Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Lenci írta:

az lenne a legnagyobb megvezetés, ha nem lenne megvezetés

Mindig az a leggyanúsabb aki nem ganyús.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is Ben lenne a leglogikusabb Skywalker, bár akkor felmerülne, hogy visszatér a Világos Oldlara. Az meg Anakin után nem lenne túl érdekes/eredeti húzás. Plusz (bár ez csak a személyes véleményem: sem neki, sem Vadernek nem járt volna megváltás a tettei után). 

Akik még szóba jöhetnek, azok Anakin és Luke (Erő-szellem formában természetesen), illetve egy esetleges rejtett leszármazott. De én bízom benne, hogy Rey megmarad "senki"-nek, noha régebben reménykedbem a Skywalker/Solo származásában. Az Ep7-8 után azonban azt mondom, hogy Rey története és karaktere úgy teljesedik ki igazán, ha nem csinálnak Skywalker/Solo vagy egyéb lányt belőle.  

Hozzászólás ideje:

Egyébként mit gondoltok Kylo sisakjáról, a képeken sem volt rajta, amit a panel közben láthattunk és a trailerben látható jelenetben sem, mégis volt ott egy szőrös kezű illető, aki összerakta...?

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Iqvi írta:

Mindig az a leggyanúsabb aki nem ganyús.

Vagy csak azt akarják,hogy ő legyen gyanús. 

Hozzászólás ideje:

Palpatine: Lehet Snoke is "csak" Palpatine tanítványa volt, azt láthattuk már, hogy a Sithek a sírjukhoz kötik a szellemüket, ha az a HCS II akkor ez lehet  szerintem.

A cím: Kylot kimosdatni az apagyilkosságból szerintem necces, annak milyen morális üzenete van?! Ha J.J. olyan irányba viszi a történetet amire gondolok akkor szentté avattatom

Kylo hajói nem férnek el a képek egy hszbe szóval 2 lesz

kylo ship.jpg

2.81zA7bmqrBL._SX679_.jpg

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A cím zavarba ejtő. Skywalker rise? Mintha valaminek a kezdete lenne. 

Ott a The Dark Knight Rises, szintén trilógia zárófilm, és annak a címében is ott a rise szó. Ez ugye felemelkedést jelent. Az SW címek egyike-másika azért elég elvont (The Phantom MenaceA New HopeThe Force Awakens), szóval szerintem itt sem feltétlen kell szó szerint egy Skywalkerre gondolni. Lehet, hogy spirituális értelemben értendő a dolog, teszem azt beáll az egyensúly az Erőben a Skywalkerek által.

Hozzászólás ideje:

Amúgy az a cumó a tengerben jóval kisebbnek néz ki akár azelső halálcsillag "fegyvertányérjánál" is.

Hozzászólás ideje:

Most fogyasztottam le a mobilnetem félig. :D

Ez nagyon jól össze lett rakva, nagyon hatásvadász, az már tuti. 

Beindultak rendesen. 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Tarzaan írta:

Amúgy az a cumó a tengerben jóval kisebbnek néz ki akár azelső halálcsillag "fegyvertányérjánál" is.

Ezt mégis miből sikerült leszűrni? Az égvilágon nincs semmi viszonyítási alap azon a képkockán, hogy be tudjuk lőni a méretét.

Hozzászólás ideje:

Valaki amúgy felvetette, hogy a Skywalker a címben egy új rendet jelent. A jedik ideje lejárt, egy új szekta nő ki a gyökerükből Rey által: a Skywalkerek. :)

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ott a The Dark Knight Rises, szintén trilógia zárófilm, és annak a címében is ott a rise szó. Ez ugye felemelkedést jelent. Az SW címek egyike-másika azért elég elvont (The Phantom MenaceA New HopeThe Force Awakens), szóval szerintem itt sem feltétlen kell szó szerint egy Skywalkerre gondolni. Lehet, hogy spirituális értelemben értendő a dolog, teszem azt beáll az egyensúly az Erőben a Skywalkerek által.

Igen, nekem valami ilyesmi ugrott be elsőre, amikor a címet megpillantottam. 

Hozzászólás ideje:

Amúgy az a bolygó, ahol a banda (Rey, Poe, Finn, Chewie, BB-8 és C-3PO) van igen gyanús, hogy a Batuu lesz. Nagyon kíáncsi vagyok rá. Bár regényből már ismerem, kíváncsi vagyok rá a képernyőn is. Mert bár erdős/sziklás bolygó, kellően egyedi is. :) 

Die Helden vor dem Falken

A sivatagos helyszín gonolom/remélem a Tatooine lesz.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Darth Sky írta:

Amúgy az a bolygó, ahol a banda (Rey, Poe, Finn, Chewie, BB-8 és C-3PO) van igen gyanús, hogy a Batuu lesz. Nagyon kíáncsi vagyok rá. Bár regényből már ismerem, kíváncsi vagyok rá a képernyőn is. Mert bár erdős/sziklás bolygó, kellően egyedi is. :) 

Ráadásul ez elvileg a film legeleje lesz. Valami korai kaland a Batuu-n jól illene nyitásnak. Most először láthatnánk együtt a nagy triót!

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Dzséjt írta:

Jó példa, és ahogy ott ér véget ugye mindig kell lenni egy Batmannak, és a végén lesz is. Úgy néz ki itt is lesz valaki Skywalker csak máshogy értve. 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Yoda József írta:

Ezt mégis miből sikerült leszűrni? Az égvilágon nincs semmi viszonyítási alap azon a képkockán, hogy be tudjuk lőni a méretét.

Hogya fenébe ne lenne.

Eleve látszanak mögötte is a sziklák, meg a köd, meg a hullámok fodrai a roncselőtt.

Az RO-ból meg elég jól látjuk, hogy az első HCS tányérja mekkora böhöm egy csillagrombólóhoz képest is.

Egyértelmű, hogy az a cucc max pár kilóméterre van tőlük, a tányér átmérője is max 2-3 km lehet. A telteje ugyan már a felhők közt van, de a Kékestető is sokszor a felhőalap fölöttvan.

Ez a cucc SOKKAL kisebb a HCS-k tányérjánál.

Ha ez mégis az, JJ nagyon elrontotta az arányokat, ahogy amúgy a Starkillar Base-nél is tette.

Hozzászólás ideje:

Nagyon sok apróság van, ami még nagyon tetszik a trailerben, Kylo ahogy a fénykardjának a keresztvasas részével teríti le azt a fickót (Ren-t?), vagy az Ep. IV-es medál feltűnése... egyébként R2 nem szerepelt egy képkockán sem?

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Tarzaan írta:

Egyértelmű, hogy az a cucc max pár kilóméterre van tőlük, a tányér átmérője is max 2-3 km lehet. A telteje ugyan már a felhők közt van, de a Kékestető is sokszor a felhőalap fölöttvan.

Hát szerintem meg egyáltalán nem ilyen egyértelmű, hogy mennyire van messze.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Tarzaan írta:

Hogya fenébe ne lenne.

Eleve látszanak mögötte is a sziklák, meg a köd, meg a hullámok fodrai a roncselőtt.

Az RO-ból meg elég jól látjuk, hogy az első HCS tányérja mekkora böhöm egy csillagrombólóhoz képest is.

Ez a cucc SOKKAL kisebb a HCS-k tányérjánál.

Ha ez mégis az, JJ nagyon elrontotta az arányokat, ahogy amúgy a Starkillar Base-nél is tette.

Szerintem csalóka az a snitt. "Ne bízz a szemedben, az megcsalhat" :)

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Yoda József írta:

Hát szerintem meg egyáltalán nem ilyen egyértelmű, hogy mennyire van messze.

De igen, enynire egyértelmű.

Az eddigi filmek alapjánaz a tányér akkora böhöm, hogy még megdőlve is kilógna a légkörből. Viszonyíts már pl. a csillagrombolókhoz.

rogue-one-death-star.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.