Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Lenci írta: az lenne a legnagyobb megvezetés, ha nem lenne megvezetés Mindig az a leggyanúsabb aki nem ganyús. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerintem is Ben lenne a leglogikusabb Skywalker, bár akkor felmerülne, hogy visszatér a Világos Oldlara. Az meg Anakin után nem lenne túl érdekes/eredeti húzás. Plusz (bár ez csak a személyes véleményem: sem neki, sem Vadernek nem járt volna megváltás a tettei után). Akik még szóba jöhetnek, azok Anakin és Luke (Erő-szellem formában természetesen), illetve egy esetleges rejtett leszármazott. De én bízom benne, hogy Rey megmarad "senki"-nek, noha régebben reménykedbem a Skywalker/Solo származásában. Az Ep7-8 után azonban azt mondom, hogy Rey története és karaktere úgy teljesedik ki igazán, ha nem csinálnak Skywalker/Solo vagy egyéb lányt belőle. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Egyébként mit gondoltok Kylo sisakjáról, a képeken sem volt rajta, amit a panel közben láthattunk és a trailerben látható jelenetben sem, mégis volt ott egy szőrös kezű illető, aki összerakta...? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Totál kavarodásban vagyok. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Mindig az a leggyanúsabb aki nem ganyús. Vagy csak azt akarják,hogy ő legyen gyanús. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Amúgy a cím tényleg fura mert olyan mintha valaminek a kezdete lenne és nem a lezárása. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Palpatine: Lehet Snoke is "csak" Palpatine tanítványa volt, azt láthattuk már, hogy a Sithek a sírjukhoz kötik a szellemüket, ha az a HCS II akkor ez lehet szerintem. A cím: Kylot kimosdatni az apagyilkosságból szerintem necces, annak milyen morális üzenete van?! Ha J.J. olyan irányba viszi a történetet amire gondolok akkor szentté avattatom Kylo hajói nem férnek el a képek egy hszbe szóval 2 lesz 2. 4 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Üdv újra közöttünk, Cupsy! 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A cím zavarba ejtő. Skywalker rise? Mintha valaminek a kezdete lenne. Ott a The Dark Knight Rises, szintén trilógia zárófilm, és annak a címében is ott a rise szó. Ez ugye felemelkedést jelent. Az SW címek egyike-másika azért elég elvont (The Phantom Menace, A New Hope, The Force Awakens), szóval szerintem itt sem feltétlen kell szó szerint egy Skywalkerre gondolni. Lehet, hogy spirituális értelemben értendő a dolog, teszem azt beáll az egyensúly az Erőben a Skywalkerek által. 2 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Amúgy az a cumó a tengerben jóval kisebbnek néz ki akár azelső halálcsillag "fegyvertányérjánál" is. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Most fogyasztottam le a mobilnetem félig. Ez nagyon jól össze lett rakva, nagyon hatásvadász, az már tuti. Beindultak rendesen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Tarzaan írta: Amúgy az a cumó a tengerben jóval kisebbnek néz ki akár azelső halálcsillag "fegyvertányérjánál" is. Ezt mégis miből sikerült leszűrni? Az égvilágon nincs semmi viszonyítási alap azon a képkockán, hogy be tudjuk lőni a méretét. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Valaki amúgy felvetette, hogy a Skywalker a címben egy új rendet jelent. A jedik ideje lejárt, egy új szekta nő ki a gyökerükből Rey által: a Skywalkerek. 1 1 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: Ott a The Dark Knight Rises, szintén trilógia zárófilm, és annak a címében is ott a rise szó. Ez ugye felemelkedést jelent. Az SW címek egyike-másika azért elég elvont (The Phantom Menace, A New Hope, The Force Awakens), szóval szerintem itt sem feltétlen kell szó szerint egy Skywalkerre gondolni. Lehet, hogy spirituális értelemben értendő a dolog, teszem azt beáll az egyensúly az Erőben a Skywalkerek által. Igen, nekem valami ilyesmi ugrott be elsőre, amikor a címet megpillantottam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Amúgy az a bolygó, ahol a banda (Rey, Poe, Finn, Chewie, BB-8 és C-3PO) van igen gyanús, hogy a Batuu lesz. Nagyon kíáncsi vagyok rá. Bár regényből már ismerem, kíváncsi vagyok rá a képernyőn is. Mert bár erdős/sziklás bolygó, kellően egyedi is. A sivatagos helyszín gonolom/remélem a Tatooine lesz. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Valaki amúgy felvetette, hogy a Skywalker a címben egy új rendet jelent. A jedik ideje lejárt, egy új szekta nő ki a gyökerükből Rey által: a Skywalkerek. Ne már. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Darth Sky írta: Amúgy az a bolygó, ahol a banda (Rey, Poe, Finn, Chewie, BB-8 és C-3PO) van igen gyanús, hogy a Batuu lesz. Nagyon kíáncsi vagyok rá. Bár regényből már ismerem, kíváncsi vagyok rá a képernyőn is. Mert bár erdős/sziklás bolygó, kellően egyedi is. Ráadásul ez elvileg a film legeleje lesz. Valami korai kaland a Batuu-n jól illene nyitásnak. Most először láthatnánk együtt a nagy triót! 4 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 5 perccel korábban, Dzséjt írta: Ott a The Dark Knight Rises, szintén trilógia zárófilm, és annak a címében is ott a rise szó. Ez ugye felemelkedést jelent. Az SW címek egyike-másika azért elég elvont (The Phantom Menace, A New Hope, The Force Awakens), szóval szerintem itt sem feltétlen kell szó szerint egy Skywalkerre gondolni. Lehet, hogy spirituális értelemben értendő a dolog, teszem azt beáll az egyensúly az Erőben a Skywalkerek által. Jó példa, és ahogy ott ér véget ugye mindig kell lenni egy Batmannak, és a végén lesz is. Úgy néz ki itt is lesz valaki Skywalker csak máshogy értve. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 5 perccel korábban, Darth Sky írta: Üdv újra közöttünk, Cupsy! "No one's ever really gone" 5 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Aha... Nézd már, milyen csinos nyakbavaló került elő. 4 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Bomarr írta: Ráadásul ez elvileg a film legeleje lesz. Valami korai kaland a Batuu-n jól illene nyitásnak. Most először láthatnánk együtt a nagy triót! Hasonlítani fog a az EPVI elejéhez. 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Yoda József írta: Ezt mégis miből sikerült leszűrni? Az égvilágon nincs semmi viszonyítási alap azon a képkockán, hogy be tudjuk lőni a méretét. Hogya fenébe ne lenne. Eleve látszanak mögötte is a sziklák, meg a köd, meg a hullámok fodrai a roncselőtt. Az RO-ból meg elég jól látjuk, hogy az első HCS tányérja mekkora böhöm egy csillagrombólóhoz képest is. Egyértelmű, hogy az a cucc max pár kilóméterre van tőlük, a tányér átmérője is max 2-3 km lehet. A telteje ugyan már a felhők közt van, de a Kékestető is sokszor a felhőalap fölöttvan. Ez a cucc SOKKAL kisebb a HCS-k tányérjánál. Ha ez mégis az, JJ nagyon elrontotta az arányokat, ahogy amúgy a Starkillar Base-nél is tette. 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nagyon sok apróság van, ami még nagyon tetszik a trailerben, Kylo ahogy a fénykardjának a keresztvasas részével teríti le azt a fickót (Ren-t?), vagy az Ep. IV-es medál feltűnése... egyébként R2 nem szerepelt egy képkockán sem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Darth Cupsy írta: "No one's ever really gone" Jó, hogy visszajöttél. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Aha... Nézd már, milyen csinos nyakbavaló került elő. Akkor ezért volt olyan ismerős. Először mindenáron a Crimson Dawn logóját akartam belelátni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Tarzaan írta: Egyértelmű, hogy az a cucc max pár kilóméterre van tőlük, a tányér átmérője is max 2-3 km lehet. A telteje ugyan már a felhők közt van, de a Kékestető is sokszor a felhőalap fölöttvan. Hát szerintem meg egyáltalán nem ilyen egyértelmű, hogy mennyire van messze. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Ideje azt a medált végre Chewie -nak odaadni. 1 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 3 perccel korábban, Tarzaan írta: Hogya fenébe ne lenne. Eleve látszanak mögötte is a sziklák, meg a köd, meg a hullámok fodrai a roncselőtt. Az RO-ból meg elég jól látjuk, hogy az első HCS tányérja mekkora böhöm egy csillagrombólóhoz képest is. Egyértelmű, hogy az a cucc max pár kilóméterre van tőlük, a tányér átmérője is max 2-3 km lehet. A telteje ugyan már a felhők közt van, de a Kékestető is sokszor a felhőalap fölöttvan. Ez a cucc SOKKAL kisebb a HCS-k tányérjánál. Ha ez mégis az, JJ nagyon elrontotta az arányokat, ahogy amúgy a Starkillar Base-nél is tette. Szerintem csalóka az a snitt. "Ne bízz a szemedben, az megcsalhat" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Wilde írta: egyébként R2 nem szerepelt egy képkockán sem? Nem, ő kimaradt a szórásból. De rá ez újabban jellemző. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Yoda József írta: Hát szerintem meg egyáltalán nem ilyen egyértelmű, hogy mennyire van messze. De igen, enynire egyértelmű. Az eddigi filmek alapjánaz a tányér akkora böhöm, hogy még megdőlve is kilógna a légkörből. Viszonyíts már pl. a csillagrombolókhoz. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
Az első teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.