ati Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Azta Összekaphatná magát a Lucasfilm mert az ep 7 végi párbaj sehol se volt ehhez képest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Pont ezt éreztem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Váó, ez aztán nagyon badass! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Nagyon igényes! De kár, hogy csak a kardozásról szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Az itteni dicséretek után ennél többre számitottam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Azért ne hasonlítsuk az almát már a körtéhez, ez mégiscsak egy fan film. Annak nagyon igényes és színvonalas, de semmi több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Az itteni dicséretek után ennél többre számitottam... Az kimondottan vicces, hogy valaki szerint ilyen Star Wars filmeket kéne készíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. (szerkesztve) Az kimondottan vicces, hogy valaki szerint ilyen Star Wars filmeket kéne készíteni. A párbajoknak legalább így kéne kinézniük. Nem értem mi a vicces ezen. Vagy szerinted az ep7 párbaja látványosabb volt? Szerkesztve: 2016. Március 8. - ati Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Az EP 7-be azért elég furán nézett volna ki ha Rey vagy Finn így nyomja, nekem Rey így is kicsit túlképzett volt, még ha egész életében is a botjával játszott szabad idejében a Jakku-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. A párbajoknak legalább így kéne kinézniük. Nem értem mi a vicces ezen. Vagy szerinted az ep7 párbaja látványosabb volt? Ezerszer jobb volt, mert nem amatőrnek kinéző, pozőr végnélküli karatebemutató volt, hanem karakterek feszültek egymásnak. Olcsónak kinéző ugra-bugra helyett profi dráma. Fan munkának jó ez az alábbi videó, de ennyi. Remélhetőleg ilyen gyengén kivitelezett párbaj sose kerülhet hivatalos SW filmbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Fan videónak tényleg elmegy, de ezt komolyan moziba küldeni öngyilkosság lenne. Ahhoz képest sz*r. Az SW egyelőre még többről szól mint agyatlan hentelésről és amatőr pozőrökről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Köszi nektek, nagyjából ezt írtam volna én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. De egy átlag néző aki nem rajongó, ha beül egy sw filmre pont, hogy ilyen párbajokat akar látni. Mert űrhajókat bolygókat rengeteg más filmben láthat. De fénykard párbajt csak swben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. De egy átlag néző aki nem rajongó, ha beül egy sw filmre pont, hogy ilyen párbajokat akar látni. Mert űrhajókat bolygókat rengeteg más filmben láthat. De fénykard párbajt csak swben. Ez így van, de űrfilmből is kezd hiány lenni. Egyedül a Star Trek tartja még a frontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. E film párbajjelenete szerintem ezerszer jobb volt, mint Az ébredő Erőé. De ha Az ébredő Erő párbaját a korábbi filmekével hasonlítom össze, akkor a korábbi három élőszereplős film (I., II., III. rész párbajai) nálam köröket vernek a VII. részre. Ha ezt a kört bővítem a az animációs sorozatokra, regényekre, képregényekre, akkor még hátrébb csúszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. A párbajoknak legalább így kéne kinézniük. Nem értem mi a vicces ezen. Vagy szerinted az ep7 párbaja látványosabb volt? A párbajnak nem látványosnak kell lennie, hanem a történetet szolgálnia. Az ep7 esetében ez történt. Agyatlan látványfilmek is léteznek, az átlag néző nézze akkor azt SW helyett, ha nem tetszik neki a sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Az EP VII párbajai azért olyanok amilyenek mert nem képzett jedik párbajoznak. Nekem pont az volt a bajom hogy Rey és Finn kezdő létére még így is túl jól forgatta a kardot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. E film párbajjelenete szerintem ezerszer jobb volt, mint Az ébredő Erőé. Amikor olvasom mely művekből kellene szerinted filmet csinálni, vagy hogy ez a bohóckodás mennyivel jobb mint az EPVII párbaja, mindig hálát adok a jó égnek, hogy nem mély-rajongók készítenek SW filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Amikor olvasom mely művekből kellene szerinted filmet csinálni, vagy hogy ez a bohóckodás mennyivel jobb mint az EPVII párbaja, mindig hálát adok a jó égnek, hogy nem mély-rajongók készítenek SW filmet. Egy rajongó is tud jó SW-t készíteni, lásd Abrams. Ez szakértelem és ízlés dolga. Van, akinél ez rendelkezésre áll, van, akinél nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Amikor olvasom mely művekből kellene szerinted filmet csinálni, vagy hogy ez a bohóckodás mennyivel jobb mint az EPVII párbaja, mindig hálát adok a jó égnek, hogy nem mély-rajongók készítenek SW filmet. Egy rajongó is tud jó SW-t készíteni, lásd Abrams. Ez szakértelem és ízlés dolga. Van, akinél ez rendelkezésre áll, van, akinél nem. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik és más jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. (szerkesztve) Azért meg kell hagyni, igen jól sikerült ez a fan made videó. Vannak ettől sokkal gagyibb fan filmek. Szerkesztve: 2016. Március 10. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. (szerkesztve) "I feel it again... the call to the light" Szerkesztve: 2016. Március 11. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Ez szuper lett, bárki is készítette! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Nagyon szép rajz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. :lol: Are you an angel?! Síroooook... http://www.youtube.com/watch?v=g_H3_g9PhnM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Ez tényleg ötletes lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Nagyon elmebeteg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Na ez is agyament. "Are you smokin'?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.