Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Én a Star Trek II: Wrath of Khanban láttam először, mint Saavik hadnagy. És hű de rühelem a mai napig, hogy a harmadik részre teljesen más játszotta. RIP Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 45 éves korában elhunyt Annie Wersching, aki nem csak a The Last of Us című játékban alakítiotta Tess-t, de olyan sorozatokban láthattuk fontosabb szerepekben, mint a 24 (Renee Walker), a Star Trek: Picard (Borg királynő - ez volt az utolsó előtti szerepe, míg élete első szerepét a Star Trek: Enterprise-ban kapta) és a The Vampire Diaries (Lily Salvatore). Nyugodjon békében. És elhunyt Lisa Loring is 64 évesen. Az ő neve talán kevéssé ismert, de ő volt az első élőszereplős Wednesday Addams az 1964-1966 között, két évadon és 64 epizódon át futó The Addams Family-ben. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Páran már tudjátok a szomorú hírt. Sajnos tegnap éjjel meghalt az édesapám. Borzasztó volt a tegnap este, várni a halottszállítót( 2 óra múlva jöttek) tudván hogy a kis szobában fekszik. Aztán látni hogy zsákban kiviszik. Neki már jobb , szegényt már minden rák kínozta. Szerintem nagyon még nem fogtam fel hogy már nincsenek szüleim. Jelenleg csak nagy ürességet és szomorúságot érzek. Mikor kicsik vagyunk, gyerekek azt hisszük hogy a szüleink örökké fognak élni, de hát ez nem így van. Remélem mindketten már egy jobb helyen vannak. 12 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Őszinte részvétem, @Frenkie! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Részvétem, @Frenkie. Szörnyű lehet most neked. Ilyenkor szörnyű üresség és valami mély fájdalom járja át az embert. Borzasztó érzés. Tudom, mert átéltem. 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Őszinte részvétem Frenkie, egy szülőt elveszíteni, a legnagyobb trauma az életben. Nekem ma szegény nagybátyám halt meg, 72 évesen. Szíven ütött nagyon. 12 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Részvétem, @Iqvi. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Részvétem, @Iqvi, és neked is kitartást, @Frenkie. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Őszinte részvétem Frenkie, egy szülőt elveszíteni, a legnagyobb trauma az életben. Nekem ma szegény nagybátyám halt meg, 72 évesen. Szíven ütött nagyon. Köszönöm. Részvétem a nagybátyád miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Hozzászólás ideje: 2023. Március 3. Részvétem, Iqvi. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Részvétem, @Frenkie és @Iqvi. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Részvétem, Frenkie és Iqvi. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Őszinte részvétem Frenkie és Iqvi. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Részvétem @Frenkie és @Iqvi 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Őszinte részvétem @Frenkieés @Iqvi 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 17. Hozzászólás ideje: 2023. Március 17. Meghalt a Horizon: Zero Dawn-ban és a Horizon: Forbidden Westben Sylenst alakító Lance Reddick. 5 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Ne már, most ledöbbentem... Én eredetileg a Fringe c. sorozatből ismertem, majd a Horizon: Zero Dawnból, végül pedig a Netflix alulértékelt Resident Evil sorozatából, és mindegyik szerepben zseniális volt! Isten nyugosztalja. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Én a LOST-ban láttam először. Aztán a Fringe-ben és azokon kívül még a John Wick muvikban, a harmadik Támadás a Fehér Ház ellen muviban, a Jonah Hex-ben és a Castle plusz a Feketelista soriban. Béke poraira! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Tegnap engem is lesokkolt a hír. Én a John Wick-filmekből ismerem legjobban és kedveltem meg a mindent elintéző recepciós szerepében. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. A Lost-ban láttam őt először. R.I.P. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Elhunyt Vágó István. Isten nyugosztalja. 9 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Generációk nőttek fel a kvízműsorain, köztük az enyém. Nem igazán tudok mondani más műsorvezetőt, aki hasonló szerepben tűnt fel, és ekkora ikon volt. Nyugodjon békében! 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Béke poraira. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Nagyon meglepett a hír, hirtelen azt hittem kamu, hisz tudtommal semmilyen betegsége nem volt. Még tegnap is volt több Facebook posztja Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Ennyi idősen sajnos bármikor beüthet egy szívroham vagy ilyesmi, gondolom vele is hasonló történt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Mindig azok mennek el akiknek nem kellene és azok élnek, akiknek..... 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Nagyon sajnálom, gyerekkorom óta szerettem a műsorait. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Nyugodjék békében. szegény. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Aki esetleg nem látta érdemes megnéznie: 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.