Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is úgy érzem, hogy a GoT -os srácok filmje előbb fog jönni, hiszen a GoT utolsó évada áprilisban érkezik, onnantól pedig ráállhatnak teljesen a SW filmjeikre. Míg Riannek a jövő év is majdhogynem 0 előrehaladással fog bírni - aztán meg kitudja, meglátjuk.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Kenobi tábornok írta:

Nagyon adnám, ha Rian a Jedi-Sith háborúk idejébe kalauzolna el bennünket. Szerintem ezt a rajongók is baromira értékelnék. :) Látványban nem lenne hiány.

Én az Ep8 után rögtön arra gondoltam, hogy a trilógiája az Első Jedik világába visz majd. Csak gondoljunk bele, Ahch-to, az Első Jedi/Primal Jedi szimbólum, az első Jedi-templom. Ezek nekem azt sugallják, hogy még foglalkozik velük talán a trilógiájában.

Mondjuk én egyszer azt álmodtam, hogy Rian trilógiája egy házaspárról szól, akik véletlen folytán az Ahch-to -n kötnek ki és az első jedikkel - vagyis hát azok leszármazottaival - találkoznak és rákell venniük őket, hogy segítenek a Galaxisnak, mert egy közelgő háború közeleg. Aztán végül megalakul a Régi Köztársaság, majd ugrás és jön a Százéves háború, a sithek születése stb. Igen, ez fura álom volt, de megmaradt. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Bence1997 írta:

Mondjuk én egyszer azt álmodtam, hogy Rian trilógiája egy házaspárról szól, akik véletlen folytán az Ahch-to -n kötnek ki és az első jedikkel - vagyis hát azok leszármazottaival - találkoznak és rákell venniük őket, hogy segítenek a Galaxisnak, mert egy közelgő háború közeleg. Aztán végül megalakul a Régi Köztársaság, majd ugrás és jön a Szűzéves háború, a sithek születése stb. Igen, ez fura álom volt, de megmaradt. :D

Az biztos, hogy fura, de ez alapján jó álom lehetett :)

Amúgy a régmúlt időszaka olyan ziccer, amit vétek lenne kihagyni. Szerintem azzal még a jelenleginél is magasabbra lehetne repíteni a SW-t, gyakorlatilag a határ a csillagos ég. Abban az érában olyan potenciál van, amivel a SW minden franchise-t felülmúlhatna.

Jedik és sithek tömkelege, egyéb Erőhasználók, ősi misztikum, mandalore-háborúk stb.. És azt se felejtsük el, hogy utóbbi vonal indult egyetlen vagány páncéllal, aztán kaptunk hozzá egy fejvadászt, akinek a klónjaiból lett felépítve egy sereg, a TCW-ban és a Rebels-ben már komplett sztoriszálak lettek Mandalore-nak szentelve, a TCW-ban még "csak" új karakterek, helyszínek és fegyverek kerültek elő ennek kapcsán, a Rebels-ben már az egyik főszereplő konkrétan mandalore-i, azóta pedig már készül egy új élőszereplős sorozat is, aminek ez a központi témája. Azért ez elég beszédes.

30 perccel korábban, Bence1997 írta:

Csak gondoljunk bele, Ahch-to, az Első Jedi/Primal Jedi szimbólum, az első Jedi-templom. Ezek nekem azt sugallják, hogy még foglalkozik velük talán a trilógiájában.

És akkor ezt még egészítsük ki azzal, hogy az Erő misztériuma milyen szinten el lett mélyítve az animációs sorozatokban is. Továbbá új Erőhasználó szervezetekkel is megismerkedhettünk a RO-ban és a ST-ban. Plusz még volt itt pár fejezet a sith történelemkönyvekből (Moraband, Bane, Malachor), de a jedik múltjáról is megtudtunk ezt-azt.

Őszintén szólva, én baromi csalódott lennék, ha pár éven belül nem kapnánk olyan elsővonalas SW alkotásokat, amelyek a fenti témákat, és így praktikusan az említett időszakot pedzegetnék.

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Yoda József írta:

Hmm? :hehe:

1 órával korábban, Bence1997 írta:

Szűzéves háború

Na ilyen az, amikor az á és az ű betű egymás mellett van. :lol: De persze egy szűzháború se lenne rossz. :P

46 perccel korábban, pb69 írta:

És akkor ezt még egészítsük ki azzal, hogy az Erő misztériuma milyen szinten el lett mélyítve az animációs sorozatokban is. Továbbá új Erőhasználó szervezetekkel is megismerkedhettünk a RO-ban és a ST-ban. Plusz még volt itt pár fejezet a sith történelemkönyvekből (Moraband, Bane, Malachor), de a jedik múltjáról is megtudtunk ezt-azt.

Őszintén szólva, én baromi csalódott lennék, ha pár éven belül nem kapnánk olyan elsővonalas SW alkotásokat, amelyek a fenti témákat, és így praktikusan az említett időszakot pedzegetnék.

Szerintem szinte 100%, hogy az ősidők lesznek bemutatva mind Riannél, mind a GoT -os fiúknál. :)

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi leszek arra a GoT rendezőpáros filmsorozatra, mert sztem több harcra, és háborúra lehet majd számítani, meg persze erős karakterekre.

És hát nyilván Rian trilógiája is várós lesz, igen nekem nagyrészt nem tetszett a VIII.rész, de ezt betudom annak, hogy folytonosan váltakoznak a rendezők és a forgatókönyvírók.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Mi van, ha Rian trilógiája az Ismeretlen régiókban fog játszódni, párhuzamosan ep1-ep6-os időszakkal, vagy annak egy részével. És többek között Snoke múltjának részletes kibontására is sor kerülhetne. 

Annyira keveset tudunk az egész helyről, hogy nagyon kéne már valami oda. "Soha nem látott szereplők, a galaxis soha nem látott helyszínén"

Nem zárja ki semmi ezt a lehetőséget. 

Így a köztársaságnak (I-III), a birodalomnak (IV-VI), és az ismeretlen régióknak (Rian I-Rian III) is meglenne a maga trilógiája, a VII-XI pedig egyfajta összekötő-lezáró trilógia lenne. 

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Yoda József írta:

Mi van, ha Rian trilógiája az Ismeretlen régiókban fog játszódni, párhuzamosan ep1-ep6-os időszakkal, vagy annak egy részével. És többek között Snoke múltjának részletes kibontására is sor kerülhetne. 

Ez szerintem marha jó lenne.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Viszont Rian anno azt mondta hogy a trilógiája egyáltalán nem kapcsolódik a Skywalker Sagahoz és pont az érdekli az egészben hogy egy teljesen új dolog lesz. Persze menetközben ez akár változhatott is.

Érthette azt "bizonyos szemszögből nézve" is :P

Hozzászólás ideje:
2019. 01. 17. - 18:04, Yoda József írta:

Én sokkal jobban örülnék neki, ha tényleg egy teljesen új érának a kibontásába kezdenének bele. Nemcsak abból a 60-70 évből áll a SW világa, úgyis lesz még rengeteg mód ezen időszakok bővítésére is, most már jöhetne valami totál új vonal.

A sithek vagy jedik múltja szerintem mindenkit érdekel, ahogyan a sith vagy mandalore háborúk is. Ezekből a témákból szinte bármilyen filmeket ki lehet hozni, tökéletes alapanyagok. Lehetnek látványos harcok, Erőhasználók és egyéb küzdőfelek, alvilági témák, politika, személyes drámák, nagy háborúk stb.. 

Hozzászólás ideje:

@pb69

Arról szerintem a Trónok harca-páros trilógiája fog szólni. 

De akkor finomítom: az egyik készülő trilógia az Ismeretlen Régió történelmét fogja elmesélni. Ez az én tippem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
10 perccel korábban, Yoda József írta:

De akkor finomítom: az egyik készülő trilógia az Ismeretlen Régió történelmét fogja elmesélni. Ez az én tippem.

Az aztán tényleg totál új vonal lenne. Persze a fene tudja, hogy mekkora nyomot hagyott abban a régióban Ezra és Thrawn. Már ha odakerültek. :D 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Remélhetőleg a sok barom nem fúrja meg. 

Rian kitartóbb annál hogy az ilyen barmok miatt feladja.:D

Hozzászólás ideje:

Azokat a baromságokat "szeretem" igazán olvasni, melyek azt állítják, hogy mivel Az utolsó Jedik bevételben jóval Az ébredő Erő alatt teljesített, meg aztán jött a Solo szolid fogadtatása, ezért levonható a következtetés, hogy Az utolsó Jedik minden idők leggyűlöltebb Star Wars filmje, mindenki utálja, a franchise vak vágányon van. Csak azért "szeretem", mert jól megnevettetnek az ökörségükkel. Elképesztő, hogy vannak olyanok, akik egy film sikerességét/sikertelenségét egybemossák a film minőségével, holott közük nincs egymáshoz. Az utolsó Jedik akkor is tetszett volna, ha csak a Solohoz hasonló bevételt ért volna el. És a Solo is tetszik a szolid fogadtatása ellenére.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagy következtetés nem vonható le, maximum a troll mérő leng ki jobban. :D

Rian trilogiája különben is még sok év múlva jön. Ki tudja mi lesz akkor a vélekedés és ki lesz közellenség az egyre vénülő "rajongók" szemében. 

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ha Benioff és Weiss megelőzik Johnsont az új filmekkel, akkor ők fogják tönkre tenni a gyerekkorukat éppen. :evil:

Pláne ha visszamegyünk az Old Republic idejére, de úgy hogy az egész szembe fog menni a KOTOR-ral (már pedig ha visszamegyünk abba a korba akkor tuti hogy nem egy videojáték adaptációját fogjuk látni). Akkor Benioffék lesznek az új főellenség :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.