Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 23. Hozzászólás ideje: 2018. December 23. Én is úgy érzem, hogy a GoT -os srácok filmje előbb fog jönni, hiszen a GoT utolsó évada áprilisban érkezik, onnantól pedig ráállhatnak teljesen a SW filmjeikre. Míg Riannek a jövő év is majdhogynem 0 előrehaladással fog bírni - aztán meg kitudja, meglátjuk. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Nagyon adnám, ha Rian a Jedi-Sith háborúk idejébe kalauzolna el bennünket. Szerintem ezt a rajongók is baromira értékelnék. Látványban nem lenne hiány. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. (szerkesztve) 1 órával korábban, Kenobi tábornok írta: Nagyon adnám, ha Rian a Jedi-Sith háborúk idejébe kalauzolna el bennünket. Szerintem ezt a rajongók is baromira értékelnék. Látványban nem lenne hiány. Én az Ep8 után rögtön arra gondoltam, hogy a trilógiája az Első Jedik világába visz majd. Csak gondoljunk bele, Ahch-to, az Első Jedi/Primal Jedi szimbólum, az első Jedi-templom. Ezek nekem azt sugallják, hogy még foglalkozik velük talán a trilógiájában. Mondjuk én egyszer azt álmodtam, hogy Rian trilógiája egy házaspárról szól, akik véletlen folytán az Ahch-to -n kötnek ki és az első jedikkel - vagyis hát azok leszármazottaival - találkoznak és rákell venniük őket, hogy segítenek a Galaxisnak, mert egy közelgő háború közeleg. Aztán végül megalakul a Régi Köztársaság, majd ugrás és jön a Százéves háború, a sithek születése stb. Igen, ez fura álom volt, de megmaradt. Szerkesztve: 2019. Január 2. - Bence1997 1 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 23 perccel korábban, Bence1997 írta: Mondjuk én egyszer azt álmodtam, hogy Rian trilógiája egy házaspárról szól, akik véletlen folytán az Ahch-to -n kötnek ki és az első jedikkel - vagyis hát azok leszármazottaival - találkoznak és rákell venniük őket, hogy segítenek a Galaxisnak, mert egy közelgő háború közeleg. Aztán végül megalakul a Régi Köztársaság, majd ugrás és jön a Szűzéves háború, a sithek születése stb. Igen, ez fura álom volt, de megmaradt. Az biztos, hogy fura, de ez alapján jó álom lehetett Amúgy a régmúlt időszaka olyan ziccer, amit vétek lenne kihagyni. Szerintem azzal még a jelenleginél is magasabbra lehetne repíteni a SW-t, gyakorlatilag a határ a csillagos ég. Abban az érában olyan potenciál van, amivel a SW minden franchise-t felülmúlhatna. Jedik és sithek tömkelege, egyéb Erőhasználók, ősi misztikum, mandalore-háborúk stb.. És azt se felejtsük el, hogy utóbbi vonal indult egyetlen vagány páncéllal, aztán kaptunk hozzá egy fejvadászt, akinek a klónjaiból lett felépítve egy sereg, a TCW-ban és a Rebels-ben már komplett sztoriszálak lettek Mandalore-nak szentelve, a TCW-ban még "csak" új karakterek, helyszínek és fegyverek kerültek elő ennek kapcsán, a Rebels-ben már az egyik főszereplő konkrétan mandalore-i, azóta pedig már készül egy új élőszereplős sorozat is, aminek ez a központi témája. Azért ez elég beszédes. 30 perccel korábban, Bence1997 írta: Csak gondoljunk bele, Ahch-to, az Első Jedi/Primal Jedi szimbólum, az első Jedi-templom. Ezek nekem azt sugallják, hogy még foglalkozik velük talán a trilógiájában. És akkor ezt még egészítsük ki azzal, hogy az Erő misztériuma milyen szinten el lett mélyítve az animációs sorozatokban is. Továbbá új Erőhasználó szervezetekkel is megismerkedhettünk a RO-ban és a ST-ban. Plusz még volt itt pár fejezet a sith történelemkönyvekből (Moraband, Bane, Malachor), de a jedik múltjáról is megtudtunk ezt-azt. Őszintén szólva, én baromi csalódott lennék, ha pár éven belül nem kapnánk olyan elsővonalas SW alkotásokat, amelyek a fenti témákat, és így praktikusan az említett időszakot pedzegetnék. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 52 perccel korábban, Bence1997 írta: Szűzéves háború Hmm? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 26 perccel korábban, Yoda József írta: Hmm? 1 órával korábban, Bence1997 írta: Szűzéves háború Na ilyen az, amikor az á és az ű betű egymás mellett van. De persze egy szűzháború se lenne rossz. 46 perccel korábban, pb69 írta: És akkor ezt még egészítsük ki azzal, hogy az Erő misztériuma milyen szinten el lett mélyítve az animációs sorozatokban is. Továbbá új Erőhasználó szervezetekkel is megismerkedhettünk a RO-ban és a ST-ban. Plusz még volt itt pár fejezet a sith történelemkönyvekből (Moraband, Bane, Malachor), de a jedik múltjáról is megtudtunk ezt-azt. Őszintén szólva, én baromi csalódott lennék, ha pár éven belül nem kapnánk olyan elsővonalas SW alkotásokat, amelyek a fenti témákat, és így praktikusan az említett időszakot pedzegetnék. Szerintem szinte 100%, hogy az ősidők lesznek bemutatva mind Riannél, mind a GoT -os fiúknál. Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Kíváncsi leszek arra a GoT rendezőpáros filmsorozatra, mert sztem több harcra, és háborúra lehet majd számítani, meg persze erős karakterekre. És hát nyilván Rian trilógiája is várós lesz, igen nekem nagyrészt nem tetszett a VIII.rész, de ezt betudom annak, hogy folytonosan váltakoznak a rendezők és a forgatókönyvírók. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Ha ilyen, úgymond háborús filmek lesznek, akkor szívesen látnám főbb szerepekben például Tom Hardy-t vagy Jon Bernthal-t. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Ennek a topiknak hol van az előzménye? A trilógiát még az EpVIII előtt bejelentették, de sehol sem találom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. (szerkesztve) 15 perccel korábban, Donát írta: Ennek a topiknak hol van az előzménye? A Star Wars Saga jövője topikban. 13. oldalon kezdve. Szerkesztve: 2019. Január 2. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. (szerkesztve) Azokat át is lehetne pakolni ide. SZERK.: megtörtént. Szerkesztve: 2019. Január 3. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Mi van, ha Rian trilógiája az Ismeretlen régiókban fog játszódni, párhuzamosan ep1-ep6-os időszakkal, vagy annak egy részével. És többek között Snoke múltjának részletes kibontására is sor kerülhetne. Annyira keveset tudunk az egész helyről, hogy nagyon kéne már valami oda. "Soha nem látott szereplők, a galaxis soha nem látott helyszínén" Nem zárja ki semmi ezt a lehetőséget. Így a köztársaságnak (I-III), a birodalomnak (IV-VI), és az ismeretlen régióknak (Rian I-Rian III) is meglenne a maga trilógiája, a VII-XI pedig egyfajta összekötő-lezáró trilógia lenne. 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Mi van, ha Rian trilógiája az Ismeretlen régiókban fog játszódni, párhuzamosan ep1-ep6-os időszakkal, vagy annak egy részével. És többek között Snoke múltjának részletes kibontására is sor kerülhetne. Ez szerintem marha jó lenne. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Viszont Rian anno azt mondta hogy a trilógiája egyáltalán nem kapcsolódik a Skywalker Sagahoz és pont az érdekli az egészben hogy egy teljesen új dolog lesz. Persze menetközben ez akár változhatott is. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Viszont Rian anno azt mondta hogy a trilógiája egyáltalán nem kapcsolódik a Skywalker Sagahoz és pont az érdekli az egészben hogy egy teljesen új dolog lesz. Persze menetközben ez akár változhatott is. Érthette azt "bizonyos szemszögből nézve" is 2 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. 2019. 01. 17. - 18:04, Yoda József írta: Mi van, ha Rian trilógiája az Ismeretlen régiókban fog játszódni, párhuzamosan ep1-ep6-os időszakkal, vagy annak egy részével. És többek között Snoke múltjának részletes kibontására is sor kerülhetne. Én sokkal jobban örülnék neki, ha tényleg egy teljesen új érának a kibontásába kezdenének bele. Nemcsak abból a 60-70 évből áll a SW világa, úgyis lesz még rengeteg mód ezen időszakok bővítésére is, most már jöhetne valami totál új vonal. A sithek vagy jedik múltja szerintem mindenkit érdekel, ahogyan a sith vagy mandalore háborúk is. Ezekből a témákból szinte bármilyen filmeket ki lehet hozni, tökéletes alapanyagok. Lehetnek látványos harcok, Erőhasználók és egyéb küzdőfelek, alvilági témák, politika, személyes drámák, nagy háborúk stb.. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. @pb69 Arról szerintem a Trónok harca-páros trilógiája fog szólni. De akkor finomítom: az egyik készülő trilógia az Ismeretlen Régió történelmét fogja elmesélni. Ez az én tippem. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. 1 órával korábban, pb69 írta: vagy mandalore háborúk is Főleg jó lenne, ha a Mandalorian felvezetné a kultúrát és a nép hátterét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. 10 perccel korábban, Yoda József írta: De akkor finomítom: az egyik készülő trilógia az Ismeretlen Régió történelmét fogja elmesélni. Ez az én tippem. Az aztán tényleg totál új vonal lenne. Persze a fene tudja, hogy mekkora nyomot hagyott abban a régióban Ezra és Thrawn. Már ha odakerültek. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Hát remélem oda kerültek és nem egy másik galaxisba. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Hozzászólás ideje: 2019. Február 6. Iger a mostani konferencián megerősítette, hogy nagyon elégedettek Rian-nel. Mivel főleg a jövőről szólt az esemény, szerintem ez elég egyértelmű jel, hogy Rian projektje nincs veszélyben. 7 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Volt egy alaptalan pletyka, hogy Rian már nem dolgozik tovább a trilógiáján. Rian Twitteren megerősítette, hogy ebből egy szó se igaz. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Remélhetőleg a sok barom nem fúrja meg. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Remélhetőleg a sok barom nem fúrja meg. Rian kitartóbb annál hogy az ilyen barmok miatt feladja. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. A fogadtatása és az egész forgatás érdekes lesz. A szokásos bojkott f@szsággal és a többi beteg dologgal. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Azokat a baromságokat "szeretem" igazán olvasni, melyek azt állítják, hogy mivel Az utolsó Jedik bevételben jóval Az ébredő Erő alatt teljesített, meg aztán jött a Solo szolid fogadtatása, ezért levonható a következtetés, hogy Az utolsó Jedik minden idők leggyűlöltebb Star Wars filmje, mindenki utálja, a franchise vak vágányon van. Csak azért "szeretem", mert jól megnevettetnek az ökörségükkel. Elképesztő, hogy vannak olyanok, akik egy film sikerességét/sikertelenségét egybemossák a film minőségével, holott közük nincs egymáshoz. Az utolsó Jedik akkor is tetszett volna, ha csak a Solohoz hasonló bevételt ért volna el. És a Solo is tetszik a szolid fogadtatása ellenére. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Nagy következtetés nem vonható le, maximum a troll mérő leng ki jobban. Rian trilogiája különben is még sok év múlva jön. Ki tudja mi lesz akkor a vélekedés és ki lesz közellenség az egyre vénülő "rajongók" szemében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Ha Benioff és Weiss megelőzik Johnsont az új filmekkel, akkor ők fogják tönkre tenni a gyerekkorukat éppen. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hányszor lehet egy embernek tönkre tenni a gyerekkorát? 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. 9 perccel korábban, Dzséjt írta: Ha Benioff és Weiss megelőzik Johnsont az új filmekkel, akkor ők fogják tönkre tenni a gyerekkorukat éppen. Pláne ha visszamegyünk az Old Republic idejére, de úgy hogy az egész szembe fog menni a KOTOR-ral (már pedig ha visszamegyünk abba a korba akkor tuti hogy nem egy videojáték adaptációját fogjuk látni). Akkor Benioffék lesznek az új főellenség 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.