Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve Holnapután mozi? Vagy mi van? Mozi? Miért, lesz valami érdekes a moziban?
Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve A héten jön a "Derült égből apu" című francia film. Gondolom arra gondolt csoli. Viszont arra még plusz egy napot várni kell. Nem holnapután hanem csütörtökön jön
Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve A héten jön a "Derült égből apu" című francia film. Gondolom arra gondolt csoli. Viszont arra még plusz egy napot várni kell. Nem holnapután hanem csütörtökön jön Ja bocs, akkor csak csütörtökön mozizunk.
Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve A héten jön a "Derült égből apu" című francia film. Gondolom arra gondolt csoli. Viszont arra még plusz egy napot várni kell. Nem holnapután hanem csütörtökön jön Remélem lesz éjféli premier
Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve Holnapután mozi? Vagy mi van? Jó hogy szóltál már majdnem kiment a fejemből.... de gyerekek majd eszembe juttatják.
Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve Én bojkottálom, nem igaz, hogy már a negyedik Halálcsillaggal jönnek.
Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve Mozi? Miért, lesz valami érdekes a moziban? Állítólag.. Mi bemegyünk, lesz ami lesz. Jó hogy szóltál már majdnem kiment a fejemből.... de gyerekek majd eszembe juttatják. Miattuk, tán jobb is, hogy nem éjféli az első vetítés nem? Én bojkottálom, nem igaz, hogy már a negyedik Halálcsillaggal jönnek. Ugye?! Ráadásul ez most full ep4 nyúlásnak tűnik..
Hozzászólás ideje: 2016. December 12.8 éve Én bojkottálom, nem igaz, hogy már a negyedik Halálcsillaggal jönnek.
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Elhiszi valaki, hogy már csak 1-et kell aludni? Nehezen. Tényleg..
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Elhiszi valaki, hogy már csak 1-et kell aludni? Nekem már annyit sem, bár ez nem éppen pozitívum, éjjel meló reggel 7ig, holnap délelőtt-délután meg ZH-k.
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Ma 99 perc késésben van az a vonat, amivel holnap ilyenkor tervezek felmenni. Remélem a hétre már kikéste magát...
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Szerző Ma 99 perc késésben van az a vonat, amivel holnap ilyenkor tervezek felmenni. Remélem a hétre már kikéste magát... Nagyon drukkolok Donát! Kicsit én is izgulok azért...
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Optimizmus emberek. Han is megmondta: "optimizmus nélkül semmire sem megyünk." De azért a vonatotok ne andalogva jöjjön.
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Ma 99 perc késésben van az a vonat, amivel holnap ilyenkor tervezek felmenni. Remélem a hétre már kikéste magát... Reméljük a legjobbakat!
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Úgy néz ki sajnos, hogy végül nem tudom megoldani a közös fórumos mozizást, és Debrecenben kell megnézzem a RO-t, ráadásul egyedül, mert a családomból senki nem hajlandó addig megnézni, míg a (z állítólagos, de amúgy nem létező) hype alább nem áll. Foglalás már megvan, holnap megyek a jegyért Előre is jó szórakozást mindenkinek, én valamiért 100%-osan biztos vagyok benne, hogy istenkirály lesz!
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Reméljük, holnap nem lesz sem ónos eső, sem havazás, sem vonatkésés, és mindenki épen és időben odaér a mozihoz!
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Délelőtt még én is dolgozom. Hogy hogyan tudok majd koncentrálni, el sem tudom képzelni.
Hozzászólás ideje: 2016. December 14.8 éve Eljött a nap! Végülis...hamar eltelt az év. Este találkozunk.
Hozzászólás ideje: 2016. December 14.8 éve Én sajnos csak szombaton fogom látni a filmet. Jó szórakozást mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2016. December 14.8 éve Akkor 6-kor? [/quoteBocs nem ide akartam. Szerkesztve: 2016. December 14.8 éve - A pécsi
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.