Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 40 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez azért figyelemre érdemes mondat... Sokkolt nézők....a nézők nincsenek felkészülve mennyire más lesz a sorozat. A TLJ előtt is ezeket mondták. Ismerve a rajongókat, vékony lesz a jég. Remélem azért mindez jót jelent és nem fordítva. Fény derül Obi és Anakin titkos románcára. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Fény derül Obi és Anakin titkos románcára. Toleráns vagyok, de ha kiderül, hogy Obi-Wan Luke anyja, falnak megyek. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 10 hours ago, Donát said: Fény derül Obi és Anakin titkos románcára. Hát, nem láttunk még meleg férfi párt élő szereplős SW-ben. De erre aligha Obi és Ani lenne a tökéletes választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Hír: a sorozat újszerű és váratlan lesz. Rajongók: 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Engem is az szokott érdekelni, hogy nekem tetszen. Meg jó, ha tetszik ismerősöknek, bartátoknak is. De a gyűlölködők tábora olyan nagy lett az elmúlt években minden téren, hogy nagyon nehéz nem belebotlani, valami gyalázkodó véleménybe. Én is igyekszem ezeket elkerülni és saját véleményt kialakítani. De ott van az a hatás, hogy ezek az emberek igyekeznek áttolni a csalódottságukat másokra, mivel szúrja a szemüket, hogy vannak, akiknek tetszik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Azért az élőszereplős sorozatok egyelőre szerencsére elég jól összekovácsolják a rajongói tábort. Ez itt OFF de az új Boba Fett epizód úgy tűnik elég nagy általános közimádatnak örvend. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Crispian Belfrage nem mást fog alakítani, mint Darth Vader kapitányát. https://www.spotlight.com/1812-5612-2346 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Markáns, karakteres lehet rosszfiúként. Jelentsen bármit is az, hogy "Vader kapitánya". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Inkvizítorként is el tudnám képzelni, de valószínűleg birodalmi tiszt lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Május 4? 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. A THR-nél is májusi premierről tudnak: https://view.email.hollywoodreporter.com/?qs=98e2457480f4e0c6d9119e065e6fce7dff95e91f66956fcdf989c64efa89dcd27ec0570158e50571dfdeed03d89c0029479523e99bf0e5509704028b9c3230c2e50a9cfaac03c350 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. A jövő hét után talán már okosabbak leszünk, ha vége a Boba sorozatnak. Én reménykedem, hogy lassan kapunk valamit és elkezdik nyomatni a promóciós anyagokat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. 9 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: A jövő hét után talán már okosabbak leszünk, ha vége a Boba sorozatnak. Én reménykedem, hogy lassan kapunk valamit és elkezdik nyomatni a promóciós anyagokat is. Egyesek úgy tippelnek, hogy a Boba végén kapunk valamit. Mondjuk ezt nehezen képzelem el. Három esély van a sorozat premierjének bejelentésére: 1. Superbowl, itt talán debütálhatna egy rövidke teaser a sorozathoz, a végén a dátum felfedésével. Ezt annyiból kizárnám, hogy az oldalak inkább Doctor Strange, Moon Knight és Lightyear(Toy Story spin-off) teasereket suttognak. 2. Jelenleg is tart elvileg a TCA, ha jól láttam egészen február végéig. Tavaly is februárban fedte fel a Disney a streamingjének a közelgő tartalmát, ha jól emlékszem, vagy 10 sorozat dátumát felfedték - köztük a Bad Batchét is - szóval a hónap végéig megkaphatjuk a dátumot. 3. Valamikor márciusban közlik velünk. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
WebbedApe Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 5. Szerintem a TCA lesz a befutó. A Superbowl-ön egyértelmű, hogy inkább Marvel cuccokat akarnak bejelenteni. De igazából a THR elég hiteles forrás, nem hiszem, hogy mellélőnének. Spoiler Én a Bobától inkább valami Luke akadémiájáról szóló sorozat teaselését várom. Azt suttogják, hogy az új részben azért szerepelt annyit, mert itt tesztelték, hogy hosszabb ideig, több jeleneten keresztül is működik-e a CGI Luke. Megjegyzem, szerintem a Mando évadzárójához képest sokkal élethűbbre sikerült, de ez már egy kicsit offtopic. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Beszéltem imént Gollammal, azt üzeni, hogy “Kenobit akarjuk, Drágaszág, Kenobiiit!” 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megkérdeztük Grievous tábronokot, hogy ő mit szeretne. A válasza: 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Május 25.-én indul a Disney+-on. 5 percre rakták fel az sw.com-ra. 7 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. (szerkesztve) A sorozat pontosan 45 évvel az Új Remény kiadása után fog megérkezni. Szerkesztve: 2022. Február 9. - Bence1997 12 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Hello there! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Ami érdekes, hogy jelenleg a Celebration pont azon a héten lesz, amikor a sorozat indul. Durva hetünk lesz akkor. Amúgy most kicsit megnövekedett az esélye, hogy talán a Super Bowlon lesz valami teaserecske, de ha csak tavasszal lesz, nem fogok bánkódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Na végre! Akkor a TBB második évadja is nyugodtan befejeződhet addig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na végre! Akkor a TBB második évadja is nyugodtan befejeződhet addig. Szerintem a TBB ezzel fog párhuzamosan menni. Hacsak nem szedik két felé az animációs sorozatot(mondjuk 8 rész a Kenobi előtt, 8 rész utána). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szerintem a TBB ezzel fog párhuzamosan menni. Hacsak nem szedik két felé az animációs sorozatot(mondjuk 8 rész a Kenobi előtt, 8 rész utána). Remélem nem. Az Obi-Wan mellé bármi más SW tartalmat betenni, felér egy öngyilkossággal. Szerkesztve: 2022. Február 10. - Ody Mandrell 1 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 11 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A sorozat pontosan 45 évvel az Új Remény kiadása után fog megérkezni. A kezében egy fénykard lenne? Anakiné? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: A kezében egy fénykard lenne? Anakiné? Én is néztem. Szerintem az. Az övé nem ilyen. Meg is figyelhető Kenobi kardjának sziluettje az "i" betű, egy ilyen távoli képen is látszana, ha a sajátját tartaná a kezében, mert annak a nyaka olyan keskenyre van "esztergálva", Anakiné viszont sokkal hengerszerűbb. Szerkesztve: 2022. Február 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
WebbedApe Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 17 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szerintem a TBB ezzel fog párhuzamosan menni. Hacsak nem szedik két felé az animációs sorozatot(mondjuk 8 rész a Kenobi előtt, 8 rész utána). Valamelyik Insiderben azt írták hogy 2022 tavasza, szóval szerintem a TBB még az Obi-wan előtt le fog futni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Jó lenne mert 2 napja nincs új Star Wars amit lehetne nézni 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 11 perccel korábban, NorbiLordi írta: Jó lenne mert 2 napja nincs új Star Wars amit lehetne nézni Olvassá HR-t. 18 perccel korábban, WebbedApe írta: Valamelyik Insiderben azt írták hogy 2022 tavasza, szóval szerintem a TBB még az Obi-wan előtt le fog futni. Ha rövid az évad vagy egybe rakják ki, akkor persze. De eddig nem ezt tapasztaltuk. Az is hetiben fog jönni és valószínűleg legalább 12 részből fog állni. De ezt a sorozat saját topikjában beszéljük majd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Olvassá HR-t. Azt csinálom, de az nem tart ki a Kenobi-ig 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.