebb nézőnek, Scott Ladewignek köszönhetően érkezett róluk egy rövid leírás: "Láttunk egy blokádtörőt egy elhagyatottnak tűnő hangárban. Egy robbanást, ami rohamosztagosokat lökött a földre egy hangárban. Kylo Rent egy fehér teremben, ahogy Vader sisakját nézte. Reyt, Finnt, és Poet a Sólyom pilótafülkéjében." Ladewig további tweetjeiből kiderült, hogy Kylo Ren nem viselt sisakot, és, hogy egy, az ötödik epizódban Vader által használt meditációs kamrához hasonlatos, fehér "teremben" ült. Ezen kívül Lando is felbukkant, és Rey az egyik (színfalak mögötti) jelenetben, kábelek segítségével ugrált, kezében a fénykardjával. 8 órával ezelőtt, Bomarr írta: Az MSW jelentés szerint az egyik új bolygón lesz egy nagy piac (ezaz ahol a droid-gyár működik meg ahol elvileg fogunk látni prequeles harci droidokat is). Szerintem inkább ez lesz az. Ezek nagyszerű hírek. Mind mesés és nagyon örülnék nekik. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Állítólag egy LFL-es forrás szerint a Resistance rajongók örüéni fognak a IX-nek... Arra spekulálnak, hogy feltűnik a Colossus segíteni az Ellenállásnak. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Ez úgy adja magát. A mostani rész megtekintése után szerintem logikus lenne, ha az lenne az Ellenállás bázisa az ep9-ben. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Csak néznem kellene ezt a Resistance-ot. Csak lelki erőm nincs hozzá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 11. Mi baja a lelkednek? Lassan vége az első évadnak, utána tehetsz egy próbát vele. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. A lelkemnek semmi baja nincs. Ingerenciám nincs a Resistance-hoz. Teljesen hidegen hagy ez az éra. De majd biztosan változni fog és akkor megnézem. Persze, ha feltűnik benne Ahsoka, szóljatok, mert az felgyorsíthatja a folyamatot és szedem is lefelé. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. (szerkesztve) Ezt nézzétek Boyega mit kapott JJ Abramstől. Egyből arra gondoltam, hogy ezek a vörös rohamosztagosok akár Finn lázadó katonái is lehetnek. Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Csak én látom bele a pókember hálót a sisakon lévő vonalakba? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. (szerkesztve) Direkt olyan lett, Boyega mondja is, hogy pókember mintázatú. A színe az érdekesebb, mert az egybevág a kémjelentésekben emlegetett vörös rohamosztagosokkal. Szerintem ez nem filmes kellék, csak egy ajándék. Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Boyega nagy Pókember-fan, és úgy néz ki, ezt sokan tudják róla, mert nemrég, a forgatás befejeztével Daisy Ridley is adott neki egy Oscropos, kék anyaggal teli fiolát, ami szintén kapcsolódik a Pókemberhez. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. A rohamosztagos lázadás nagyon bejönne, de így önmagában a spider-helmet csak Boyegának lehet nagy szám, én nem tudom értékelni ezt a crossover-t. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Oscar Isaac azt nyilatkozta, hogy a IX. rész a Skywalker Saga végleges lezárása lesz. https://movieweb.com/star-wars-9-franchise-ending-details-oscar-isaac/ "It is the end of the entire Skywalker saga. Nine stories. This is the culmination of the entire thing. What J.J. has done, and the entire Lucasfilm team, is gonna be incredibly fulfilling. It's also special for us because you get to learn a lot more things about these characters." 1 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. 23 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Boyega nagy Pókember-fan, és úgy néz ki, ezt sokan tudják róla, mert nemrég, a forgatás befejeztével Daisy Ridley is adott neki egy Oscropos, kék anyaggal teli fiolát, ami szintén kapcsolódik a Pókemberhez. Csak nehogy Jani Boy is átmenjen Zöld Manóba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. 8 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Oscar Isaac azt nyilatkozta, hogy a IX. rész a Skywalker Saga végleges lezárása lesz. https://movieweb.com/star-wars-9-franchise-ending-details-oscar-isaac/ "It is the end of the entire Skywalker saga. Nine stories. This is the culmination of the entire thing. What J.J. has done, and the entire Lucasfilm team, is gonna be incredibly fulfilling. It's also special for us because you get to learn a lot more things about these characters." Ha tényleg így lesz akkor nagy bulit kell csapni év végén. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. most valahogy az lett az érzésem, hogy nem maradhat Skywalker az élő erőben a rész végére. Max a kozmikusban! Szegény Ben és Leia...(?) 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Nos, mivel azt reklámozzák, hogy ezzel vége a Skywalker sagának, akkor valószínűsíthető, hogy mi lesz a két utolsó Skywlaker sorsa.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. (szerkesztve) A Redditen most erre a címre verik magukat. Szerkesztve: 2019. Március 15. - Dzséjt 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Ez a cím nekem nem tetszene... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. (szerkesztve) Nekem se nagyon. Nem túl kreatív, de tuti fake. Szerkesztve: 2019. Március 14. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Egész biztosan ez is "színes logó" (értsd: nem a szokásos sárga) lesz biztosan fake Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. Nekem se nagyon tetszene.. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. (szerkesztve) Azért remélem nem egy ilyen vagy ehhez hasonló, sablonos cím lesz végül. Mivel Oscaar megerősítette, hogy az EpIX -el véget ér a Skywalker Saga, így én a címet valahogy a Skywalkerekhez csatolnám. Korábban tippeltem egy The Bloodline End -et. Remélem bejön. Szerkesztve: 2019. Március 15. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. Hozzászólás ideje: 2019. Március 15. The Last Skywalker Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.