Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Holnapután mozi? Vagy mi van? Mozi? Miért, lesz valami érdekes a moziban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. A héten jön a "Derült égből apu" című francia film. Gondolom arra gondolt csoli. Viszont arra még plusz egy napot várni kell. Nem holnapután hanem csütörtökön jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. A héten jön a "Derült égből apu" című francia film. Gondolom arra gondolt csoli. Viszont arra még plusz egy napot várni kell. Nem holnapután hanem csütörtökön jön Ja bocs, akkor csak csütörtökön mozizunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. A héten jön a "Derült égből apu" című francia film. Gondolom arra gondolt csoli. Viszont arra még plusz egy napot várni kell. Nem holnapután hanem csütörtökön jön Remélem lesz éjféli premier Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Holnapután mozi? Vagy mi van? Jó hogy szóltál már majdnem kiment a fejemből.... de gyerekek majd eszembe juttatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Én bojkottálom, nem igaz, hogy már a negyedik Halálcsillaggal jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Mozi? Miért, lesz valami érdekes a moziban? Állítólag.. Mi bemegyünk, lesz ami lesz. Jó hogy szóltál már majdnem kiment a fejemből.... de gyerekek majd eszembe juttatják. Miattuk, tán jobb is, hogy nem éjféli az első vetítés nem? Én bojkottálom, nem igaz, hogy már a negyedik Halálcsillaggal jönnek. Ugye?! Ráadásul ez most full ep4 nyúlásnak tűnik.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Én bojkottálom, nem igaz, hogy már a negyedik Halálcsillaggal jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Elhiszi valaki, hogy már csak 1-et kell aludni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Elhiszi valaki, hogy már csak 1-et kell aludni? Nehezen. Tényleg.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Elhiszi valaki, hogy már csak 1-et kell aludni? Nekem már annyit sem, bár ez nem éppen pozitívum, éjjel meló reggel 7ig, holnap délelőtt-délután meg ZH-k. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Már megint a ZH-k én túl vagyok a póton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Nekem ma MSc felvételi elbeszélgetésem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Ma 99 perc késésben van az a vonat, amivel holnap ilyenkor tervezek felmenni. Remélem a hétre már kikéste magát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Index dicséri a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Ma 99 perc késésben van az a vonat, amivel holnap ilyenkor tervezek felmenni. Remélem a hétre már kikéste magát... Nagyon drukkolok Donát! Kicsit én is izgulok azért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Optimizmus emberek. Han is megmondta: "optimizmus nélkül semmire sem megyünk." De azért a vonatotok ne andalogva jöjjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Ma 99 perc késésben van az a vonat, amivel holnap ilyenkor tervezek felmenni. Remélem a hétre már kikéste magát... Reméljük a legjobbakat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Úgy néz ki sajnos, hogy végül nem tudom megoldani a közös fórumos mozizást, és Debrecenben kell megnézzem a RO-t, ráadásul egyedül, mert a családomból senki nem hajlandó addig megnézni, míg a (z állítólagos, de amúgy nem létező) hype alább nem áll. Foglalás már megvan, holnap megyek a jegyért Előre is jó szórakozást mindenkinek, én valamiért 100%-osan biztos vagyok benne, hogy istenkirály lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Jó szórakozást neked is majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Köszike! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Reméljük, holnap nem lesz sem ónos eső, sem havazás, sem vonatkésés, és mindenki épen és időben odaér a mozihoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Délelőtt még én is dolgozom. Hogy hogyan tudok majd koncentrálni, el sem tudom képzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Este találkozunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Eljött a nap! Végülis...hamar eltelt az év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Eljött a nap! Végülis...hamar eltelt az év. Este találkozunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Én sajnos csak szombaton fogom látni a filmet. Jó szórakozást mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Akkor 6-kor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. (szerkesztve) Akkor 6-kor? [/quoteBocs nem ide akartam. Szerkesztve: 2016. December 14. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.